Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Billy jest płytki. Jesli Ci pasuje rozmiarem to cenowo taniej wyjdzie napewno. Mozliwość podniesienia wysokości przez dostawkę.

Besta jest jak dla mnie nowocześniejsza w designie ale tam znów brakuje mi dużych regalów. trzeba sie bawić w te szafeczki, montować je, skręcac.... Ale efekt jest fajny. Większy wybór frontów, takze w lakierze.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj składałam bestę.... wzięłam regał 192x128 czy jakos podobnie, ale ja to kupiłam do pokoi dzieci...jeden dzieliłam na 3 fronty w kolorach, grugi cały biały...

Skręca się jak to ikea... dobrze i szybko :) jakość... jak to ikea dobra jak za te pieniądze. Jak się sprawuje jeszcze nie wiem, póki co brakuje mi jeszcze tych samodomykaczy.

smigam dzis do IKEi, chcialam kupic biurko i wlasnie na na razie 1 regał

kukam teraz w biurze i widze ze mamy dwa rodzaje segregatorow A4, Esselte są jakies wieksze maja chyba 30 cm, ale sa inne i wejdą cale do regału 28

zalezy mi na drzwiczkach i chcialabym zamknąć przynajmniej w polowie te regaly

no i cena jest lepsza, chyba zrobię dzis zakupy, w koncu to tylko gabinecik ;)

Kaśka, we Włoszech masz fajną dolinę Alta Badia, gdzie jest bardzo dużo niebieskich tras.

tu masz mapę. My w tym roku jedziemy po raz drugi już do San Casiano

http://www.altabadia.org/en-US/ski-map-176en.html

kliknij przy mapie na Slopes, a potem na Easy/Blue, to zobaczysz ile masz niebieskich tras, którymi możesz zjechać bezpośrednio do samochodu/skibusa