anjamen 04.03.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja dostałam swoją od chrzesnej. Mam na 18 osob chyba wszystko co wychodziło. Niektóre elementy robione na zamówienie Ciotka była szefową calego pietra w największym domu handlowym w miescie Mieli tam praktycznie tylko szkło i zabawki Więc i kryształów ci u nas dostatek http://www.polskaporcelana.pl/images/produkt201/_c900x500_cj131d2.jpg ja mam taki w kartonie ciocia dawala to wzielam bo nie wiedzialam czy mnie bedzie stac na jakis inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Przekazesz wnukom, beda mogly w desie sprzedac za 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 moja mam też ma mam miełe skojarzenia ale jak dla mnie wybaczcie - paskudztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czuć wiosnę Slonko świeci, nie wieje i nawet jest 10st w słoncu co prawda, ale zawsze to coś. Szkoda, że ma się to zmienić. Poszłam kupić torebkę a wrócilam z butami http://www.alebuty.com.pl/images/Szydlowski_438%20(2).jpg grzech było nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 a ja dziś dostałam opierd...od siostry, ze wogole nie wyglądam na projektantkę ma rację ale ta cała moda to dla szczupłych jest...no i to okropnie jest trudne, trendy-smrędy. buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 moja mam też ma mam miełe skojarzenia ale jak dla mnie wybaczcie - paskudztwo... No też wlasnie nie oszczędzam dziada wcale, w zmywarce myję, i NIC kurna NIC się z nim nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Weź mnie nie wkurzaj...... Dwie kurteczki skórzane mam w tym kolorze a butów kupic nie moge:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czuć wiosnę Slonko świeci, nie wieje i nawet jest 10st w słoncu co prawda, ale zawsze to coś. Szkoda, że ma się to zmienić. Poszłam kupić torebkę a wrócilam z butami http://www.alebuty.com.pl/images/Szydlowski_438%20(2).jpg grzech było nie kupić Kaśka, to teraz nie masz wyjścia, tylko przywdziać buty i poszukać torebki coby pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 a ja dziś dostałam opierd...od siostry, ze wogole nie wyglądam na projektantkę ma rację ale ta cała moda to dla szczupłych jest...no i to okropnie jest trudne, trendy-smrędy. buuuu Moja sis mnie tak spionizowala 2 lata temu, w czerwcu. Kopałam coś przy roślinach i wiecie jakie się ma wtedy ręce, mimo rękawiczek. No i jak ona to zobaczyła to parsknęła śmeichem i strzelila mi gadkę pt " Hahahah, koń by się uśmial, wielka pani profesor, a ręce ma jak chłopo-rolnik" Oooooooooooo, zawrzało we mnie, wzięłam numer do jej pani od pazurów i od tamtego momentu regularnie uczęszczam do pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Wczoraj chciałam sobie kupić buty i torebkę. No i ani jednego ani drugiego. Albo nie było rozmiaru, albo jakies durne kwiatki były. Torebka mi sie spodobała jedna nawet. Ale po zakupach dla rodziców nie było mnie stać Cena była 4-cyfrowa zresztą, nigdy nie kupowałam drogich torebek, bo za często lubie je zmeniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Weź mnie nie wkurzaj...... Dwie kurteczki skórzane mam w tym kolorze a butów kupic nie moge:mad: Kurteczkę tez widziałam, ale mam już 3 skórkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja chyba w niedizele meża wyciagne na zakupy..... Musze bluzke sobie kupić jakąś, on spodnie i dzieciaki pewnie też jakieś rzeczy potrzebują. To tak a konto rozliczenia PIT tegorocznego A moje najulubieńsze buty to z Kaśką w Wawie kupowałam (pamietasz te fioletowe?) . Wygodne są i nie do zdarcia Kurteczke jedną mam taką jak twoja, tylko w kamelowym kolorze Irma my musimy obie sie wybrać na zakupy. Myślalam, ze nikt nie zrozumie moich rozterek rozmiarowych...... Ale skoro jest jak piszesz to moze jakie nietoperze znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pamiętam, pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kaska gdzie te buty dorwalas, piekne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mi sie te podobająhttp://allegro.pl/carinii-p063-natural-desert-odrobina-luxusu-r38-i1482149452.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Myślalam, ze nikt nie zrozumie moich rozterek rozmiarowych...... Ale skoro jest jak piszesz to moze jakie nietoperze znajdziemy DOnia nie grzesz - to ciekawe ja na mnie trzeba mowic - ale mnie tak jak Irme wkurza chodzenie po sklepach gdzie rozmiary 42 sa na 40 - znudzilo mi sie chodzenie po sklepach bo nie ma nic ladnego na moj rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Moja sis mnie tak spionizowala 2 lata temu, w czerwcu. Kopałam coś przy roślinach i wiecie jakie się ma wtedy ręce, mimo rękawiczek. No i jak ona to zobaczyła to parsknęła śmeichem i strzelila mi gadkę pt " Hahahah, koń by się uśmial, wielka pani profesor, a ręce ma jak chłopo-rolnik" Oooooooooooo, zawrzało we mnie, wzięłam numer do jej pani od pazurów i od tamtego momentu regularnie uczęszczam do pani. to się nazywa terapeutyczny wpływ rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kurcze ja musze najpierw przymierzyc zeby kupic but - nie kupie przez allegro niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kurcze ja musze najpierw przymierzyc zeby kupic but - nie kupie przez allegro niestety ja też nie, bo moje stopy jakby każda z innej pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.03.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 to się nazywa terapeutyczny wpływ rodzeństwa Moja siostra kupiła mi piekne majteczki w rozmiarze 38 i powiesil na stale w szafie zebym dazyla do idealu - niestety jakies 2 miesiace temu tak je znienawidzialam ze sciagnelam je z widocznego miejsca w mojej szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts