mhk 01.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 O Jezu, zamknij się bo skonam! Dandi chyba sie rzeczywsicie wkurzyles na swoich uczniow, az sie Kasce oberwalo , a chciala dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A ja po dwudziestu czterech latach sobie przypomniałam... Dziękuję za wykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A ja po dwudziestu czterech latach sobie przypomniałam... Dziękuję za wykład Kaśkę i Irmę widziałem na własne oczy więc otrząsnowszy się ze świadomości, że owszem, ludzie naprawdę tyle żyją, wiem już, że na tym forum bywają osoby nadgryzione zębem czasu. Ale czy u Boga Ojca tylko ja tu mam 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dandi... jakby koń miał tyle lat co... tu wpisać kogokolwiek.... to by ze dwadzieścia lat nie żył.... A to jest tylko za sprawą Twojej Złociutkiej , że masz nadal 18 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 nie nadal. Ja je mam niespełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 nie nadal. Ja je mam niespełna. Ty się koorwa śmierci nei boisz Po tym tekście o rzekomej mej i Irmowej starości jak Ty nam spojrzysz teraz w oczy????????? ( zwlaszcza, że byłam na wyklepaniu zmarch i teraz jestem funfel prawie nówka, na dodatek się odchudzam) Jak się juz spotkamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ty się koorwa śmierci nei boisz Po tym tekście o rzekomej mej i Irmowej starości jak Ty nam spojrzysz teraz w oczy????????? ( zwlaszcza, że byłam na wyklepaniu zmarch i teraz jestem funfel prawie nówka, na dodatek się odchudzam) Jak się juz spotkamy??? Leże i kwiczę! Chociaż dobrze , że o mnie zapomniał Ten Przeterminowany Osiemnastek, bo by mi nie było już tak do śmiechu... Kazik, z czego, do cholery???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Rasieńko, noż kuźwa jakos takoś po zimie mi się zbiera tu i ówdzie Jest to drugi argument ZA, że w poprzednim wcieleniu musiałam być niedźwiedziem:D Pierwszy to taki, że jestem teraz non-stop śpiąca. Jak niedźwiedź w śnie zimowym Dobrze, że nie jestem taka obośnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Rasieńko, noż kuźwa jakos takoś po zimie mi się zbiera tu i ówdzie Jest to drugi argument ZA, że w poprzednim wcieleniu musiałam być niedźwiedziem:D Pierwszy to taki, że jestem teraz non-stop śpiąca. Jak niedźwiedź w śnie zimowym Dobrze, że nie jestem taka obośnięta udowodnij:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 dobree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.03.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Po tym tekście o rzekomej mej i Irmowej starości o Maryjo, o Maryyyyyyyyjooooooooo zwlaszcza, że byłam na wyklepaniu zmarch dałas sobie coś wstrzyknąć? jesteś botoxem? Boże! Jesteś Cher? teraz jestem funfel prawie nówka taaaaaa. funkiel nówka. I może jeszcze nie śmigana? jak sie spotkamy to będziemy udawać, że nie znam angl i będziesz mnie uczyć, dobra? Ja to musze przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam się słonecznie z rana..... U nas cudnie słonko świeci Dandi... Kacha pisała że wyklepała, a nie wstrzykiwała... Czyt. ze zrozumieniem... No chyba, że nie użyła odpowiedniego czasu..... Edit... Dandi a co Ty tak wcześnie wstajesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dandi, taka przyjemność (nauczanie przeze mnie) koszutuje. Wyklepanie to nie to samo co ostrzyknięcie!! Jeszcze tak źle ze mną nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A tak w ogóle to cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 witam porannie - kawa juz stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No to sie posmialam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.03.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Po prostu Dandi jesteś zazdrosny o mą urodę i wszechstronne talenty dlatego ubliżasz wiekiemale spoko - wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 zaczęłam się zastanawiać czy ja się zaliczam do kategorii starucha że nie zostałam umieszczona na liście. ale mam z czapki bo mnie nie widział kaśka co tym razem? dieta holiłódzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ja tam dukana obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 przyznam sie bez bicia uwielbiam te Wasze gadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts