mhk 20.12.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 W ogole ladne sukienki - ja tez takie proste lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.12.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 na małe cycki te sukienki i na wogole małe wszystkodenerwuja mnie więc nie bede oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.12.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No na male - ja nie wiem czy ja bym tam mojego jednego wsadizla heuheuue - ale ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ja to bym cycki jeszcze wsadziła, ale dupe juz nie więc też odpada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.12.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 O tej czesci ciala nawet nie bede wspominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wusia ciagle cie nie poznaje A wy baby: Mysza i Kasica to lepiej cicho siedzcie chuderlaki Mysza a gdzie to cie to Victorii wywialo? tos ty szycha jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 piekny kolor ma ta kiecka ! ja tez sie bawie na Sylwestra, dalam sie skusic niewiedziec czemu ale moja sala ma mniej wytworną nazwe niż Kasi OSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.12.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wunia no czytam, odpisałam nawet. Nie wiem co się dzieje?? Suchajta ( Barry White'a ) dziś miały być okna do rodziców domu, oczywiście jakaś magiczna i ciemna siła nie pozwoliła oknom dojechać. Podobno jutro. Ehe. Uwierzę jak zobaczę. U nas na szczęście od wczoraj odwilż, spadło tyyyyyyyyyyyyyyyle śniegu z dachu, że aż strach. Jak zleciało pierwszy raz to myślalam, że dach sie wali Co do kiecek to na pocieszenie kupiłam sobie dziś kolejną W Zarze, tysz fajno, ino tańszo i w złotówkach. Ale postanowiłam, że poszukam krawcowej, która byłaby na tyle sprytna i uszylaby na mój wał coś jak ta na zdjeciu:) To jest moje postanowienie noworoczne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.12.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Nie wiem jak Wy, ale ja mam tu na forum jakieś 15 minut opóźnienia. Mój komp mi pokazuje teraz 16.06. reszta zegarków w domu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wusia ciagle cie nie poznaje A wy baby: Mysza i Kasica to lepiej cicho siedzcie chuderlaki Mysza a gdzie to cie to Victorii wywialo? tos ty szycha jest a bo ja wiem, zawsze jakies dziwne hotele sie napatoczą, niby raz do roku, ale i tak o jeden za dużo. Kasia, dobra krawcowa to jest to! A co kupiłas w Zarze? są jakies fajne worki maskujące to i owo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 16:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.12.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W Zarze kupiłam taką co to już dawno chciałam ją kupić, ale jakoś nigdy nie mialam czasu żeby ją przymierzyć. To taka dwa w jednym, że niby masz koszule i spódniczkę z paskiem. Spódniczka jest z tych maskujących, ma te różne takie bajery, dzięki któremu nie widac mojego "koła ratunkowego" Oczywiście w kolorze neibiesko-szarym Pasek jest taki wielbłądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.12.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 16:09 nooo czyli 12 minut opóźnienia, u mnie teraz 16.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W Zarze kupiłam taką co to już dawno chciałam ją kupić, ale jakoś nigdy nie mialam czasu żeby ją przymierzyć. To taka dwa w jednym, że niby masz koszule i spódniczkę z paskiem. Spódniczka jest z tych maskujących, ma te różne takie bajery, dzięki któremu nie widac mojego "koła ratunkowego" Oczywiście w kolorze neibiesko-szarym Pasek jest taki wielbłądzi kurcze, musze do zary natychmiast;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.12.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W Zarze kupiłam taką co to już dawno chciałam ją kupić, ale jakoś nigdy nie mialam czasu żeby ją przymierzyć. To taka dwa w jednym, że niby masz koszule i spódniczkę z paskiem. Spódniczka jest z tych maskujących, ma te różne takie bajery, dzięki któremu nie widac mojego "koła ratunkowego" Oczywiście w kolorze neibiesko-szarym Pasek jest taki wielbłądzi No to wiem która, bo ja oglądałam ostatnio tą z białą górą..! Cześć Kasieńko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem… http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kaska pokazuj sie w kiecce bo ja nic nie rozumiem z twojego opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kasia nic się nie dzieje nie mam gadulca w robocie:lo2: własnie pokazuj chociaż samą kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.12.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świat życzy Zuz@nka http://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SUBwAZqFKCI/AAAAAAAAIEY/qu7tIQJQ2tU/s400/szopka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3966.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts