Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I w ogóle jaka historia z tą kiecką.

Przymierzylam, no lezy bosko. Super. Ale postanawiam sie zastanowić i odkładam sukienkę na godzinę.

Przychodzimy i kupujemy. Pani przykłada metkę do czytnika i mówi cenę o 100zl większą od tej na metce :eek:

I oczekuje ode mnie tejże kwoty do zapłaty. Aleee :no: jako bardzo świadomy konsument ;) mówię pani, że musi nam sprzedać sukienkę za cenę na metce, ta się pulta, ze niekoniecznie. Przynosi resztę sukienek, ale te też w tej cenie, a nei w tej o 100zl większej. Woła kierowniczkę, a ta z nieukrywaną złością mówi:

"Musisz Pani sprzedać za cenę na metce, a niestety MY będziemy musiały z WŁASNEJ kieszeni" Strzela focha i odchodzi. No taka karma. Po prostu ktoraś ze sprzedawczyń źle ometkowala i tyle.

taaa, a ja wlasnie poszłam w skórzanych rękawiczkach na spacer i nigdzie nie doszłam, bo przy wejsciu pochyliłam się nad przedogródkiem i go zaczełam sprzątać. Rękawice zamokły, mam prawą rękę w stylowej czerni:rotfl:

AAAA, dobre, dobre!

wyświęcił. wiecie co mi ten %^##@#&$&$^@@#%$% zrobił na ścianach?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ale to nie ważne. ważne jest to, że to co mam na ścianach chroni mnie, rodzinę i dom przed działaniem złego ducha. Nie wiem tylko czy nie osłabiam mocy modlitwy klnąc melodyjnie za każdym razem kiedy to widzę.

wyświęcił. wiecie co mi ten %^##@#&$&$^@@#%$% zrobił na ścianach?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ale to nie ważne. ważne jest to, że to co mam na ścianach chroni mnie, rodzinę i dom przed działaniem złego ducha. Nie wiem tylko czy nie osłabiam mocy modlitwy klnąc melodyjnie za każdym razem kiedy to widzę.

dandi-znac dobry z niego kaplan był, nie szczedzil wody ani sił, by usunąc duchy złe, co dom twój gnębiły i Cię.

wiesz, gdyby to była woda to woda wysycha. On wziął linijkę, na 4 ścianach namalował ołówkiem ładne krzyżyki (na środku ściany) a następnie poprawił po ołówku olejem, który umocnił działanie grafitu na białych ścianach i ściekł ładną stróżką prawie do podłogi. i nie można tego zmyć bo to święte przecież!

:eek:

Dandi, jaja se robisz, nie?? :D

NIEEEEEEEEEEEEEE :bash::bash::bash::bash:

Mało, gdyby on pociągnął pędzelkiem z olejkiem to jeszcze rozumiem ale wziął patyczek do uszu, ten z watką, zamoczył w olejku i tą watką, mocno przyciskając, przejechał się po ołówku. Wiecie, ja rozumiem ryt ale przecież można było ten krzyżyk zrobić z 5 razy mniejszy, w niewidocznym miejscu, poza tym u teściów ksiądz nic nie rysował ołówkiem tylko zrobił maleńki krzyżyk samym olejkiem gdzieś za firankami. Naprawdę, naprawdę ważne są dla mnie takie rzeczy jak wyświęcenie domu ale co kurwa nienawidzę bezmyślności i braku wyobraźni to sorry. Na wakacjach planuję malowanie bo dzieci łapkami pobrudziły większość moich białych i popielatych ścian i sufit poszarzał od kominka i mam zamiar wyszorować znamiona bezmyślności księdza wierząc głęboko, że uświęcenie nie polega na jego tagach na moich ścianach.

a za tę ikonkę

:D
masz wprdl Edytowane przez dandi3