mhk 20.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Ja tez sie nad tymi kablami zastanawialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No co Wy dziewczyny:D Widac, ze nie pracujecie w szkole Nie znacie tej grypsery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Przegládam kolekcjé sukienek Vicky Beckham. Sliczneeeeeee!! Ale na modelki w rozmiarze 34 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Przegládam kolekcjé sukienek Vicky Beckham. Sliczneeeeeee!! Ale na modelki w rozmiarze 34 max no to na co jeszcze czekasz grubasie?toż w sam raz na Ciebie, zamawiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mysza, ja ciebei love, wiesz?? bezcenne są. może to i dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mysza, ja ciebei love, wiesz?? bezcenne są. może to i dobrze? pewnie dobrze, bo skutecznie się wyleczyłam z mody parę lat temu i teraz juz nawet o rozmiar się nie martwię.Dwa problemy z głowy, a worków w normalnych cenach jest w sklepach sporo. A ta Vicky to spajsówa może, bo sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Kaska to gdzie Ty na tego sylwka w końcu idziesz że keicki od Viktorii szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Spajsówa, spajsówa. Kiedyś widziałam w tv pokaz jej kiecek. No świetne, takie proste, kobiece. uwielbiam kiecki I dlatego poszukałam w necie. Poszukałam także cen 3 tysie. 3 tysie ale erło. Cóż, na szczęście ogladanie w necie nie kosztuje A na Sylwka ide tam gdzie od paru lat, do mojej kumpeli. Jura Hotel w Kroczycach. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 http://www.victoriabeckham.com/imgs/aw10/53.jpgna przykład ta, w super modnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 zresztą♦ pooglądajcie same http://www.victoriabeckham.com/dresses/aw10/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ja niestety mam bal w hotelu Victoria i nie wypada nie iśc. Nie cierpię takich wyjsc i takich hoteli i całej tej pompy. Mój mąż mówi, ze juz zdziczałam do reszty, ale co ja na to poradzę, ze o wiele lepiej czułabym się, gdyby taka imprezka odbywała sie na budowie .Przynajmniej znalazłabym w szafie odpowiedni strój.Wogóle nie wiem, co jak i gdzie szukać? Wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 o Boże Kasico to nasze kolory. Jeszcze koralowy. i wez ostry nożyk,, igłe i nitkę, przyjeżdzaj i robimy mi szybko lifting boczków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Mysza, ten Jura Hotel jest wypasiony. I gdyby nie fakt, że prowadzi go moja najlepsza przyjacióla z pracy to bym nie poszła. A tak mam za pól darmo zajebistą zabawe, wyżerkę i nocleg w luksusie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 o Boże Kasico to nasze kolory. Jeszcze koralowy. i wez ostry nożyk,, igłe i nitkę, przyjeżdzaj i robimy mi szybko lifting boczków;) a mnie obrzynke wała brzusznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Mysza, ten Jura Hotel jest wypasiony. I gdyby nie fakt, że prowadzi go moja najlepsza przyjacióla z pracy to bym nie poszła. A tak mam za pól darmo zajebistą zabawe, wyżerkę i nocleg w luksusie:) no wiesz, jak koleżanka prowadzi to przynajmniej czujesz się jakoś tak bardziej swojsko. Ja jednak wole swoje wypasione poździaczowe łóżko malm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No to napawajcie się widokiem pięknych kiecek. ja lece. Spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 a mi tez, mi tez, bo wszyscy pytaja tylko czy nie jestem w ciąży, ale leniwa jestem, brzuszków mi się cwiczyc nie chce, a łopatowanie w ogrodzie nie wystarcza niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 no wiesz, jak koleżanka prowadzi to przynajmniej czujesz się jakoś tak bardziej swojsko. Ja jednak wole swoje wypasione poździaczowe łóżko malm;) aaaaa nieeee, malm rulez!! Własnie sie tam udaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Kasica gadulca nie czyta czy koleżankę ignoruje:( matko i córka co za szkieletor od razu pokochałam bardziej każdą moja fałdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Świetna kiecka. Kolor super i tył mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts