mayland 30.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Chyba nie ma co przepłacać. Ten z Allegro fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Właśnie siedzę i patrzę na zlewy Kupowałaś też na allegro?? jak Bóg miły, osiwię do reszty przez te wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zlewozmywak kupi mąż Ja tego tematu narazie nie ruszam. Jak on nawali to wtedy bedę temat zglębiać Ale pasowałby mi w ciemnym graficie jakiś nakrapiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zlewozmywak kupi mąż Ja tego tematu narazie nie ruszam. Jak on nawali to wtedy bedę temat zglębiać Ale pasowałby mi w ciemnym graficie jakiś nakrapiany. no dokałdnie taki sam jak mnie widziałam już taką tekę, jakies 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 To ja poproszę coś za połowę tej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 To ja poproszę coś za połowę tej ceny ja też idę spać w związku z tym dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzień dobry Po ponczusiu http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/1642.jpg Ten zestaw wypoczynkowy mi się podoba - tylko, że on raczej do dużego salonu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzień dobry Po ponczusiu http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/1642.jpg Ten zestaw wypoczynkowy mi się podoba - tylko, że on raczej do dużego salonu ... dziękuję za ponczusie co do tego zestawu, to sa dwie wersje: normalna i mini Jedna ma siedziska szerokie na 1 metr,a mini na 75 cm Poza tym nasz salon nie jest aż taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 31.01.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 kanapy cudne, widziałam je "na żywo":0 ustawione tak, że ten "stolik" był pomiedzy jako taki łącznik. Są bardzo głębokie i mnie osobiście bez poduch trudno byłoby wytrzymać na nich długo, ale mam problemy z kręgosłupem więc... do siebie szukam równie ładnych ale bardziej wygodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 kanapy cudne, widziałam je "na żywo":0 ustawione tak, że ten "stolik" był pomiedzy jako taki łącznik. Są bardzo głębokie i mnie osobiście bez poduch trudno byłoby wytrzymać na nich długo, ale mam problemy z kręgosłupem więc... do siebie szukam równie ładnych ale bardziej wygodnych Cześć MOnika Mówisz o tym Matrixie czy o tych z Mebelplastu?? Muszę się w końcu na coś zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 To się zdecyduj na ten zestaw mini o głebokości 75cm. Na metrowych będzie się naprawdę niewygodnie siedziało, szczególnie tym o wzroście poniżej 190cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 To się zdecyduj na ten zestaw mini o głebokości 75cm. Na metrowych będzie się naprawdę niewygodnie siedziało, szczególnie tym o wzroście poniżej 190cm Hejka w przyszłą niedzielę mam zamiar pojechać i przetestować to na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Posiedź sobie na tym długo - pamiętaj, że w domu jak zasiądziesz przed tv chociażby to i posiedzisz, a to ma być bardzo wygodny relaks!!! Jestem osobą o niskim wzroście i szczerze mówiąc trochę dłuższe siedzenie na głębokiej sofie jest mordegą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 cyt: Pan od bramy i pan od poddasza nie traktują mnie poważnie co źle wpływa na moje samopoczucie i cerę A przyłóż im Kasieńko ino żwawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 cyt: Pan od bramy i pan od poddasza nie traktują mnie poważnie co źle wpływa na moje samopoczucie i cerę A przyłóż im Kasieńko ino żwawo . ja myślę,że teraz to oni właśnie dlatego nie chcą sie ze mną spotkać sie normalnie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Może chcą Cię przetrzymać. Im blizej wiosny tym ceny bardziej w górę idą Nie pozwalaj im na to. Najlepiej nie wdawaj sie wdyskusje a poprostu powiedz ze ma byc tak i tak i udawaj, że nie słyszysz komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Może chcą Cię przetrzymać. Im blizej wiosny tym ceny bardziej w górę idą Nie pozwalaj im na to. Najlepiej nie wdawaj sie wdyskusje a poprostu powiedz ze ma byc tak i tak i udawaj, że nie słyszysz komentarzy no może pan hydraulik to ma u mnie już tak pod górkę, że zmiana jakichkolwiek cen nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dzień dobry powiem A panom od bramy i temu od poddasza to nadmień grzecznie, że tylko idiota psuje kobiecie samopoczucie, a juz kompletny debil zdecyduje się na działania wpływające źle na jej cerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dzień dobry powiem A panom od bramy i temu od poddasza to nadmień grzecznie, że tylko idiota psuje kobiecie samopoczucie, a juz kompletny debil zdecyduje się na działania wpływające źle na jej cerę taaaa, na pewno zrozumieją dalej skubańce nie zadzwonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kasia Moim zdaniem nie ma sensu murowanie brodzika. Duzo latwiej postawic go z karton -gipsowych plyt. Kiedy zabudowane jest juz plytkami stoi jak murowane z cegiel. W kazdym razie my tak robilismy , to pisze I ja maluje czasem kreda po podlodze i scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts