Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Myślalam, że to tynkowanie szybciej pójdzie, ale NIE.

Coś za bardzo pochwaliłam ekipę.

A tu już następna ekipa czeka. Od poniedziałku ma wejść hydraulik. No i ojciec został przegłosowany co do podłogówki w sypialni. Musi być i tyle. Zwyczajnie nei ma miejsca na grzejnik.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Foty to chyba w poniedziałek dopiero :( syf okrutny, maszyny stoją, nie ma jak się ruszyć nawet. Ale widać koniec. Dziś nie skończą, musza w poniedziałek wygladzic dwie ściany. Ale wyszedł mega megaaaaa ZONK. Strasznie wiało dziś w nocy. I rano okazało się, ze to co ekipa obudowala nad oknem ( czyli puszka od rolety) wszystkoooo popekalo!! Tak wiało, ze to wielkie okno nie wytrzymalo. Za słabo było zakotwiczone :bash: Czujecie?

Ja tak spałam, że nawet nie wiedziałam, że wiało.....

tylko rano mąż mnie pyta gdzie termometr...

- Jak to gdzie za oknem... - był za oknem, tylko na ziemi... zwiało go, a przecież leciutki nie jest....

To rzeczywiście musiało wiać.....

A czyja jest wina, ze źle zrobione... - okiennych?????? Bo jak tak to niech biegusiem poprawiają, dopóki tynkarze są i zatynkują.....

No a czyja?? Ekipy od okien. Rodziciel od razu zadzownił po tego szefuńcia i ten stwierdził, że jego chłopcy zaoszczędzili na kotwach. Dali połowę mniej. A to jest dupne 3metrowe okno. Paranoja. jak dobrze, ze ja i mój teść mieliśmy czas to wszystko przypilnować.

A co C w tej kolumnie nie pasuje??????????

Jest czarna, a i telewizor też nie jest biały....

W/g mnie jest dobrze....

Nie w kolorze rzecz. Tylko w rozmiarze, stoi tak bo nigdzie się nei mieści. Mają sobie kupic jakieś inne cudo i powiesić na ścianach