mayland 04.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No jak drzwi przesuwne to stolik nocny jeden musiaby zrobić aut. Ten przy łóżku pojedynczym lub z drugiej strony, ten przy oknie. Albo..... łóżka idą na przeciwległą ścianę a szafa ląduje tu gdzie łóżka i obok szafy drzwi przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 moża jakoś tak i drzwi przesuwne potarktować jak element dekoracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Irma, no jest to jakies rozwiązanie. Dzięki. Teraz niestety musze iść do pracy Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Irma dzięki Twój rysunek wyglada super bo to co ja namazałam to sama niewiele na nim widzę No i masz tempo - miszczyni W każdym razie o takim samym ustawieniu pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 niektórzy to mają anielską cierpliwość w niereagowaniu na ludzką głupotę Dobrze, że ide do pracy, bo obraziłabym połowe forum Drukuję twoje rozwiązanei Irma i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) A i możesz jeszcze szafe przykleić do łazienki (tył/plecy) a drzwi zrobić w rogu salonu. Co to da? Masz wiecej powierzchni w sypialni przy oknie którą możesz wykorzystać np. na stoliczek z fotelem do odpoczynku bo jak sądze też taki się tam przyda. Wada - gorsza widoczność łózek z kuchni.No i układ kanap wtedy może byc dowolny w salonie bo znów zyskujemy na ścianie. [ATTACH=CONFIG]36828[/ATTACH] Edytowane 4 Stycznia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Myslałam o tym, ale zobacz, ze szafa jest dość mała wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Wygląda na 2m. No to już Kaśka bedzie wiedziała czy taka wystarczy czy jednak nie. Może jeszcze ten róg da sie zagospodarować szafą? ustawioną w jedną lub w drugą stronę.Może nawet taką plytką 35cm?[ATTACH=CONFIG]36834[/ATTACH] Edytowane 4 Stycznia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kaska ale ty mieszasz z tymi postami az mnie zaciekawilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Prawda? Ja też jestem ciekawa o co jej chodziło, a ona bezczelnie sobie poszła do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ach, już nic:D Uśmiałam się do łez, serio. Nie ma to jak ubaw po pachy zaraz z rana A teraz mam inną sprawę. Otóż chodiz mi o elektrykę. Czy któraś z Was miała może tak robione, albo spotkała sie z takim rozwiazaniem, żeby kable były kładzione po podłodze przed podłogówką (pod styropianem) a potem rozprowadzone na ścianach, ale nei w peszlach ani w rowkach, tylko przypięte spinakmi do ściany. Coś mi się wydaje, że elektryk chce zarobić łatwa kasę. Stropu wylewanego tez nei ma, wiec odpada następne kucie pod lampy wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ja tak miałam robione, tam gdzie było mało kabli i wiadomo było, zę tynk bez problemu przykryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja tak miałam wszędzie robione i wszędzie tynk bez problemu przykrył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aha, czyli nie potrzebnie robiłam dym Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ja też tak wszędzie miałam robione i żadnych kabli nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aha, czyli nie potrzebnie robiłam dym Dzięki za info Niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Dym wyglądał tak, ze zapytałam dlaczego tak i nie dostałam odpowiedzi. Gość się spienil i burknal, ze z babom nie bedzie gadał. Wiec pomyślałam, ze coś kręci. Ale widocznie za bardzo jestem żadna sensacji:D Edytowane 4 Stycznia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kasia ja troszkę z innej beczki... Zajrzyj tu czasem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171214-Ogr%C3%B3d-Arniki-%29 i podpowiedz co zrobić w moim ogródku Dziewczyny też proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Obawiam się, że nie pomogę. W temacie ogrodow jestem totalnym debilem. Sama mam tylko trawę i szmaragdy, a mieszkam trochę dłużej od Ciebie. Może zgłoś się do jakiejś projektantki ogrodów? Wiem, że to nie jest aż taki bardzo drogi gips. Ja w kazdym razie na wiosnę mam taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Czy pisałam że sytuacja w sypialni opanowana?? No to już piszę, że tak. Bardzo spodobała im się wersja Irmy, ale jak usłyszeli ile kosztuą ładne, ozdobne drzwi przesuwne to padli. Więc raczej zainwestują w elektroniczną nianię. Ale żeby było wesoło, to teraz wymyślili, że chca w tej małej lazience prysznic. I cała moja wcześniejsza koncepcja i projekt wziął w łeb. Nie wiem czy tam się zmieści prysznic, kibelek i choćby mała umywalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts