kaśka maciej 09.02.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Myślalam, że to tynkowanie szybciej pójdzie, ale NIE.Coś za bardzo pochwaliłam ekipę. A tu już następna ekipa czeka. Od poniedziałku ma wejść hydraulik. No i ojciec został przegłosowany co do podłogówki w sypialni. Musi być i tyle. Zwyczajnie nei ma miejsca na grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ech Tyranio:lol2: a ile już tynkują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tyranio..Co oni by beze mnie zrobili to nie wiem.Tynkują od zeszłego poniedzialku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ooooooooooooo u mnie wytynkowali całą chałupę w 2,5 dnia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No widzisz. Miało to trwać do dziś. Nie wiem co tak długo. Wyjdzie im tyle co mojemu teściowi jak u nas ręcznie tynkowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no moi ręcami tynkowali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Moi też ręcznie tynkowali... ale nie cały tydzień, albo dwa tygodnie... Nie było mnie, to i nie pamiętam... Ale też nie dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 U mnie jeśli dobrze pamiętam, to tynkowali tydzień, ale i chałupa większa, niż twoich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Zaraz ide na kontrol. Podobno dziś tynki mają być skończone. Może w końcu cyknę jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 koniecznie cykaj foty bo normalnie lanie Ci się należy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 czekam na foty w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Foty to chyba w poniedziałek dopiero syf okrutny, maszyny stoją, nie ma jak się ruszyć nawet. Ale widać koniec. Dziś nie skończą, musza w poniedziałek wygladzic dwie ściany. Ale wyszedł mega megaaaaa ZONK. Strasznie wiało dziś w nocy. I rano okazało się, ze to co ekipa obudowala nad oknem ( czyli puszka od rolety) wszystkoooo popekalo!! Tak wiało, ze to wielkie okno nie wytrzymalo. Za słabo było zakotwiczone Czujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ooooooooooooo to dobrze że teraz jak później:( ja też w nocy spać nie mogłam jak tak wiało strasznie bałam się czy wiatr jakichś szkód na domku nie narobi ale ponoć oki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Ja tak spałam, że nawet nie wiedziałam, że wiało.....tylko rano mąż mnie pyta gdzie termometr... - Jak to gdzie za oknem... - był za oknem, tylko na ziemi... zwiało go, a przecież leciutki nie jest.... To rzeczywiście musiało wiać..... A czyja jest wina, ze źle zrobione... - okiennych?????? Bo jak tak to niech biegusiem poprawiają, dopóki tynkarze są i zatynkują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No a czyja?? Ekipy od okien. Rodziciel od razu zadzownił po tego szefuńcia i ten stwierdził, że jego chłopcy zaoszczędzili na kotwach. Dali połowę mniej. A to jest dupne 3metrowe okno. Paranoja. jak dobrze, ze ja i mój teść mieliśmy czas to wszystko przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Tu możecie zerknąć na okna i rolety od strony zachodniej A tu na sofy u mojej Sis. W końcu "salon" zaczyna nabierać wyglądu Jeszcze tylko ta czarna kolumna musi zrobić wyjazd i naprawdę będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 To już poprawili to okno czy jeszcze nie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 A co C w tej kolumnie nie pasuje??????????Jest czarna, a i telewizor też nie jest biały....W/g mnie jest dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Zdjecie zrobilam dużo wcześniej.Okno nie poprawione. Ale przecież nie wyjęli go dziś z otworu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 A co C w tej kolumnie nie pasuje?????????? Jest czarna, a i telewizor też nie jest biały.... W/g mnie jest dobrze.... Nie w kolorze rzecz. Tylko w rozmiarze, stoi tak bo nigdzie się nei mieści. Mają sobie kupic jakieś inne cudo i powiesić na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts