Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A i możesz jeszcze szafe przykleić do łazienki (tył/plecy) a drzwi zrobić w rogu salonu. Co to da? Masz wiecej powierzchni w sypialni przy oknie którą możesz wykorzystać np. na stoliczek z fotelem do odpoczynku bo jak sądze też taki się tam przyda. Wada - gorsza widoczność łózek z kuchni.

No i układ kanap wtedy może byc dowolny w salonie bo znów zyskujemy na ścianie.

[ATTACH=CONFIG]36828[/ATTACH]

Edytowane przez mayland

Wygląda na 2m. No to już Kaśka bedzie wiedziała czy taka wystarczy czy jednak nie.

Może jeszcze ten róg da sie zagospodarować szafą? ustawioną w jedną lub w drugą stronę.

Może nawet taką plytką 35cm?

[ATTACH=CONFIG]36834[/ATTACH]

Edytowane przez mayland

Ach, już nic:D

Uśmiałam się do łez, serio. Nie ma to jak ubaw po pachy zaraz z rana :yes:

A teraz mam inną sprawę. Otóż chodiz mi o elektrykę. Czy któraś z Was miała może tak robione, albo spotkała sie z takim rozwiazaniem, żeby kable były kładzione po podłodze przed podłogówką (pod styropianem) a potem rozprowadzone na ścianach, ale nei w peszlach ani w rowkach, tylko przypięte spinakmi do ściany. Coś mi się wydaje, że elektryk chce zarobić łatwa kasę. Stropu wylewanego tez nei ma, wiec odpada następne kucie pod lampy wiszące.

Dym wyglądał tak, ze zapytałam dlaczego tak i nie dostałam odpowiedzi. Gość się spienil i burknal, ze z babom nie bedzie gadał. Wiec pomyślałam, ze coś kręci. Ale widocznie za bardzo jestem żadna sensacji:D Edytowane przez kaśka maciej

:)

Obawiam się, że nie pomogę. W temacie ogrodow jestem totalnym debilem. Sama mam tylko trawę i szmaragdy, a mieszkam trochę dłużej od Ciebie.

Może zgłoś się do jakiejś projektantki ogrodów? Wiem, że to nie jest aż taki bardzo drogi gips. Ja w kazdym razie na wiosnę mam taki plan

Czy pisałam że sytuacja w sypialni opanowana?? No to już piszę, że tak. Bardzo spodobała im się wersja Irmy, ale jak usłyszeli ile kosztuą ładne, ozdobne drzwi przesuwne to padli. Więc raczej zainwestują w elektroniczną nianię. Ale żeby było wesoło, to teraz wymyślili, że chca w tej małej lazience prysznic. :) I cała moja wcześniejsza koncepcja i projekt wziął w łeb. Nie wiem czy tam się zmieści prysznic, kibelek i choćby mała umywalka...