Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Mario31, chciałam coś napisac ale w ostaniej chwili :p wykasowałam.

W sumie to kazdego sprawa ile waży.

Ciekawa jednak jestem jakiego jesteś wzrostu?

Verunia mam przysłowiowe" 164 w kapeluszu:lol2:, czyli raczej z tych kurduplowatych jestem... :oops:

A dlaczego pytasz..?!

I przyznaj się co chciałaś napisać..!:D

Edytowane przez mario31

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

May, Ty będziesz? Boże jak się cieszę, ja Cię tak lubię.

Dobra, jak chcesz to coś uwędzę w charakterze prezentu bo tej Irmie i tak nie widomo co kupić.

:D Dobre, dobre i tak Ci nie wierze :D Mój mężyciel jutro sie broni. W ramach prezentu kupiłam mu wypad na ryby do rancza Zerbuń gdzie na Warmii i pewnie pod koniec maja sie wybierze. Liczę, że wróci (o ja naiwna!) więc potem ja będę mogła wyjechać :lol2:

:D Dobre, dobre i tak Ci nie wierze :D Mój mężyciel jutro sie broni. W ramach prezentu kupiłam mu wypad na ryby do rancza Zerbuń gdzie na Warmii i pewnie pod koniec maja sie wybierze. Liczę, że wróci (o ja naiwna!) więc potem ja będę mogła wyjechać :lol2:

Żona pyta męza:

- Gdzie byłes?

- na rybach

-Złapałes cos?

-Mam nadzieję ze nie ;)

:hug:

Ale na pewno kupisz im bardzo ładny prezent i będą zadowoleni, a rodzice patrzą z góry co to ich córcie wyprawiają i są dumni , że takie mają :)

Jak będziesz wybierać się do K-c to po drodze zajrzyj do mnie na kawkę :) Zapraszam ....

Ale swoją drogą wiem jak to jest ciężko bez rodziców... ja też ich nie mam....

Przyjechała do nas teściówka i będzie pączki smażyć.... Chce na siłę mnie nauczyć, ale nie dam się..... ;) ale zjeść zjem i to nawet dużo.....

ucz się, ucz, mnie teściowa każdego roku smażyła

a w tym ....... dzisiaj miałaby urodziny i tłusty czwartek a pączki sklepowe.... takie sobie