mhk 03.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no jak to na innym ppziomie - to co teraz z tym zrobicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nooo tak Markotka... Tylko tyle, że Kasia już ma okna zamówione.... I jak nie będą pasować to co....? Arni one pewnie wymiar trzymaja - tylko zaczynaja sie na roznych poziomach tak kaska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 to kalpa.... okna się robią... nawet dzień później koloru nie mogli zmienić, a co dopiero po takim czasie wymiar...Jeszcze podciąć z dołu, czy domurować się da,,,, Ale gorzej jak nadproża mają zrobione na innych wysokościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no dokaldnie - pewnie jakies rozwiazanie z tego wszytskiego bedzie - ale niepotrzebne nerwy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Okna trzymają wymiar, tylko sa na różnych poziomach. Jedno okno trzeba będzie bardziej podkuć. Na szczęscie jest to małe okno w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 współczuje nerwów. ale lepiej teraz poprawić niż potem się przy parapetach meblach i karniszach wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 u nas tez wyszlo pare takich numerow, czesc wylapalismy na etapie budowy jedno okno wylapalismy dopiero przy wieszaniu karniszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Kasia ale o co Ci chodzi no panom sznurek wiatr podwiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Okna trzymają wymiar, tylko sa na różnych poziomach. Jedno okno trzeba będzie bardziej podkuć. Na szczęscie jest to małe okno w kotłowni. Dasz radę - jak znam życie to szef ekipy wolałby sobie rękę uciąć niż Ci podpaść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Szef ekipy to typ pt : " co wy sie kurwa znacie ". Jak widać, sam ma trochę problemów ze znajomością odczytywania planów i murowania tak jak one mówią. Ma poprawić. Łaski nei robi, zresztą rodzice mają mu wypłacić jeszcze jakąś kasę. Wiec przyjdzie na bank. Co do innych wieści, to są one dwie: dach skończony!! I byłoby naprawdę pięknie, gdyby nie fakt, ( wiadomość druga) że montaz okien opóźni się o jakieś dwa tygodnie Co pociągnie również opóźnienie w montażu podłogówki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Podłogówka podłogówką.... Za nią idą wylewki... a zima za pasem..... A co z elektryką? Już się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Arnika, gdyby były okna to nie byłoby problemu z niczym, tak? Bo przecież i rury i kaloryfery i kable i w ogóle wszystko byłoby bezpieczne gdyby dom był zamknięty. A tak na razie wiatr tam rządzi. Elektryk ma wejść tuż po montażu okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ..... Elektryk ma wejść tuż po montażu okien. bez okien byłoby mu łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Przeczytalam sobie pare stron z komentarzy sprzed 3 lat. Akurat kiepski to był dla mnie moment. Lubię tak sobie wrócić i poczytać te wpisy. Tyle osób wtedy piszących już się nie pojawia na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 W takich trudnych chwilach bardzo pomaga ludzka życzliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kasia no zapomniałaś o mnie czy jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wunia, nie zapomniałam, ale nic lepszego od tego wczorajszego nie znalazłam. Znaczy się wrrróc, znalazłam, ale nie spełniało 1 warunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 jak bardzo nie spełniało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Heloł heloł Mży, bez sensu trochę bo myślałam o jakiejś wycieczce. Idę dziś zobaczyć realizację mojego pomysłu, czyli salon mojej siostry Oczywiście nie posłuchali mnie we wszytkim i już żalują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 cze Kasiul złośliwcu kochany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts