mario31 02.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Mario31, chciałam coś napisac ale w ostaniej chwili wykasowałam. W sumie to kazdego sprawa ile waży. Ciekawa jednak jestem jakiego jesteś wzrostu? Verunia mam przysłowiowe" 164 w kapeluszu:lol2:, czyli raczej z tych kurduplowatych jestem... A dlaczego pytasz..?! I przyznaj się co chciałaś napisać..! Edytowane 2 Marca 2011 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 apropos łoju, ciutek falstart, ale i tak pewnie dopiero jutro ktos tu zajrzy... buziaki http://z1.demoty.pl/f92fd6bf1586b7417d0d3a05475ad96dd8c4acba Pyszny Irmo! Aż się boję jutra, bo uwielbiam pączki, zwłaszcza te z posypką...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.03.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mario, 164 i 48kg? zjedz soobie tego pączka, na zdrowie, nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 May, Ty będziesz? Boże jak się cieszę, ja Cię tak lubię. Dobra, jak chcesz to coś uwędzę w charakterze prezentu bo tej Irmie i tak nie widomo co kupić. Dobre, dobre i tak Ci nie wierze Mój mężyciel jutro sie broni. W ramach prezentu kupiłam mu wypad na ryby do rancza Zerbuń gdzie na Warmii i pewnie pod koniec maja sie wybierze. Liczę, że wróci (o ja naiwna!) więc potem ja będę mogła wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 halo! Kaśka jak Twoi rodzice mają 55 lat to ile Ty masz? 20 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 03.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dobre, dobre i tak Ci nie wierze Mój mężyciel jutro sie broni. W ramach prezentu kupiłam mu wypad na ryby do rancza Zerbuń gdzie na Warmii i pewnie pod koniec maja sie wybierze. Liczę, że wróci (o ja naiwna!) więc potem ja będę mogła wyjechać Żona pyta męza: - Gdzie byłes? - na rybach -Złapałes cos? -Mam nadzieję ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 verunia ja juz nie pytam gdzie był Ale jak mają tam stawy hodowlane to moze jednak coś złowi? Wtedy będziemy zbijać dandysową wędzarkę u nas na działce Wędzone ryby są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 moze maja 55 rocznice slubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no ja bylam w styczniu na 60-ej diamentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Cześć tak w ogole. Zaraz jadę coś zakupic na te urodziny. Edit: starczy tej wylewności Edytowane 3 Marca 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ale na pewno kupisz im bardzo ładny prezent i będą zadowoleni, a rodzice patrzą z góry co to ich córcie wyprawiają i są dumni , że takie mają Jak będziesz wybierać się do K-c to po drodze zajrzyj do mnie na kawkę Zapraszam .... Ale swoją drogą wiem jak to jest ciężko bez rodziców... ja też ich nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 aaaaa no teraz kumam kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Przyjechała do nas teściówka i będzie pączki smażyć.... Chce na siłę mnie nauczyć, ale nie dam się..... ale zjeść zjem i to nawet dużo..... ucz się, ucz, mnie teściowa każdego roku smażyła a w tym ....... dzisiaj miałaby urodziny i tłusty czwartek a pączki sklepowe.... takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kasiula smutno , ze takie mialas koleje losu ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo i masz wspaniala rodzine, na pewno to ze maja ciebie i siostre choc troszke rekompensuje im strate syna i chorobe corki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kasia... a może byś chciała karykaturę dla rodziców do sypialni np.... W ramie do zrobienia na sobotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Karykaturę moge chcieć. W kwietniu mają rocznicę slubu:) Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 I co kupiłaś....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zdecydowałyśmy z sis, że kupimy im serwis obiadowy i sztućce. Sztućce kupilam w Duce. http://dukapolska.com/katalog-produktow,produkt,zestaw-sztuccow-42-elementy i na uzupełnienie te http://dukapolska.com/katalog-produktow,produkt,bari-zestaw-sztuccow Serwis http://www.bghnetwork.pl/index_pl.php?mod_left=menu_left_kk&mod_center=kk/cleopatra_platin&mod_right=kk/cleopatra_platin_right&mod_zestaw=zestaw/kk/cleopatra_platin&mod_dish=nodish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 a nadaje sie ta porcelana do mycia w zmywarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie. Ale ja się aż tak bardzo tym nie sugerowałam. Sama mam malowaną Chodzież i myję ją tylko w zmywarce. I cholera nie chce zleść to złotko. Miałabym pretekst do wymiany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts