Arnika 05.01.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jutro Wigilia więc zrobiłem się głupio nostalgiczny i przyszedłem zobaczyć czy wciąż żyjesz. I co widzę? Nic a nic się nie zmieniłaś, schudłaś tylko jakby trochę... ?????? Prawosławie??? To wszystkiego dobrego i Wesołych Świąt Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dandiiii, mordo ty mojaa:) jakże się cieszę ze cię widzę. Żłaje Noel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Jor frencz impruws!!!!! po pierwsze nie ty moja tylko Ty moja i nie cię widzę tylko Cię widzę. Jestem starszo osobo i chcę być osobo szanowano!!!!! Wigilia u teściowej... yyyy.... rozumieta? Edytowane 5 Stycznia 2011 przez dandi3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 łoooszz TYYY No to fajnie masz. Ale jak mniemam jesteś ulubionym zięciem i mamusia Cię wielbi pod niebiosa, so don't worry too much Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.01.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jor frencz impruws!!!!! po pierwsze nie ty moja tylko Ty moja i nie cię widzę tylko Cię widzę. Jestem starszo osobo i chcę być osobo szanowano!!!!! Wigilia u teściowej... yyyy.... rozumieta? Kaśka, ja to bym chciała żebyś tak sie cieszyła na mój widok , choćby nawet małymi literami, ale ty wolisz chłopców i to jest nawet zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Kaśka, ja to bym chciała żebyś tak sie cieszyła na mój widok , choćby nawet małymi literami, ale ty wolisz chłopców i to jest nawet zrozumiałe Verunia, ale to Dandys tak się ślini na widok Kasiuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 wielbi - to prawda. Zwlaszcza, że nowy jest nowy i malomówny a mamusia lubi se pogadać. Tylko jak ona gotuje... Myslicie, że wypada zajadać Tyrolską spod stolu w Wigilię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aj tam ja tam Verunia, Ty też jesteś apetyczna, a jakże Dandi, Tyrolską mówisz. Hmmm, no czy ja wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Verunia, Ty też jesteś apetyczna, a jakże Od razu widać że jesteś na diecie. Ja po okresie świątecznym 2 kg do przodu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Verunia jak się pojawisz raz w roku to też Kaśka tak będzie wiwatować na Twój widok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 To znaczy, że jeszcze rzadziej mam się pojawiać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ani się WAZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 widzisz Verunia zadziałało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Czy pisałam że sytuacja w sypialni opanowana?? No to już piszę, że tak. Bardzo spodobała im się wersja Irmy, ale jak usłyszeli ile kosztuą ładne, ozdobne drzwi przesuwne to padli. Więc raczej zainwestują w elektroniczną nianię. Ale żeby było wesoło, to teraz wymyślili, że chca w tej małej lazience prysznic. I cała moja wcześniejsza koncepcja i projekt wziął w łeb. Nie wiem czy tam się zmieści prysznic, kibelek i choćby mała umywalka... wcale nie tak drogo, bo dajesz system laguna i zamawiasz u stolarza najtanszą płytę a potem ja slicznie obijasz tkanina tanie, sprawdzałam na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No to super wiadomość. W końcu drzwi do sypialni będą przesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Znalazłam muzę ze szczęnięcych lat. Dzieci moje nie moga uwierzyć A to w sumei jest jeszcze lajt mjuzik. oooooooo mammmmm, mój ulubieniec mniam, pyszne ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 jak bedziesz robić te drzwi to zrób je dość wąskie takie 75cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ale wózek nie da rady chyba przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 no, ale to ma być przeciez tylko do kukania...nie mówię o głównych drzwiach do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Hej Nadaje z domu i melduje , że zabiję wszystkie koty i psy w okolicy - zrobiły sobie kuwetę z naszej działki a nawet tarasu:bash: Kaśka działa ten odstraszacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts