Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

No nie wiem czy takie merry.

Słuchajcie jakie jaja: poszlam dziś zobaczyć jak te okna rodziców wyglądają. Uzbrojona w aparat przedarłam sie przez himalajskie śniegi i dotarłam na miejsce.

No i tu się kończy przyjemna część historii. Na miejscu byli już moi rodzice podnieceni jak diabli co tez powiem. No i wchodze do środka i coś mi nie pasi..

Okazuje się, że moskitiery są albo nie zamontowane wcale, albo źle :mad: :mad: :mad: Czujecie???????

No opadły mi ręce. Źle zamontowane czyli na zewnątrz, znaczy się patrząc od środka domu jest: szyba, roleta zewnętrzna i moskitiera.. No przecież nie może tak być, to zaraz zgnije, ktoś może zniszczyć, zresztą wiatr może porwac, bo to przecież delikatne jest..

Nooo. To tyle w temacie Merry Christmas

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulki SSZ.

A te moskitiery to pewnie poprawią.

I do czerwca dadzą radę. Ja też tynkowałam w grudniu , a później mieliśmy tęgie mrozy i dopiero wylewki robiłam w marcu. A przeprowadzka w czerwcu....

Oby ta zima nie była taka sroga.

Aaaaa i mają doskonałą kierowniczkę budowy i doradce wykończeniowego :)

U nas rok, byłoby szybciej gdyby nie ulewy lipcowe, gdyby już była droga dojazdowa ( podczas mojej budowy robili drogę i ulica była całkowicie zamknięta) i gdyby nie -20*C mrozy.... Gdybyśmy zaczęli o miesiąc wcześniej, to klto wie czy na Boże narodzenie nie bylibyśmy już w nowym domku.... Nooo ale niestety papierki, pieczątki, uprawomocnienia się....

Kasia dla rodziców życzę lekkiej zimy i najlepiej bez śniegu i mrozów :)

Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel :)

http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg

Edytowane przez Nelli Sza