kaśka maciej 15.12.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Efi, zgago pieronska!! Wlasnie wczoraj o Tobie myślalam i miałam dziś iść z OPR do ciebie, że do starej ciotki to już nie łaska zajrzeć, co?? Aleś sie wybroniła i Ci daruję. Zeby mi to było ostatni raz!! Zrobiłam porządek w dwóch szufladach W łazience, wyrzuciłam ze 3 reklamówki różnych kremów, smarów, probek i innych bardzo przeterminowanych dziadostw. Chciałam umyś okna, ale płyn mi zamarzał na szybie May, co do dzieci i tajniaków No to wyobraź sobie, że idzie mokry caly, bez czpaki szalika i rękawiczek, do mojej tesciowej. A od szkoły to ma naprawdę spory kawałek. Mysle, że z 40min jak nic. Już mu nagadałam, żeby się hartował po Swiętach, a nie przed więc dziś nie chciał na wf jeździć na sankach, tłumacząc pani, że mu mama, uwaga: ZABRONIŁA ( co za gad jeden). Dobrze, że pani od wf, to moja serdeczna przyjaciółka i od razu mi doniosła, ze zakazuję dziecku ruchu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ha! ja to mam nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 http://static2.domowladni.pl/uploads/filter/xl/transfer/img/zdjecie798-rozowe-sniadanie-sypialnia-styl-nowoczesny-aranzacje-nowoczesny-wystroj-sypialni-nowoczes.jpg Spodobał mi się ten zagłówek. ( szukam inspiracji do mojej sypialni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 matko dzieci pod ścisłym nadzorem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 http://static2.domowladni.pl/uploads/filter/xl/transfer/img/zdjecie798-rozowe-sniadanie-sypialnia-styl-nowoczesny-aranzacje-nowoczesny-wystroj-sypialni-nowoczes.jpg Spodobał mi się ten zagłówek. ( szukam inspiracji do mojej sypialni ) A mi się narzuta podoba... ... i lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Do tego zagłówka to chyba musiałabyś zmienić całą aranzace w sypialni... Fajna konsolka i poduszka rożowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A mi się narzuta podoba... ... i lampki... a to nie tolomeo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Do tego zagłówka to chyba musiałabyś zmienić całą aranzace w sypialni... Fajna konsolka i poduszka rożowa jak się bawić to się bawić, konia sprzedać, stół zastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 oj Kasica Kasica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.12.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Aj tam aj tam Wunia. Raz się żyje, nie?? Próbowalam myć okna. Nie da rady. Nawet przy opuszczonych roletach płyn zamarzał na szybie. Bez sesnu. Umyłam w środku i zmienilam szmaty w okanch, na te znienawidzne przez wielu panele Pralka mi się chyba zagotuje, pierze od dwóch dni non-stop niemalże:) (Boże jak się ciesze, że ma mi to wszystko kto poprasować !!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 no niby tak Kasiula no weź się zmuś i przyjedź no:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.12.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 czesc Kasiuniu ładna sypialnia, ja tez szukam inspiracji bo za pare miesiecy wyniesiemy sie moze na gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Kaśka, bo do mycia okien w tych warunkach, to jeszcze suszarkę za uszami powinnaś zamontowac:)Fajny wf mają te Wasze dzieciaki-jazda na sankach, fiu fiu.sama bym pojeździła:)Potwierdzam, lampki tolomeo. Zagłówek ma coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Suszarkę zgubił mi mój ukachany mąż Coś tam przy bramie odkuwał i zaginęła bez wieści. A dowiedziałąm sie o tym kiedy to własnie z umytymi włosami szukałam jej w tym miejscu gdzie zawsze leżała. Mam problem z netem, coś się modemowi nie podoba. Rozłącza, przerywa.. Potrzaskałam sobie wczoraj te dwie cudne plaskate bombki No by to jasny szlag trafił. Pojechałam i kupiłam nowe. 30zł w plecy Zakupiłam tez jodłę. Nieduża, tak z 160-170cm. Większe były, ale ceny kosmiczne więc sobie darowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.12.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ja tez sie wlasnei przymierzam do choinki - w obi ponoc maja jakies w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ja tez zakupilam jodelke troche przekroczyla budzet ale zobaczymy czy warto byly, u nas ze strat to 1 bombka na szczescie nie taka cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 amy pewnie jak co roku wszytsko na ostatni chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Kasia takie ładne bombki jak mogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Kaśka, bo do mycia okien w tych warunkach, to jeszcze suszarkę za uszami powinnaś zamontowac:) a wystarczy myć zimowym płynem do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts