mayland 03.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kaśka to tak jak ja. Też zmywarka nie rusza a serwis ma wielopokoleniowy kiedy to nikt nie slyszał jeszcze o zmywarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 hej ja tez mam chodziez nie nadajaca sie do zmywarki i non stop go piore i jest jak nowy nawet milimetr sreberka nie chce zlezc. czesc Kasiula i goscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.03.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kaśka sztućce super! Porcelana chociaż nie w moim stylu, to też piękna -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Piękny serwis, sama bym taki mogła miec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 pomyślałam to samo. Serwis przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Serwis jest ponadczasowy i uniwerslany. Tak mi się wydaje. I też bym mogła taki mieć. Ale kosztuje pierdylion i może jak będę miła dla swoich dzieci, to mi kupią na jakies okrągłe urodziny albo cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ja szukałam serwisu na swięta i obudziłam się z ręką w nocniku, bo wszystko było juz wykupione, no i dalej nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kurde, sęk w tym, że ja mam. Malowaną Chodzież. Nie pasuje mi zupelnie, ale tak jak pisalam wcześniej, nic się z nią kurna nie dzieje jak wyjmuję ze zmywarki:D No i mam ją dlatego, że kiedyś dawno temu byłam wychowcą fajnej klasy. No i te matki wiedziały,że tyle co wyszłam za maż i pewnie bida serwisowa az piszczy . No i podpytywały mnie co by mi kupic na zakończenie szkoły więc się oburzyłam i powiedziałam, że kwiaty jeśli już i że żadnego prezentu od nich nie przyjmę. No ale nie ustąpily. No i dzień przed zakończeniem roku ktoś puka do drzwi:D Patrzę a tu dzieci ode mnei z klasy sztuk 10. Ledwo się zmieścili:D No i mają pudło. od razu sie zmarszczyłam i pytam co to. No i oni z taką rozbrajającą szczerością: filiżanki:D Otworzyłam i ujrzalam full serwis do kawy: 12 filiżanek, talerzyki deserowe, cukiernica, mleczarka, dzbanek. Pięknei wyglądał ten serwis. naprawdę mi się podobał, zwłaszcza, że mieliśmy jakies polamańce tylko. No i serwis został Na następny dzien, dostalam bukiet 31 róż, bo tyle ich było w klasie. Miny niektórych koleżanek na "tylko taki prezent" były bezcenne. Fajna klasa to była. Bardzo dobrze się uczyli... No i tak to własnie było z moim serwisem z Chodzieży. Potem oczywiście zaczęłam dopkupowac resztę i tym sposobem mam chyba wszystko juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja dostałam swoją od chrzesnej. Mam na 18 osob chyba wszystko co wychodziło. Niektóre elementy robione na zamówienie Ciotka była szefową calego pietra w największym domu handlowym w miescie Mieli tam praktycznie tylko szkło i zabawki Więc i kryształów ci u nas dostatek http://www.polskaporcelana.pl/images/produkt201/_c900x500_cj131d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Łoooo:D Ale podobno kryształy nie sa wcale takie passe;) Ja na przyklad mam taką gruszkę czy jabłko z przykrywką Trzymam w nim jakies pierdoły w łazience typu: próbki kremów, perfum i takie tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kaśka jak przyjedziesz do mnie, to Ci podam na niej obiad. Poczujesz sie jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ooooo ttee róże!Masakra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 moi rodzice tez maja i moja ciotka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Chyba nie ma domu bez Iwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kurde, sęk w tym, że ja mam. Malowaną Chodzież. Nie pasuje mi zupelnie, ale tak jak pisalam wcześniej, nic się z nią kurna nie dzieje jak wyjmuję ze zmywarki:D No i mam ją dlatego, że kiedyś dawno temu byłam wychowcą fajnej klasy. No i te matki wiedziały,że tyle co wyszłam za maż i pewnie bida serwisowa az piszczy . No i podpytywały mnie co by mi kupic na zakończenie szkoły więc się oburzyłam i powiedziałam, że kwiaty jeśli już i że żadnego prezentu od nich nie przyjmę. No ale nie ustąpily. No i dzień przed zakończeniem roku ktoś puka do drzwi:D Patrzę a tu dzieci ode mnei z klasy sztuk 10. Ledwo się zmieścili:D No i mają pudło. od razu sie zmarszczyłam i pytam co to. No i oni z taką rozbrajającą szczerością: filiżanki:D Otworzyłam i ujrzalam full serwis do kawy: 12 filiżanek, talerzyki deserowe, cukiernica, mleczarka, dzbanek. Pięknei wyglądał ten serwis. naprawdę mi się podobał, zwłaszcza, że mieliśmy jakies polamańce tylko. No i serwis został Na następny dzien, dostalam bukiet 31 róż, bo tyle ich było w klasie. Miny niektórych koleżanek na "tylko taki prezent" były bezcenne. Fajna klasa to była. Bardzo dobrze się uczyli... No i tak to własnie było z moim serwisem z Chodzieży. Potem oczywiście zaczęłam dopkupowac resztę i tym sposobem mam chyba wszystko juz Jejku, musiałas się poczuć wspaniale!! zazdroszę tych małych pukających do drzwi serduszek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Chyba nie ma domu bez Iwony ja nie mam:),nigdy nie mogłam się zdecydować na żaden serwis, zwłaszcza, ze chciałam miec tylko jeden i to taki co by na co dzień zwyczajnie wygladał, a od święta swiątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 U mnie nie ma..... Choć mam inny serwis.... , może nie scina mnie na kolana, ale to dla mnie mama kupiła i jest używany już tylko na świeta.... Deserowych tależyków zostało mi się tylko dwa... Na co dzień używam białego duraleksu. Nie tłucze się, a jak już to dokupię bez problemu, dzieci nie poobijały, a talerzyków deserowych mam chyba ponad 30... i prawie wszystko codziennie jest zużywane.... Bida u mnie jest ze sztućcami.... Muszę się kiedyś dorobić... Część chyba ze śmieciami wyjechała, a gdzie reszta... Bóg wie.... Kryształów mam po mamie sporo... Kiedyś na każde imieniny tyle dostawała, że masakra... Z domu tylko kilka sztuk wzięłam, ale i tak jest sporo.... Nie wyrzucam, bo pamiątka... ale, żebym lubiła to nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pisząc dom myślałam o domu rodzinnym bo to serwis ubiegłych pokoleń jest, nie naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pisząc dom myślałam o domu rodzinnym bo to serwis ubiegłych pokoleń jest, nie naszych mi sie te serwisy podobają, ale zawsze zastanawiam jak sie bedą kolorystycznie komponowały z potrawami;) Jedno jest pewne- te talerze komponują się idealnie z rosołem, one są wręcz dla niego stworzone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.03.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Chyba nie ma domu bez Iwony Ja nie mam, ale teściowa tak -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts