Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale co? moje nieszczęście jest remedium na Twój kiepski humor? mam nadzieję, że nie dialog o sukienkach, który w obliczu mego estetycznego pogwałcenia jest tu co najmniej niestosowny!!!

ja to dziś sfotografuję - zobaczymy czy w obliczu, byłabyś pokorną i świątobliwą, ha ha haaaaaa, Ty...!!!!

ej Kazik nie marudź ja już wczoraj chwaliłam:)

Dandi no po prostu ja współczuję ale nie mogę przestać ryczeć ze śmiechu:lol2:

Kaśka, fajna sukienka :D dobrze, że mąż cię na nią namówił :D

miałam to samo :lol2:

Mnie też uśmiech na twarzy się pojawił....

Dandi obiecałeś zdjęcia, bo o Twoim dzienniku to już nie wspomnę, że skończyłeś wpis już daaawno, dawno temu. Czas było by coś wstawić....

Aj tam aj tam, nie marudź.

I Ty Dandiemu tak powiedziałaś??? :eek: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha :lol2:

Brawo

no dzięki dzięki, ale to dla jego dobra było...zresztą nie wiem czy on sobie tego nie zmyślił...coś tam powiedziuałam ale czy to?

powiedziała też, że mam zajebisty tyłek i że bajecznie pachnę.

:) zwłaszcza, ze ani jednego ani drugiego nie mogłam sprawdzić w żadne sposób...

może ten celofan również zmyślił

natomiast z całą pewnością w oknach wisiało coś jak biała pzrezroczysta ceratka, ale czy wyraziłam moją opinię werbalnie?...zagadka

ja mam tylko jedną. Za każdym razem kiedy wchodzę do pomieszczenia, w którym widać jakieś potknięcia stylistyczne (OK - mam na myśli rażące potknięcia stylistyczne bo nie rażące są mi niewidzialne), zawsze myślę o Tobie. Boże jak ja wewnątrz siebie wtedy rechoczę, jak rechoczę!