Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zasłony nie mogły być dłuższe, bo zaraz jest przecież łózko. To akurat takie musiało byc.

Własnie ten panel mi nie lezy, nie wiem czy akurat to o czym Ty piszesz, bo góra jest wykończona identycznie ( wiesz, że ja nie umiem robic zdjęć!! i dlatego to takie jest niewidoczne) ale coś mi nie leży...

No to dobrze, że komuś się podoba! Ale mam już pomysł na nowy panel:) własnie kupiłam materiał na obrus świąteczny w sklepie z firankami. O mamuniu jakie tam były materiały!!!! Padlam na kolana przed kolekcja Ewy Minge. Chociaż nie lubię tej baby to tkaniny przepiękne! Coś chyba wybiore i dopasuje do tych zasłon

Majątek, żebyś wiedziała. Ta kolekcja jest cholernie droga. Nawet do 400zł za metr :eek:

Co do Twoich przekonań okiennych to pozwól, że się nie zgodzę. Znaczy się inaczej!

Owszem, drewniane rolety są świetne i bardzo ładnie wyglądają. Naprawdę podobają mi się, ale nie wszędzie pasują. MOja kumpela je ma. Dobrze, że mogłam je u niej podejrzeć. Nie dość, że bardzo zaciemniają pomieszczenie to łapią kurz niemiłosiernie, a jakby nie patrzeć troszkę ciężko się z nich kurz ściera.

Co do zasłon z surówki to te właśnie u Zu są z grubej białej surówki :) Są super.

Jamles, co to gardina?? :oops:

ja tam kocham kolorowe szmaty w oknach

nie lubię tylko organtyn, adamaszków i kreszów, poza tym chyba wszystko mi się podoba :)

tzn. każdą szmatę gdzieś dopasuję

Jak dla mnie drewniane rolety i surówka pasują do wnętzr eko, albo etno, ale do np. klasycznych czy reperezentacyjnych to już nie bardzo

ja tam kocham kolorowe szmaty w oknach

nie lubię tylko organtyn, adamaszków i kreszów, poza tym chyba wszystko mi się podoba :)

tzn. każdą szmatę gdzieś dopasuję

Jak dla mnie drewniane rolety i surówka pasują do wnętzr eko, albo etno, ale do np. klasycznych czy reperezentacyjnych to już nie bardzo

Czyli znalazłam swoją pokrewną szmatowo-okienną duszę :D

mam dokładnie tak samo

Zgadzam sie również co do rolet.

No tak, mało prawdopodobne żebym keidykolwiek miaszkała w reprezentacyjnym wnetrzu ;) To by tłumaczyło moje upodobania. Mi się jeszcze kojarzą z wnętrzami nowoczesnymi i minimalistycznymi. Z odpowiednim wykończeniem też industrialem.

Irma a Ty w końcu zdecydowałas sie na ta tkanine z Ikea która wisiała na Twoim karniszu w celu "przymiarki" ?