rasia 30.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 osobiście nie wyobrażam sobie blaszanej podbitki. U mnie jest drewniana i codziennie na nią patrzę i się zachwycam. Moja jednak jest wysoko i bardzo ją widać. Innym fajnym rozwiązaniem jest tynkowana podbitka To ja już wolę drewnianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 własnie jak dla mnie to bardziej na niskich dachach warto drewnianą podbitkę dać bo można podziwiać do woli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja mam niziutko dach i się zastanawiam nad drewnem czy PCV... drewno ładne, PCV nie trzeba konserwować.... I też mamy dylemat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja mam PCV i wg mnie nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A jaki kolor i z jakiej firmy???????Podobno jedne są do bani a inne całkiem fajne i nie wiszą latem. Tego zwisu się boję najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hm - musialabym poszukac - w tej chwili nie pamietam niestety - ale jak namierze dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ogolnie jakas drewnopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A u mnie jest zwykła brązowa pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 31.01.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja w obu domach drewnianą zastosowałam, ale ja z tych co jednak zwracają uwagę na podbitkę i żadnej innej bym nie chciala za to okna moga byc np z PVC. Kazdy ma fioła na punkcie czegoś innego. Jesli rodzicom wszystko jedno to PCV tańsze i łatwiejsze w montażu ale lepiej kupic dobrej jakości. Z drugiej strony jeśli mają spory daszek z widoczną podbitką to radziłabym jednak drewnianą a blacha i płyty nie będzie tam dobrze wyglądać moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja mam drewnianą, fakt, malowania było co nei miara. Ale warto bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ale ja u nich innej jak drewnianej nei widzę. Dach sporo wypuszczony i nisko, to raz. Dwa, potrzymywany jest na 3 drewnianych slupach więc jak je obudowac ( jesli nei drewnem) żeby to grało z ta blaszaną/tynkowaną podbitką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 jak dla mnie to tylko drewniana...ale moze nie wiem co mówię, bo nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Wszystko zalezy tez jaki efekt chcecie osiągnąć. Ja chcialam podbitke w kolorze dachu czyli czarną. Bez sensu była drewniania i malowanie jej na czarno. Dlatego daliśmy pcv bardzo ciemno brązowe, prawie czarne i o to mi chodziło. Okna mam w dębie bagiennym pcv więc też bardzo ciemne. Gdyby był to np. złoty dąb prawdopodobnie myslałabym o drewnie na podbitce ale w takiej sytuacji mijało się to z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No też racja. Ja chciałam mieć elewację jak kilka domów w Zakopcu ( brzmi to może dziwnie, ale taką miałam inspirację) ciemny dach jasna/biała elewacja, okna i podbitka drewaniana. Z oknami mi nie wyszło, ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 mnie się też takie zastawienie podobaczarny lub grafit na dachu, śmietankowy na elewacji i drewniany na oknach i podbitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 31.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mnie się podoba biała podbitka, białe okna i drzwi i elewacja ciemna np ceglana, dach raczej w kolorze neutralnym aby nie przytłaczal. Takie domki widziałam w Holandii- cudnie to wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 mnie się też takie zastawienie podoba czarny lub grafit na dachu, śmietankowy na elewacji i drewniany na oknach i podbitce no to mua elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a ja lubię swoją tynkowaną podbitkę.se innej u siebie nie wyobrażam Co tam Pani na dworze słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ale ty masz chyba jeszcze zółty klinkier...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Aaa to juz bee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts