kaśka maciej 25.02.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to przesądzone. Dzięki. Właśnie takich opini potrzebowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 kasiu nie wiem czy doczytalas a ja nie mam gg w pracy. w każdym razie nie martw sie o mleko. to jest absolutnie samoobsługowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a co do pieca to zdecydowanie pionowy. ten poziomy wyglada po prostu brzydko - jakby ktoś chciał na siłe zrobić panoramiczny. nijak to nie pasuje. casus talii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Kasia, jakby co to antayę ja mam fajnie się pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No tos se Efi nagrabila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mnie ten pionowy się spodobał, nie potrzeba obudowy i jest gotowy do użytku od razu... Znając życie to zrobisz dość nowoczesny dom, ładny i przytulny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ale dałam ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to przesądzone. Dzięki. Właśnie takich opini potrzebowałam to się spóźniłem, chociaż w sumie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Kasiula to jaki kominek będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Chociaż Antaya to mój faworyt to jednak bedzie Pharos. Znowu szlag trafił mi neostradę niestety nie trafiłam na miłego pana konsultanta i nie wiem co tym razem jest nie tak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 przyszedłem sobie ulać. Jak do kurwy nędzy można nie rozuieć Present Continuous? Weź mi powiedz. A co będzie jak dojdę z materiałem gram do Present Perfect? Wtedy zabiję się. Z łuku najpewniej, żeby wyjść na większego durnia niż moi uczniowie. Dzękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Czeee Present kontiniułes ( wymowa moich uczniów) nei kumasz?? A co tam jest nie do kumania? Uzywamy 1) gdy coś dzieje się tu i teraz: I am talking with you right now. 2) gdzy coś dzieje się wyjatkowo, tymczasowo: I usually wear skirts but today I am wearing jeans 3) gdy mówimy o zaplanowanej i pewnej na 1000% czynności przyszłej: Tomorrow I am seeing my doctor. Po polsku też tak mówimy: Jutro widzę się z moim lekarzem. ( Bo dziś ma kurna dyżur i go nei ma, przyjedzie w nocy jak już będę spać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Oczywiście nie zapominamy o tym,że jest to poniekąd czas złożony czyli chcial nie chciał ma 2 orzeczenia. W tym przypadku jest to odpowiednia dla podmiotu forma TO BE ( pełni tu funkcję operatora, który służy pomocą w tworzeniu pytań i przeczeń) noo i oczywiście czasownika głównego (niosącego znaczenie) koniecznie z końcówką ING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.03.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 smack my ass and call me Judy! Ty mi rypko tłumaczysz użycie Present Continuous? aaaaaaaaaaaaaaaaa No topsz. Ni kochana. To nie o mnie chodzi. To idzie o moich uczniów, którzy robiąc ćwiczenie o poleceniu następującycm: Z rozsypanek słownych dodając odpowiednie elementy, ułóż pytanie w Present Continuous: the moment / at / to wash / your mother / the clothes, próbują się kłócić, że podmiotem pytania są rzeczone the clothes. Ja szczęśliwie Present Continuous pojąłem wieki temu. Po co? Nie mam seledynowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.03.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Oczywiście nie zapominamy o tym,że jest to poniekąd czas złożony czyli chcial nie chciał ma 2 orzeczenia. W tym przypadku jest to odpowiednia dla podmiotu forma TO BE ( pełni tu funkcję operatora, który służy pomocą w tworzeniu pytań i przeczeń) noo i oczywiście czasownika głównego (niosącego znaczenie) koniecznie z końcówką ING. O Jezu, zamknij się bo skonam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Bożeeeeeee, Ty jesteś taki mądry, że angielskiego uczysz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.03.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 tak. jestem aż tak mądry, że zamiast być rentirem i rozwijać związane z tym umiejętności u boku groteskowo durnej cycatej blądyny, a najlepiej trzech, uczę angielskiego, mało tego... i francuskiego. Panu Bogu zapłać że we własnej firmie a nie w szkole publicznej. Z całym szacunkiem kochana, z całym szacunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No to szapo ba my dearTez bym chciala tak umieć. Francuski rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 o rany, jak mi dobrze, ze tu przyszłam, przynajmniej tymczassowo mi dobrze, bo zaraz i na mnie mogą fuknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.03.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no, to samo chciałam napisaćjak ja Was mądrale kocham!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts