Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ja dostałam swoją od chrzesnej. Mam na 18 osob chyba wszystko co wychodziło. Niektóre elementy robione na zamówienie :D Ciotka była szefową calego pietra w największym domu handlowym w miescie :D Mieli tam praktycznie tylko szkło i zabawki :D Więc i kryształów ci u nas dostatek ;) :Dhttp://www.polskaporcelana.pl/images/produkt201/_c900x500_cj131d2.jpg

ja mam taki w kartonie :)

ciocia dawala to wzielam bo nie wiedzialam czy mnie bedzie stac na jakis inny.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czuć wiosnę:)

Slonko świeci, nie wieje i nawet jest 10st w słoncu co prawda, ale zawsze to coś.

Szkoda, że ma się to zmienić.

Poszłam kupić torebkę a wrócilam z butami :D :bash:

http://www.alebuty.com.pl/images/Szydlowski_438%20(2).jpg

grzech było nie kupić ;)

Czuć wiosnę:)

Slonko świeci, nie wieje i nawet jest 10st w słoncu co prawda, ale zawsze to coś.

Szkoda, że ma się to zmienić.

Poszłam kupić torebkę a wrócilam z butami :D :bash:

http://www.alebuty.com.pl/images/Szydlowski_438%20(2).jpg

grzech było nie kupić ;)

Kaśka, to teraz nie masz wyjścia, tylko przywdziać buty i poszukać torebki coby pasowała :lol:

:(

a ja dziś dostałam opierd...od siostry, ze wogole nie wyglądam na projektantkę

ma rację

ale ta cała moda to dla szczupłych jest...no i to okropnie jest trudne, trendy-smrędy.

buuuu

Moja sis mnie tak spionizowala 2 lata temu, w czerwcu. Kopałam coś przy roślinach i wiecie jakie się ma wtedy ręce, mimo rękawiczek. No i jak ona to zobaczyła to parsknęła śmeichem i strzelila mi gadkę pt " Hahahah, koń by się uśmial, wielka pani profesor, a ręce ma jak chłopo-rolnik" Oooooooooooo, zawrzało we mnie, wzięłam numer do jej pani od pazurów i od tamtego momentu regularnie uczęszczam do pani.

Wczoraj chciałam sobie kupić buty i torebkę. No i ani jednego ani drugiego. Albo nie było rozmiaru, albo jakies durne kwiatki były. Torebka mi sie spodobała jedna nawet. Ale po zakupach dla rodziców nie było mnie stać:D Cena była 4-cyfrowa :cry: zresztą, nigdy nie kupowałam drogich torebek, bo za często lubie je zmeniać ;)

Ja chyba w niedizele meża wyciagne na zakupy..... Musze bluzke sobie kupić jakąś, on spodnie i dzieciaki pewnie też jakieś rzeczy potrzebują. To tak a konto rozliczenia PIT tegorocznego :D

A moje najulubieńsze buty to z Kaśką w Wawie kupowałam (pamietasz te fioletowe?) . Wygodne są i nie do zdarcia :D

Kurteczke jedną mam taką jak twoja, tylko w kamelowym kolorze ;)

Irma my musimy obie sie wybrać na zakupy. Myślalam, ze nikt nie zrozumie moich rozterek rozmiarowych...... Ale skoro jest jak piszesz to moze jakie nietoperze znajdziemy ;) :D

Myślalam, ze nikt nie zrozumie moich rozterek rozmiarowych...... Ale skoro jest jak piszesz to moze jakie nietoperze znajdziemy ;) :D

DOnia nie grzesz - to ciekawe ja na mnie trzeba mowic - ale mnie tak jak Irme wkurza chodzenie po sklepach gdzie rozmiary 42 sa na 40 - znudzilo mi sie chodzenie po sklepach bo nie ma nic ladnego na moj rozmiar :(

Moja sis mnie tak spionizowala 2 lata temu, w czerwcu. Kopałam coś przy roślinach i wiecie jakie się ma wtedy ręce, mimo rękawiczek. No i jak ona to zobaczyła to parsknęła śmeichem i strzelila mi gadkę pt " Hahahah, koń by się uśmial, wielka pani profesor, a ręce ma jak chłopo-rolnik" Oooooooooooo, zawrzało we mnie, wzięłam numer do jej pani od pazurów i od tamtego momentu regularnie uczęszczam do pani.

to się nazywa terapeutyczny wpływ rodzeństwa :)

to się nazywa terapeutyczny wpływ rodzeństwa :)

Moja siostra kupiła mi piekne majteczki w rozmiarze 38 i powiesil na stale w szafie zebym dazyla do idealu - niestety jakies 2 miesiace temu tak je znienawidzialam ze sciagnelam je z widocznego miejsca w mojej szafie :)