Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Efi, zgago pieronska!!

Wlasnie wczoraj o Tobie myślalam i miałam dziś iść z OPR do ciebie, że do starej ciotki to już nie łaska zajrzeć, co??

Aleś sie wybroniła i Ci daruję. Zeby mi to było ostatni raz!!

Zrobiłam porządek w dwóch szufladach :lol2: W łazience, wyrzuciłam ze 3 reklamówki różnych kremów, smarów, probek i innych bardzo przeterminowanych dziadostw.

Chciałam umyś okna, ale płyn mi zamarzał na szybie :)

May, co do dzieci i tajniaków :)

No to wyobraź sobie, że idzie mokry caly, bez czpaki szalika i rękawiczek, do mojej tesciowej. A od szkoły to ma naprawdę spory kawałek. Mysle, że z 40min jak nic. Już mu nagadałam, żeby się hartował po Swiętach, a nie przed ;) więc dziś nie chciał na wf jeździć na sankach, tłumacząc pani, że mu mama, uwaga: ZABRONIŁA ( co za gad jeden). Dobrze, że pani od wf, to moja serdeczna przyjaciółka i od razu mi doniosła, ze zakazuję dziecku ruchu :D:D:D

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://static2.domowladni.pl/uploads/filter/xl/transfer/img/zdjecie798-rozowe-sniadanie-sypialnia-styl-nowoczesny-aranzacje-nowoczesny-wystroj-sypialni-nowoczes.jpg

Spodobał mi się ten zagłówek. ( szukam inspiracji do mojej sypialni ;) )

http://static2.domowladni.pl/uploads/filter/xl/transfer/img/zdjecie798-rozowe-sniadanie-sypialnia-styl-nowoczesny-aranzacje-nowoczesny-wystroj-sypialni-nowoczes.jpg

Spodobał mi się ten zagłówek. ( szukam inspiracji do mojej sypialni ;) )

A mi się narzuta podoba...:) ... i lampki...:)

Aj tam aj tam Wunia. Raz się żyje, nie??

Próbowalam myć okna. Nie da rady. Nawet przy opuszczonych roletach płyn zamarzał na szybie. Bez sesnu.

Umyłam w środku i zmienilam szmaty w okanch, na te znienawidzne przez wielu panele :D

Pralka mi się chyba zagotuje, pierze od dwóch dni non-stop niemalże:)

(Boże jak się ciesze, że ma mi to wszystko kto poprasować !!)

Suszarkę zgubił mi mój ukachany mąż :mad: Coś tam przy bramie odkuwał i zaginęła bez wieści. A dowiedziałąm sie o tym kiedy to własnie z umytymi włosami szukałam jej w tym miejscu gdzie zawsze leżała.

Mam problem z netem, coś się modemowi nie podoba. Rozłącza, przerywa..

Potrzaskałam sobie wczoraj te dwie cudne plaskate bombki :cry:

No by to jasny szlag trafił. Pojechałam i kupiłam nowe. 30zł w plecy :mad:

Zakupiłam tez jodłę. Nieduża, tak z 160-170cm. Większe były, ale ceny kosmiczne więc sobie darowałam.