Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A propos wystroju wnętrz.

Dziś rano oglądalam Dzien dobry TVN i była gadka o tym, jakie to są seksistowskie sklepy! Że dla dziewczynek wszystko jest rożowe, dla chłopców niebieskie. Ze nei ma innych zabawek dla dziewczynek jak lalki, a dla chłopców sa tylko auta. No i jakie dzieci sa przez to skrzywione :jawdrop: ( Ja nie wiem, jak my zostaliśmy wychowani. Serio, jakieś dziwolągi)

Jakaś nawiedzona mamusia opowiadala jak to chciała, zeby jej córeczka, lat całe 1!! poznawała inne kolory, no szary, czarny , a w sklepach w ogóle takich rzeczy nie ma. Wiec se pomyślałam, że mamusia do jedengo sklepu tylko chodzi, bo np w Zarze różowy jest w minimalnych ilościach.

Nooo, tak mi mój mężulek załatwił ubranka Bartusia jak się urodził. Kazałam mu je wyprać, a mamusia mu poradziła, żeby najlepiej wygotował. No i tak zrobił. Wszystko bylo czerwono-rózowe :D:D:D:D:D bo zafarbowała jakaś czerwnona naszywka

Dla mnie mistrzostwem jest taki dobór tkanin i tekstyliów jak tu

http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2008/05/22/erinn-valencich-bedroom-chair_lg.jpg

i mam alternatywe na okna ;)

http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2008/06/11/charalambous-master-suite_lg.jpg

Edytowane przez mayland

Własnie zadzowniła do mnie moja kumpela z informacją, że mój rodozny SYN tarzał się dziś w śniegu, bez czapki, bez szalika i rękawiczek. Teściowa mi mówiła, że jak do niej przyszedł po szkole to był cały mokry ( ale stwierdziłam, że przesadza) Musiała mieć jednak racje, bo po powrocie do domu od razu się przebrał. A to mu się rzadko zdarza. Muszę mu jakiś 1000razy powtórzyć, żeby się przebrał :mad:

Ja nie wiem co to za atawizm?? Tarzanie się w śniegu?? przecież do jasnej cholery to jest zimne i mokre :D