kaśka maciej 02.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Oj tam linie Ważne żeby było wiadomo co i jak Mi też wychodzą koślawe zaraz spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasia, a Ty w tym pancie to sobie brodzik malujesz??? Ciekawość mnie zżera, wstyd mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasia, a Ty w tym pancie to sobie brodzik malujesz??? Ciekawość mnie zżera, wstyd mi... Nie wkleję tego, to byłby obciach To co zrobiłam, to jakby rzut narysowany ołówkiem Obawiam się, że ktoś by mógł pomyśleć, że to zrobiło 5-letnie dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ej tam, czym się przejmować, toż to tylko Paint!!! Jak próbowałam dach pokolorowac w paincie to ... sama zobacz co wyszło u Monikach Ręka mi drżała jak przy dobrej delirce Ja też się wypytałam o ten brodzik, bo mam ochotę na murowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kaśka hmmm dawaj ten obrazek bo opierdziel dostaniesz Przecież wiadomo, że to bazgrołki ale cel sie liczy a nie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 to jest rzut, narysowany ołówkiem - ustawienie sanitariatów, tak żeby hydraulik wiedział co i jak nic nie kolorowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A oznaczenia literowe? u-umywalka, w-wanna, b-brodzik, A reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A oznaczenia literowe? u-umywalka, w-wanna, b-brodzik, A reszta? w jak wc p jak piec pr jak pralka nieee to jakaś porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 a ja nie moge znalezc tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 a ja nie moge znalezc tego projektu dorbie, no masz, to jest nieudolenie narysowany rzut łazienki, osobiście narysowałam go w paincie nadaje się jedynie do kosza nie wiadomo o co chodzi, tylko ja potrafię to rozszyrowować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mayland, połapałaś sie już w tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Słuchajcie, a może da się ten rzut łazienki z projektu jakoś edytowac w paicie?? Wtedy przynajmniej byłoby równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Więc tak, ja myślę, ze rzut mozesz spokojnie tutaj zamieścić. Wiadomo co i jak. Widać to co powinno być widać. Kasiu myślę, że całkiem dobrze Ci to wyszło jak na początek Zaczniesz teraz to potem bedizesz cuda tworzyć Wklejaj to zdjecie szybciutko. Moją cenzurę przeszło to inny tym bardziej bedą wyrozumiali Siostra miała tak brodzik na srodku ale przeniosła w róg. Została jednak sciana w tym meijscu. Z jednej strony dała olbrzymie lustro a z drugiej kaloryfer, też olbrzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Więc tak, ja myślę, ze rzut mozesz spokojnie tutaj zamieścić. Wiadomo co i jak. Widać to co powinno być widać. Kasiu myślę, że całkiem dobrze Ci to wyszło jak na początek Zaczniesz teraz to potem bedizesz cuda tworzyć Wklejaj to zdjecie szybciutko. Moją cenzurę przeszło to inny tym bardziej bedą wyrozumiali Siostra miała tak brodzik na srodku ale przeniosła w róg. Została jednak sciana w tym meijscu. Z jednej strony dała olbrzymie lustro a z drugiej kaloryfer, też olbrzymi popracuję nad lepszą wersją i wtedy wkleję a w którym rogu siostra dała brodzik??? tam gdzie ja mam wc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasiu ona ma inny układ całkiem Ja dałabym brodzik tam gdzie jest wc i umywalka a wc i umywalke na tę ścianę gdzie teraz jest brodzik. Tak na środku zasłania okno. Będzie przełaniał światło. Wchodząc w łazienki odrazu widzisz wc. Ja wole jak jest mniej widoczne bo to mało dekoracyjny element łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasiu ona ma inny układ całkiem Ja dałabym brodzik tam gdzie jest wc i umywalka a wc i umywalke na tę ścianę gdzie teraz jest brodzik. Tak na środku zasłania okno. Będzie przełaniał światło. Wchodząc w łazienki odrazu widzisz wc. Ja wole jak jest mniej widoczne bo to mało dekoracyjny element łazienki wiem, też nad tym myślałam, z tym że ja chciałam za przysznicem zrobic szuszarnię wkleję to co zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Rozumię. Zatem to dobre rozwiazanie ZMykam bo mi powieki opadają. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Nie ma co sie wstydzić! Obrazki w paint nie są doskonałe. A jesli ktoś chce poprawić je to zawsze można powiększyc obrazek w paint i próbować usuwać zbyteczne kropki i prostować kreski... Muszę powiedzieć, że bardzo podoba mi sie Twój wzór na podłodze. Ładnie wygląda to połaczenie ciemnego i jasnego koloru. A żyrandole masz bardzo reprezentacyjne. Skoro pokój jest pomalowany to bezwarunkowo czas na żyrandole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Kze mój czy Kasi? Ona chyba nei ma jeszcze żyrandoli Jesli mój to bardzo dziękuję Ten sam wzór powtórzymy na górze na panelach. Będą wstawki prostokątne z ciemnych paneli na korytarzu i niektórych dojściach do okien. Tak żebym nie musiała potem układać chodników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Kze mój czy Kasi? Ona chyba nei ma jeszcze żyrandoli Jesli mój to bardzo dziękuję Ten sam wzór powtórzymy na górze na panelach. Będą wstawki prostokątne z ciemnych paneli na korytarzu i niektórych dojściach do okien. Tak żebym nie musiała potem układać chodników nie mam żyrandoli a co do podłogi to chyba wzór mamy podobny mayland więc kze, dzięki co do painta, to zrobiłam wszystko fajnie, zmiany na zdjęciu, po czym kurcze otwieram po zapisaniu i nic żadnych zmian muszę później coś pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts