kaśka maciej 01.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kasia Moim zdaniem nie ma sensu murowanie brodzika. Duzo latwiej postawic go z karton -gipsowych plyt. Kiedy zabudowane jest juz plytkami stoi jak murowane z cegiel. W kazdym razie my tak robilismy , to pisze I ja maluje czasem kreda po podlodze i scianach. No skoro tak mówisz, to pewnie wiesz co mówisz Ale to pewnie te specjalne zielone płyty, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kasia a będziesz miała brodzik ? czy tez planujecie wymurować? kurcze podoba mi się taki z płytek ale ... rrmi jakbyś pomogła to może byśmy się skusili to sami zrobić przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kasia a będziesz miała brodzik ? czy tez planujecie wymurować? kurcze podoba mi się taki z płytek ale ... rrmi jakbyś pomogła to może byśmy się skusili to sami zrobić Miko, z tego co na dziś mi wiadomo, to raczej wymurowany to się jakoś tak inaczej muruje chyba Poza tym, jak wymurować, zeby było dobrze z dużych płytek, bo takie planujemy dać na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kasia a będziesz miała brodzik ? czy tez planujecie wymurować? kurcze podoba mi się taki z płytek ale ... rrmi jakbyś pomogła to może byśmy się skusili to sami zrobić Miko, z tego co na dziś mi wiadomo, to raczej wymurowany to się jakoś tak inaczej muruje chyba Poza tym, jak wymurować, zeby było dobrze z dużych płytek, bo takie planujemy dać na podłogę wołamy Rrmi? ona coś nam poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 wołamy rrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zrobiłam bardzo nieudolny, baaaaardzo plan łazienki na dole w paincie, obawiam, się, że mój Syn zrobiłby to o wiele lepiej, ale śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 chciałam go wkleić, ten plan znaczy, ale fotosik mówi, że coś niedozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ja też chciałam tak zrobić a potem wgrać i też nic ...niedouczone te uczycielki ...to może teraz zawołamy MAYLANDDD ona chyba wie jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Obecna , juz prawie nie przytomna . Nie wiedzialam , ze Wy tu ze mnie eksperta robicie Napisalam Wam w swoich komentarzach co i jak , jak trzeba cos wiecej pytajcie. I tam mam Cie na oku Plyty zielone oczywiscie , jeszcze dla Miko dopowiem , w razie jak do mnie nie zajrzy , ze brodzika nie muruje sie , tak sie tylko mowi , ale chyba musialabym flaszke wypic , zeby jakos sensownie o tym powiedziec. W sumie to proste . Dobrze widziec jak ktos robi , bo tak na tlumaczenie to moze nie bardzo. Nie wiem , jak zdolny ma byc wykonawca. Dla mojego Starego nie ma rzeczy nie mozliwych , no i ma duzo wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.02.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kasia - obejrzałem te kanapy. Mi tez bardziej podoba się druga wersja. Można lepiej oprzec się i ... miłe toważystwo tam już tam czeka... Przy małtch dzieciach zdecydowanie niejasne meble. A w łazience tylko zielone płyty gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Rrmi, no masz rację, mam majstrów, to niech się pomartwią, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Rrmi, no masz rację, mam majstrów, to niech się pomartwią, nie?? Jak cos to zawsze mozesz do mnie zadzwonic i zapytac czy dobrze kombinuja z robota. Jak nadzor budowlany bede pierwsza klasa. Obiecuje Poza tym scianka z kg wyjdzie Ci taniej niz murowana . Stoi zapewniam tak samo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Stoi zapewniam tak samo dobrze Jak tak mówisz, to musowo wiesz... Kasia, jak stoi, to ja bym brała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Stoi zapewniam tak samo dobrze Jak tak mówisz, to musowo wiesz... Kasia, jak stoi, to ja bym brała! mądrze prawisz, będzie jak mówi rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 02.02.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasiu, to jeszcze raz ja:) jeżeli mogę coś napisać, ale tylko podzielić się swoim zdaniem na temat kanap - wiem jestem monotematyczna:) Obecnie mamy 3 i 2 w kolorze ekri (nie wiem jak to się pisze) ze skóry, komplet ten posiadmy dwa lata, a nasz syn ma teraz 4 ( nasze "kałcze" są więc wystawione na różne dziwne masy ciekłe i stałe:)) , ale jest superr, myjemy zwykłą ciepłą wodą, a później specjalnym płynem do skór, nic się z nim nie dzieje, wygląda prawie jak nowy (bo w jednym miejscu moja połówka delikatnie maznęła pisakiem nie zmywalnym:(, ale miałam ciśnienie:). Jeżeli miałabym polecać to skóra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziewczyny, dziś przeczytałam cały mój wątek komentarzy Popłakałam się ze śmiechu Dzieci na mnie dziwnie patrzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Coś w tym jest!!! Gdy nachodza mnie jakieś dziwne myśli to jednym ze sposobów ich przegonienia jest właśnie poczytanie swoich komentarzy!! To działa!!! I to cholernie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja też chciałam tak zrobić a potem wgrać i też nic ...niedouczone te uczycielki ...to może teraz zawołamy MAYLANDDD ona chyba wie jak to się robi Dopiero teraz jestem Obrazku w paint trzeba zapisać z rozszerzeniem .jpeg lub .jpg wtedy fotosik je przyjmie Paint zapisuje z innym rozszerzeniem automatycznie. Trzeba to zmienić zapisując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kaśka maluj w tym paintcie bo juz wiesz jak to zrobić Ja odręcznei to neibardzo ale tam to się czasem bawię Możesz też pomalwoać zdjecia swoich pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kaśka maluj w tym paintcie bo juz wiesz jak to zrobić Ja odręcznei to neibardzo ale tam to się czasem bawię Możesz też pomalwoać zdjecia swoich pomieszczeń spróbuję, ale te linie to mi takie koślawe wychodzą, nawet jak używam "linijki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Oj tam linie Ważne żeby było wiadomo co i jak Mi też wychodzą koślawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts