mayland 14.12.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ładne bombki. Fajnie w oknie pewnie wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.12.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 bombki ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Z taką myślą je kupiłam, żeby powiesić w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Słuchajcie, chyba się pochlastam Zawiesiłam u Córki nową szaty w oknie i mi się NIE PODOBAAAA:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 To wyjdź z tego pokoju dawaj fote;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TQc2vOVLg-I/AAAAAAAACJI/evNqoaHiUVc/s720/IMG_5926.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Szkoda, ze zasłony krótkie ale rozumie, ze jakimiś wzgledami to jest podyktowane.Jednak mi najbardziej przeszkadz dosć masywne wykończenie dołu firanki. Za szerokie. Dociąża niepotrzebnie wizualnie dół podczas gdy góra jest za "lekka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zasłony nie mogły być dłuższe, bo zaraz jest przecież łózko. To akurat takie musiało byc.Własnie ten panel mi nie lezy, nie wiem czy akurat to o czym Ty piszesz, bo góra jest wykończona identycznie ( wiesz, że ja nie umiem robic zdjęć!! i dlatego to takie jest niewidoczne) ale coś mi nie leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Tak myslalam,ze lozko masz dosuniete. Gora faktycznie lzej wyglada bo.... nie jest podswietlona od spodu-jest na tle sciany, przynajmniej na foto. A moze to długosc firanki....sama nie wiem. Czepiasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Może długość...Ale z drugiej strony na parapecie mieści się całe centrum dowodzenia i w zasadzie ta firanka tez jest za długa..Jak nie urok to sraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.12.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 a mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 a mnie się podoba mnie też ...... ten misiek a gardina już nie za bardzo:no: ale ja bym się przyzwyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No to dobrze, że komuś się podoba! Ale mam już pomysł na nowy panel:) własnie kupiłam materiał na obrus świąteczny w sklepie z firankami. O mamuniu jakie tam były materiały!!!! Padlam na kolana przed kolekcja Ewy Minge. Chociaż nie lubię tej baby to tkaniny przepiękne! Coś chyba wybiore i dopasuje do tych zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kaska Ty majątek na same szmaty w okna wydasz. Jakoś to do mnie nie przemawia. Ja nadal tkwię w przekonaniu, że najlepiej w oknie wygladają drewniane zaluzje i proste załony z surówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Majątek, żebyś wiedziała. Ta kolekcja jest cholernie droga. Nawet do 400zł za metr Co do Twoich przekonań okiennych to pozwól, że się nie zgodzę. Znaczy się inaczej! Owszem, drewniane rolety są świetne i bardzo ładnie wyglądają. Naprawdę podobają mi się, ale nie wszędzie pasują. MOja kumpela je ma. Dobrze, że mogłam je u niej podejrzeć. Nie dość, że bardzo zaciemniają pomieszczenie to łapią kurz niemiłosiernie, a jakby nie patrzeć troszkę ciężko się z nich kurz ściera. Co do zasłon z surówki to te właśnie u Zu są z grubej białej surówki Są super. Jamles, co to gardina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wszystko ma + i -. Mnie akurat te w drewnianych zaluzjach nie zniechecają U mnie w Komforcie mają swietne takniny. Piękne. Cudne obiciówki też. Myślałam, ze nie wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tez wlaśnei napisałam, że drewniane żaluzje nie wszedzie pasuja. Na bank nie do mojej Zu. Miała by półmrok w pokoju. Zimą zwłaszcza. Mnie właśnie zniechęcił ten półmrok. Mojego męża kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.12.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja tam kocham kolorowe szmaty w oknach nie lubię tylko organtyn, adamaszków i kreszów, poza tym chyba wszystko mi się podoba tzn. każdą szmatę gdzieś dopasuję Jak dla mnie drewniane rolety i surówka pasują do wnętzr eko, albo etno, ale do np. klasycznych czy reperezentacyjnych to już nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja tam kocham kolorowe szmaty w oknach nie lubię tylko organtyn, adamaszków i kreszów, poza tym chyba wszystko mi się podoba tzn. każdą szmatę gdzieś dopasuję Jak dla mnie drewniane rolety i surówka pasują do wnętzr eko, albo etno, ale do np. klasycznych czy reperezentacyjnych to już nie bardzo Czyli znalazłam swoją pokrewną szmatowo-okienną duszę mam dokładnie tak samo Zgadzam sie również co do rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tak, mało prawdopodobne żebym keidykolwiek miaszkała w reprezentacyjnym wnetrzu To by tłumaczyło moje upodobania. Mi się jeszcze kojarzą z wnętrzami nowoczesnymi i minimalistycznymi. Z odpowiednim wykończeniem też industrialem. Irma a Ty w końcu zdecydowałas sie na ta tkanine z Ikea która wisiała na Twoim karniszu w celu "przymiarki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts