kaśka maciej 28.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dzięki Lidka! Next year podbiję Italię, ani chybi Czy mówilam Wam, że w poniedziałek u moich będą robić tynki ??? Nieźle co?? Dziś zaczęli monotważ wszelkie narożniki. Tynki będa cementowo-wapienne jednak. Z gotowej zaprawy. Chyba baumit, ale ręki uciąć nie dam. Elektrycy dalej dzialają, widzę z salonu, że ciągle się świeci. Podobno mają najpóźniej jutro skończyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 oj Kasiula normalnie to Twoi na Wielkanoc kcą czy jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No jakby A tak na serio to na czerwiec. I jak tak dalej pójdzie to jest bardzo realne, że większość brudnych robót, typu ocieplenie zewnętrzne, kostki i płoty będą gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no to gites;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No jakby A tak na serio to na czerwiec. I jak tak dalej pójdzie to jest bardzo realne, że większość brudnych robót, typu ocieplenie zewnętrzne, kostki i płoty będą gotowe. Ja bym dodała jeszcze: pod warunkiem, że lampy nie będa wybierać pół roku, dywany roku i wypoczynku dwa lata Rany, jak im dobrze, że Oni na fm nie zaglądają Przynajmniej daleka im jest głupaawka wykończeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Eeee, na to im Kaska nie pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Żebyście wiedzialy. Niby fajnie, że można coś skonsultować, ale jak się zleci 10 osób, to jest 15 opinii i wtedy naprawdę można pierdolca dostać. Aktualnie mam zrobić rozeznanie w sprawie podbitki: otóz, pan podbitkowy powiedział, że teraz się robi podbitkę z blachy. Że ładnie że szybko i nie trzeba się tak cackać jak z drewnem, że nei blaknie jak plastik. ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ja wiem. Blacharze nie wiem czemu uwielbiają podbitki blaszane Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o? Wygląda jak..... blacha Lepiej niż plastik ale do drewna to daleeeko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No też mi się tak wydaje. Szybciej, łatwiej, ale czy ładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jesooo... ale kto patrzy na podbitkę, powiedzcie tak szczerze? Kasik, a takie gotowe tynki też się jeszcze zaciąga piaskiem kwarcowym czy gipsem? Tempo macie niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Z ta podbitką u nich to jest tak, że dom jest dość niski i w sumei nie widac tej podbitki tak bardzo, ale nad tarasem dach jest sporo wypuszczony i widać tą podbitke. I jakoś nie jestem przekonana, żeby siedząc na tarasie patrzeć na ciemna blachę. Co do tynków to podobno maja wyjść gładkie i nie trzeba niczym zaciągac. A jak będzie to się okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.01.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Takie gotowe wychodza bardzo ladnie - jezdzialam i ogladalam kiedys - ale cenowo wiem ze mi odpadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ja to bym się na blaszaną podbitkę nie zgodziła już prędzej płyty położyć i wytynkować jak ściany a najlepiej drewienko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Obok mnie sa 2 domy a taką podbitką. Nie jest źle i rasia ma rację, nie ma co popadać w przesadę. A na tarasie to ja wolałabym tak jak wusia pisze, tynkowane płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam po powrocie z nart jednak bylismy w innym miejscu my okolice Kaprun zwiedzalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No to znacznie dalej od nas. Ale fajnie było, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no bajka ale z ta walka na niebieskiej trasie tos chyba niezle przesadzilas moje dziecko bylo 3 raz na nartach a radzilo sobie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Moje też zjeżdżały szybciej i czekaly na mnie. Taki los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 osobiście nie wyobrażam sobie blaszanej podbitki. U mnie jest drewniana i codziennie na nią patrzę i się zachwycam. Moja jednak jest wysoko i bardzo ją widać. Innym fajnym rozwiązaniem jest tynkowana podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts