MonikaC 31.12.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!! http://e-kartki.net.pl/kartki/58/3/d/3767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Kasiorku z Rodzinka http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 oby nie był gorszy od minionego ale zdecydowanie lepszy w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych Życzy Arnika z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.12.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 NO i Wam wszystkim rownież wszystkiego NAJ w NOWYM 2011 ROKU. No to see you next year bo teraz ide się robic na (u)bóstwo Byeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Melduję się, że zyję Był super bal, a potem świetne poprawiny i w zasadzie dziś jeszcze poprawiny poprawin:) Od jutra dieta albo głodówka inaczej będę wyglądać jak morświn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 cze morska świnko;) dobrze że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Eeeee tam Kasia od razu jak morświn... Ja też ledwie sie kulam i też czas pomyśleć o jakiejś diecie cud.... Czyli NŻ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 o jejuśku, nowy rok, a ja dalej wszystko motam i tak się zamotałam, ze z życzeniami do Ciebie nie przyszłam Morświnku:) Wszystkiego najlepszego życzę w Nowym Cudownym Roku i żeby Ci się w końcu udało kupić prawidłowo działające lustro, bo te co masz, to Cię raczej notorycznie w błąd wprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Myszka dobreeee. Lustro jak lustro, ale ubrania jakby ciut się w praniu skurczyly Nic to. W teście Dukana mi wyszło, ze na 9 lutego będę laska jak się patrzy i ta myśl trzyma mnie przy życiu. A Tobie Myszuniu i wszystkim zagladajacym do mnie życzę, żeby Nowy 2011 Rok był udany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ty jesteś laska i nie marudź. Jakby co to na dole siedze i nie mam gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ta jasne. Jestem laska! A jakby co to ja jestem w pracy, mam przerwę i korzystam ze swojego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 laska marszałkowska:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Więc tak: rodzice moi chcą wybić wejście z salonu do sypialni, żeby mieć lepszy podgląd z kuchni i z salonu na moją siostrę. Ale nijak mi nie pasuje. Cała koncepcja dwóch łózek koło siebie równie w gruzach, a i to wejście w ścianie w salonie będzie wyglądac fatalnie. No i co teraz? ma ktoś jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ile m ma ta ściana na której są łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ale miedzy salonem a sypialnia masz ściane nośną. Możesz teraz robić tam drzwi?Jesli zależy ci na takim ustawieniu łózek obk siebie to wyrzuć stolik nocny przy pojedynczym łóżku i daj tam drzwi pzesuwane, chowane w scianie. Może jakies ozdobne? Szkło piaskowane albo całkiem niewidoczne - gładkie w kolorze licujacym ze scianą. Drzwi 60cm powinny wejść. Wtedy w salonie mozesz zamienić ustawioenie 2 z 3 kanap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 4,25mJedno łózko ma 1m szerokości, drugie ma materac 140cm więc pewnie jakieś 1,5m szerokie. To na styk daje 2,5m. Ale tak być nei może, na styk, bo do Siostry trzeba podejść, nakarmić, umyć, przebrać, musi więc być miejsce. I to najlepiej z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Tak...Zrób dwie łazienki koło siebie, a z rogu pokoju zrób wejście do pokoju siostry... I będzie wgląd na siostrę i będą dwie łazienki.... I ściana nie będzie cała spindolona drzwiami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a musza być drzwi moze wystarczy jakiś prześwit? takie niby okno od strony spypialni zasłaniane jakimiś drzwiami przesuwnymi obitymi np. tkaniną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Chodziło mi zamiast szafy zrób łazienkę....Będzie jeszcze więcej miejsca koło łóżek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Drzwi do sypialni z przedpokoju będa bankowo przesuwne. A w sprawie wejścia na tej ścianie to dzwoniłam już do architekta i powiedział, że trzeba będzie wstawić albo stalowa belką albo nadproze i do metra szerokości można spokojnie wykuć otwor.Kanapy w salonie to ustawienie architekta. W ogóle nie wiążące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a musza być drzwi moze wystarczy jakiś prześwit? takie niby okno od strony spypialni zasłaniane jakimiś drzwiami przesuwnymi obitymi np. tkaniną? Nie, nie muszą być tam drzwi. Oni nawet mówili o otworze. Ale tak czy inaczej komplikuje to sprawę sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts