kaśka maciej 14.12.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Mnie najbardziej kojarzą się z filmem Indochiny Pamiętam te duże okna, drewniane rolety i białe zwiewne zasłony no i Vincent Perez naturalnie, wtedy jeszcze miał wiecej włosów i był ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A propos wystroju wnętrz. Dziś rano oglądalam Dzien dobry TVN i była gadka o tym, jakie to są seksistowskie sklepy! Że dla dziewczynek wszystko jest rożowe, dla chłopców niebieskie. Ze nei ma innych zabawek dla dziewczynek jak lalki, a dla chłopców sa tylko auta. No i jakie dzieci sa przez to skrzywione ( Ja nie wiem, jak my zostaliśmy wychowani. Serio, jakieś dziwolągi) Jakaś nawiedzona mamusia opowiadala jak to chciała, zeby jej córeczka, lat całe 1!! poznawała inne kolory, no szary, czarny , a w sklepach w ogóle takich rzeczy nie ma. Wiec se pomyślałam, że mamusia do jedengo sklepu tylko chodzi, bo np w Zarze różowy jest w minimalnych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Z przedmiotami nie ma problemu-lakier w sprayu wystarczy;) A ciuchy....cóż, można wstawić jedną pralke ze wszystkimi ubraniami na wysoką temp. i kolory mamy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nooo, tak mi mój mężulek załatwił ubranka Bartusia jak się urodził. Kazałam mu je wyprać, a mamusia mu poradziła, żeby najlepiej wygotował. No i tak zrobił. Wszystko bylo czerwono-rózowe :D:D:D:D bo zafarbowała jakaś czerwnona naszywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 no nie mówcie, te żaluzje wyglądają bardzo fajnie http://img.hgtv.com/HGTV/2010/07/30/DP_Serge-framed-sketch_s4x3_lg.jpg szkoda, ze u nas takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ale nikt nie powiedział, że sa brzydkie!! Ale nie mów mi, że to jest minimalistyczne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 tylko z tymi ciemnymi to ciemnica kompletna http://moj.extradom.pl/wnetrza/zaslaniamy-sie-czyli-co-na-okna/forum/dom-bez-firan-103740.aspx?post=212318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No własnie nie jest minimalistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Apropos żaluzji widzaiłam ostatnio obłędne białe i czarne na wysoki połysk fajne były bardzo i bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.12.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No własnie nie jest minimalistyczne no bo jest etno, dywan w jakąś zebrę i kolonialne akcenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Dla mnie mistrzostwem jest taki dobór tkanin i tekstyliów jak tu http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2008/05/22/erinn-valencich-bedroom-chair_lg.jpg i mam alternatywe na okna http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2008/06/11/charalambous-master-suite_lg.jpg Edytowane 14 Grudnia 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 jak będziesz gdzieś po sklepach chodzić to wejdź do Eurofiran, obejrzyj te Italissima Home by Ewa MingeZobacz jak są skomponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Własnie zadzowniła do mnie moja kumpela z informacją, że mój rodozny SYN tarzał się dziś w śniegu, bez czapki, bez szalika i rękawiczek. Teściowa mi mówiła, że jak do niej przyszedł po szkole to był cały mokry ( ale stwierdziłam, że przesadza) Musiała mieć jednak racje, bo po powrocie do domu od razu się przebrał. A to mu się rzadko zdarza. Muszę mu jakiś 1000razy powtórzyć, żeby się przebrał Ja nie wiem co to za atawizm?? Tarzanie się w śniegu?? przecież do jasnej cholery to jest zimne i mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 młode potomstwo tak ludzkie jak i zwierzęce odczuwa nieodparty pociąg do tarzania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Jamles, co to gardina?? No tak zaglebiaczka - firana kochana to gardina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.12.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ładne szmateczki pokazujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Potwierdzam Mhk... gardina to inaczej firanka. Widać młode lubią śnieg....Moja suczka też tarza się okropnie w śniegu, bo młodziutka jest.... Ja też śnieg uwielbiałam i do dzisiejszego dnia lubię zimę, ale tylko białą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.12.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja wczoraj zawiozlam mlode najpierw na basen a pozniej na lyzwy - ubralam kiepska kurtke i musialam stac jak ten kolek przy lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.12.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kaśka przerąbane mają Twoje dzieciaki. Mas ztajnych donosicieli na mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 np w Zarze różowy jest w minimalnych ilościach. potwierdzam - ciężko tam przez to cokolwiek wybrać buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts