wu 14.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 poproszę propozycję pasującego modułowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Jestem w czarnej doopie, znaczy się nie mam ZNOWU dostępu do neta. Noż kuuurdeee! Korzystam z mojej madrej komórki. Wunia, musisz wiec poczekać, bo mnie prędzej szlag trafi niż coś wyszukam za pomocą fona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Kochana spokojnie ja mam czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Spieszę Wam powiedziec, że tynki szczęsliwie dobiegły końca w poniedziałek. Od poniedziałku działa już ekipa hydraulika. Styro już rozłożone i nawet rurki od podłogówki w sypialni i małym pokoju Tempo piorunujące, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.02.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to przynajmniej panowie hydraulicy nadrabiają szybkością w stosunku do tynkarzy gratulacje kiedy będą wylewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Kazik masz już neta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie mam. A co gorsza nie mam co liczyc w najbliższych dniach na jakąkolwiek poprawę.Jak się dorw do meżowego mobilnego Playa to już mam pełnię szczęścia. Niestety, Play działa słabo i nie ma mowy o przeglądaniu stron ze zdjeciami bo bym mnie szlag najjaśniejszy trafił prędzej.Co do twojego narożnika, to ja mam Matrix i mnie pasuje. Spróbuj na allegro wpisać. Aha, są tez mniejsze niż moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Pęknę z dumy Sama nie wiem jak, ale udało mi się w końcu doprowadzić do tego, że mam ludzki internet czyli starą dobrą neo, a nie jakies Playe sreje. Za każdym razem jak do TPSA dzwonił mój mąż to był zbywany, że klient sam sobie musi poradzić z wprowadzeniem wszelkiej maści kodów i kluczy do routera. Niby jak?? I nie wydzierżyłam dziś jak mi Play kolejny raz zerwał połączenie jak byłam w banku Dzwonię do TPSY! Po 56 wklepaniu jakiś numerków odzywa się miły ( nawet baardzo) męski głos. Se myśle, ide vabank i mówię do gości niemalże płacząc: prosze pana czy będzie pan tak miły i powie blondynce jak trzeba wejść do routera, bo nie wiem czy drzwiami czy oknem Roześmialiśmy się z gościem jednoczesnie i tak przez godzinę, cieprliwie krok po kroku mówił co mam robić. Mój router przytępawy nieco i nie mógł rozpoznac czegoś tam. Jednakże w końcu UDAŁO SIĘ!! Pytam więc pana why nie od razu nam powiedziano jak to się robi, a pan, ze po pierwsze nei mają takiego obowiązku i że po drugie mało kto z konsultantów sam wie jak to działa A że pan miał ten sam problem więc przysiadł fałdów i znalazł sposób. No i byl tak miły, że mi go przekazał. Więc teraz powiem Wam co słychac: 1) dopadło mnie przeziębienie, ale znalazlam sobie już lekarstwo: expres do kawy taki do zabudowy. Ciut będe musiala zdemolowac kuchnię, ale już dzowniłam do mojego pana kuchennego i dla niego nic trudnego. UFF. tearz tylko mój ukochany musi na neigo zarobić. Tylko. 2) hydraulicy kończą już swoją robote u Moich. Byłoby po sprawie, ale musieli poprawiać, po tym pożal się Panie Boże murarzu, który nei wiem po co porobił odpływy po swojemu. Ale jak!! Rura, która miała być odpowdzeniem od geberitu była pęknięta, ale co tam! Zalał chudziakiem i dziury nie widać :D:D: Czujecie??????? Dobrze, że mnie coś tknęło o kazałam mojemu hydraulikowi sprawdzić wszystko. WSZYSTKIE RURY DO WYMIANY. Wszystkie z dziurą, albo zgrzewane, albo robiące nie wiem po co pętlę wokół łazienki IDIOTA!! No ale sprawa już wyprowadzona. Co za tym idzie punkt 3) piec kominkowy, tu tez zawalił, dał rurę tak dupną, że trzeba znowu wymieniac, ale nic to:D Po konsultacji z moimi i hydraulikiem pasują nam takie dwa http://www.komo.pl/katalog/produkt/2018/piec-kominkowy-wolnostojacy-antaya.html http://www.komo.pl/katalog/produkt/1961/piec-kominkowy-wolnostojacy-pharos.html Antaya byłaby idealna, ale nie wiem czy za bardzo nie wejdzie w światło wejścia do salonu Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Taaaa tylko to gó..niane gg padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 oba swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mi sie pionowy bardziej podoba. Kiedyś pewnie wybrałabym poziom ale teraz pion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziękuję Markociu, na taką odpowiedź wlasnei iczyłam. Bardzo mi pomoglaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mi sie pionowy bardziej podoba. Kiedyś pewnie wybrałabym poziom ale teraz pion no to też zupełnie odwrotnie niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 jak dla mnie Antaya;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Pamietaj, że płomień idzie w górę a nie na boki i fajnie, jest go widzieć całego. Dlatego coraz większą sympatią darze wkłady o pionowym układzie. A te wszystkie cudne kominki panoramiczne które podziwiamy w zachodnich wnetrzach to niestety ale są gazowe........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 tak ja tez jestem za pionem, jak szukalam kominka (kiedys myslalam ze starczy nam na kominek-ale tylko tak myslalam) to uparlam sie na panoramiczny jakis taki ponad metr szeroki, a pan mi n to ale pani wie zeby to ladnie wygladalo jak sie pali trzeba 2 ogniska obok siebie rozpalic. i ile drewna pojdzie czesc Kasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ja mam pionowe palenisko jest fajne, przy szerokim faktycznie pali sie tylko kupka na srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.02.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No pionowy tez bym wziela - bylam ostatnio u siory i ona sobie zrobila taki - bardzo mi sie podobal i jakis taki wielki byl kurcze z metr do gory i dzrwiczki sie do gory podnosily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 25.02.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja mam taki pionowy z wkładem szamotowym- rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts