Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wunia no czytam, odpisałam nawet. Nie wiem co się dzieje??

Suchajta ( Barry White'a ;) ) dziś miały być okna do rodziców domu, oczywiście jakaś magiczna i ciemna siła nie pozwoliła oknom dojechać. Podobno jutro. Ehe. Uwierzę jak zobaczę.

U nas na szczęście od wczoraj odwilż, spadło tyyyyyyyyyyyyyyyle śniegu z dachu, że aż strach. Jak zleciało pierwszy raz to myślalam, że dach sie wali :lol2:

Co do kiecek to na pocieszenie kupiłam sobie dziś kolejną :) W Zarze, tysz fajno, ino tańszo i w złotówkach. Ale postanowiłam, że poszukam krawcowej, która byłaby na tyle sprytna i uszylaby na mój wał coś jak ta na zdjeciu:) To jest moje postanowienie noworoczne !! :D

Wusia ciagle cie nie poznaje :)

A wy baby: Mysza i Kasica to lepiej cicho siedzcie chuderlaki :)

Mysza a gdzie to cie to Victorii wywialo? tos ty szycha jest :)

a bo ja wiem, zawsze jakies dziwne hotele sie napatoczą, niby raz do roku, ale i tak o jeden za dużo.

Kasia, dobra krawcowa to jest to! A co kupiłas w Zarze? są jakies fajne worki maskujące to i owo?

W Zarze kupiłam taką co to już dawno chciałam ją kupić, ale jakoś nigdy nie mialam czasu żeby ją przymierzyć. To taka dwa w jednym, że niby masz koszule i spódniczkę z paskiem. Spódniczka jest z tych maskujących, ma te różne takie bajery, dzięki któremu nie widac mojego "koła ratunkowego" Oczywiście w kolorze neibiesko-szarym ;) Pasek jest taki wielbłądzi :)

W Zarze kupiłam taką co to już dawno chciałam ją kupić, ale jakoś nigdy nie mialam czasu żeby ją przymierzyć. To taka dwa w jednym, że niby masz koszule i spódniczkę z paskiem. Spódniczka jest z tych maskujących, ma te różne takie bajery, dzięki któremu nie widac mojego "koła ratunkowego" Oczywiście w kolorze neibiesko-szarym ;) Pasek jest taki wielbłądzi :)

kurcze, musze do zary natychmiast;)

No to wiem która, bo ja oglądałam ostatnio tą z białą górą..!:cool:

Cześć Kasieńko! :)

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości.

Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem…

http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg

Arnika :)