Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol2:

Mysza, ja ciebei love, wiesz??

bezcenne są. może to i dobrze?

pewnie dobrze, bo skutecznie się wyleczyłam z mody parę lat temu i teraz juz nawet o rozmiar się nie martwię.Dwa problemy z głowy, a worków w normalnych cenach jest w sklepach sporo.

A ta Vicky to spajsówa może, bo sie nie znam.

Spajsówa, spajsówa. Kiedyś widziałam w tv pokaz jej kiecek. No świetne, takie proste, kobiece. uwielbiam kiecki :oops: I dlatego poszukałam w necie. Poszukałam także cen :D

3 tysie. 3 tysie ale erło. Cóż, na szczęście ogladanie w necie nie kosztuje

A na Sylwka ide tam gdzie od paru lat, do mojej kumpeli. Jura Hotel w Kroczycach. Polecam ;)

ja niestety mam bal w hotelu Victoria i nie wypada nie iśc. Nie cierpię takich wyjsc i takich hoteli i całej tej pompy. Mój mąż mówi, ze juz zdziczałam do reszty, ale co ja na to poradzę, ze o wiele lepiej czułabym się, gdyby taka imprezka odbywała sie na budowie ;).Przynajmniej znalazłabym w szafie odpowiedni strój.Wogóle nie wiem, co jak i gdzie szukać? Wogóle.

Mysza, ten Jura Hotel jest wypasiony. I gdyby nie fakt, że prowadzi go moja najlepsza przyjacióla z pracy to bym nie poszła. A tak mam za pól darmo zajebistą zabawe, wyżerkę i nocleg w luksusie:)

no wiesz, jak koleżanka prowadzi to przynajmniej czujesz się jakoś tak bardziej swojsko. Ja jednak wole swoje wypasione poździaczowe łóżko malm;)