Irma 03.12.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Mysia, zaraz cię kopnę!Do czego innego kolaż a do czego innego kredki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 03.12.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ten program jest lepszy od Painta http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/edycja_grafiki/GIMP.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.12.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Verunia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja sie keidyś tym bawiłamhttp://www.elewacje.pl/?akt_cms=264&cms=455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Mysia, zaraz cię kopnę! Do czego innego kolaż a do czego innego kredki no tak, kredki są do struganiaaaaa Kaska dasz rade w tym gimpie czy Ci pokazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Nie opanuję tych programow:) Fuck Za mało mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 To weż kredki, będzie szybciej i prościej... , najwyżej dasz do pokolorowania dzieciom, żeby doskonaliły precyzje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.12.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jak masz zinwenaryzowana ta szkole to moge ci ja narysowac a jak masz juz wizje kolorow to ci to pokoloruje - tylko daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.12.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 http://inwestycje2.kolo.com.pl/lazienka-dla-niepelnosprawnych-wanna-wizualizacje.php - a to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Chciałam se dogodzić i se kupiłam krem Vichy Aqualia antiox czy coś w ten deseń Ożesz w morde jeża jak mnie uczulił!!!!!!!!!! Tak to jest, jak morda ze wsi a krem miastowy Wyglądam jak krasawica, rumiana taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 jabłuszko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 nie dogadzaj sobie vichy, bo to żadne dogadzanie. też juz to przetestowałam.Kasia a myślałąs o wannie dla rodziców takiej jak ta? wejdzie Ci taka szersza, bo do wzięcia prysznica będzie super ze względu na duże płaskie dno.http://www.kreocen.pl/data/images2/00/01/88/100465/1.jpgTroj ma np taką:http://img26.imageshack.us/img26/8734/dsc04666.jpgA wogóle to ten parawan musi być ruchomy? Nie da się zamontować stałej szybki zamówionej u szklarza na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.12.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mysza, musi być ruchomy, bo musi być dostęp do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mysza, musi być ruchomy, bo musi być dostęp do wanny czyli na całą wanne? W takim razie oczywista oczywistość, ze musi być ruchomy.Wiesz ja to minimalnie rozpatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mniejsza wanna bedzie lepsza bo łatwiej w takiej utrzymać równowagę, nie przekręcać się. W taką "szczuplejszą" to i mniej wody wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 May... chyba nigdy nie widziałaś osoby niepełnosprawnej pod prysznicem... Często takiej osobie musi ktoś towarzyszyć... I wiesz trudno jest komuś, lub kogoś umyć, jak nie ma dostępu albo miejsca. A jak ktoś jest na wózku to dopiero robią się schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale ja nie pisze o prysznicu tylko o wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 chyba dobrym pomyslem jest skladana zaslonka ktora mozna zlozyc na sciane wtedy bedzie pelny dostep do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wiecie, idealnym rozwiązaniem byłby dostęp do niedużej wanny z trzech stron. Ale co wtedy z parawanem? Trzeba by jakieś ścianki stawiać, albo dwa prawany kupować..No nie wiem jak to rozwiązać.Wanna ma służyć osobie total niepełnosprawnej, w stanie wegetatywnym. Bez świadomości. Ona sama nie zrobi absolutnie nic. Wiec do tej lazienki musi wjechac wozek i dwie osoby muszą ją z tego wózka wyjac i wlożyć do wanny.Parawan ma być namiastką prysznica dla pełnosprawnej reszty mieszkańców. No ale nie może przeszkadzać podczas kąpieli w wannie.Zmieniam temat.W końcu znalazłam ozdoby choinkowe nie w stylu: Shabby chic! HUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAGdzie bym nie weszla, tylko renifery, norweskie wzory, i generalnie udawane skandynawskie ozdoby.Dziś w moim ulubionym centrum ogrodniczym Daglezja znalazlam przepiękne plaskate( ale okrągłe, takie wiecie, nie kule tylko koła) przezroczyste "bombki" jedne miały wzór jakby koronki, drugi jakby lowickie wzory (czujecie????!!!) inne już bardziej przybajerzone, typu jakiś biały puszek, lub przyklejone "perełki" czy inne kamyki. Super!Zakupię do dekoracji okien, bo sa cholernie drogie, a na choince 4 sztuki to zginęłyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Kasia zobacz takie parawany http://www.ravak.cz/cz/vs-5-fotogalerie&tisk=window?galleryid=vs5_foto&photo=vs5-rozlozena.jpg#vs5_foto albo takihttp://www.kolo.com.pl/produkt/parawan_nawannowy_trojczesciowy_atol/2944 da sie je zlozyc calkiem na plasko wted nie przeszkadzaja Edytowane 8 Grudnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts