kaśka maciej 07.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ale może zna hasło i się gwałtem wlamał na Twoje gg:DCzołgiem dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Rany, to by było:) jeszcze jeden taki tydzien jak ubiegły i zapomnę jakw ygląda praca na komputerze ciągle tylko gdzieś jeżdzę a rysunki robię w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No ale chyba dobrze, ze jeździsz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.02.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No ale chyba dobrze, ze jeździsz, nie? Ja nie wiem czy dobrze czy niedobrze. Ja tylko wiem, że ona jest bezwzględna w swojej ocenie poczynań klientów. Dandi, czy ja Ci kiedykolwiek kazałam zawiesić w oknie coś co wygląda jak celofan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ale co? moje nieszczęście jest remedium na Twój kiepski humor? mam nadzieję, że nie dialog o sukienkach, który w obliczu mego estetycznego pogwałcenia jest tu co najmniej niestosowny!!! ja to dziś sfotografuję - zobaczymy czy w obliczu, byłabyś pokorną i świątobliwą, ha ha haaaaaa, Ty...!!!! ej Kazik nie marudź ja już wczoraj chwaliłam:) Dandi no po prostu ja współczuję ale nie mogę przestać ryczeć ze śmiechu:lol2: Kaśka, fajna sukienka dobrze, że mąż cię na nią namówił miałam to samo Mnie też uśmiech na twarzy się pojawił.... Dandi obiecałeś zdjęcia, bo o Twoim dzienniku to już nie wspomnę, że skończyłeś wpis już daaawno, dawno temu. Czas było by coś wstawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No ale chyba dobrze, ze jeździsz, nie? tak serio to niedobrze, bo to znaczy, ze nie umiem sobie czasu zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Aj tam aj tam, nie marudź. I Ty Dandiemu tak powiedziałaś??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kazik Ty o mnie pamiętasz oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Oczywiscie pamietam, ale musze jechać jeszcze raz dziś, bo wczoraj pan doktor był chory:( więc dopeiro dziś się dowiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.02.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Aj tam aj tam, nie marudź. I Ty Dandiemu tak powiedziałaś??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha Brawo no dzięki dzięki, ale to dla jego dobra było...zresztą nie wiem czy on sobie tego nie zmyślił...coś tam powiedziuałam ale czy to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 jasne jasne ja trzymam Kasiula kciuki;) Irma jesteś geniuszem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.02.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ty Dandiemu tak powiedziałaś??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha Brawo powiedziała też, że mam zajebisty tyłek i że bajecznie pachnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Boże..... Dandi...normalnie... brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 powiedziała też, że mam zajebisty tyłek i że bajecznie pachnę. a trzeźwa wtedy była:jawdrop: bo może Ją pomroczność jasna dopadła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 może Ją pomroczność jasna dopadła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 powiedziała też, że mam zajebisty tyłek i że bajecznie pachnę. zwłaszcza, ze ani jednego ani drugiego nie mogłam sprawdzić w żadne sposób... może ten celofan również zmyślił natomiast z całą pewnością w oknach wisiało coś jak biała pzrezroczysta ceratka, ale czy wyraziłam moją opinię werbalnie?...zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ale czy wyraziłam moją opinię werbalnie?...zagadka czy w Twojej głowie kiedykolwiek zalęgła się opinia, której nie zwerbalizowałaś natychmiast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.02.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 bardzo często tak się dzieje, mój drogi, kiedy wiem, zę mogę kogoś urazić siedzę cicho:P lęgnie mi się po prostu bardzo dużo mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja mam tylko jedną. Za każdym razem kiedy wchodzę do pomieszczenia, w którym widać jakieś potknięcia stylistyczne (OK - mam na myśli rażące potknięcia stylistyczne bo nie rażące są mi niewidzialne), zawsze myślę o Tobie. Boże jak ja wewnątrz siebie wtedy rechoczę, jak rechoczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To dlatego u mnie milczałaś bardzo często tak się dzieje, mój drogi, kiedy wiem, zę mogę kogoś urazić siedzę cicho:P lęgnie mi się po prostu bardzo dużo mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts