mayland 04.03.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Przy zakupie butów najlepiej najpierw napisac maila do sprzedawcy, ze jak będą niedobre to odrazu odsyłam a on przyjmuje lub wymienia na inny numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.03.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 DOnia ty jak zwykle wszytsko przemyslane - mi by sie chyba nie chcialo odsylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kaska gdzie te buty dorwalas, piekne som W mojej wsi Szydłowski, skóra za 200zl. Więc sama rozumeisz, że mus był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja też musze buty przymierzyć. Mam stopy jak Frodo Baggins:D ( nie takie owosione tylko szerokie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mi sie te podobają http://allegro.pl/carinii-p063-natural-desert-odrobina-luxusu-r38-i1482149452.html z.jebiste Kaska te Twoje tez fantastyczne. Ja mam kilka par takich wysokich za sryliony kupione, ale motywacji nie mam zadnej zeby to zakładac. chodzę w spierdalajkach, a tamte lezą w szafie w pudełkach. moze powinnam to sprzedać. Nie chce mi sie kurcze dbac o siebie, az wstyd. W zarze są piękne wiosenne bluzki w kwiaty-jesli ktos ma ochote na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja juz kiedyś pisalam u Anjamenki, że chodząc na płaskim czuję się karzeł, któremu tyłek włóczy się po ziemi:DNiecierpię chronicznie butów na płaskim, mam moze ze 2 pary takich, w których czaaasem wystąpię. Uwielbiam takie jak te wyżej. Koturna+ obcas. Bardzo wygodne, choćby obcas miał z 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 zapisałam się do fry...echhh.....mus to musa co to są spierdalajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Takie buty co to bez wysiłku założysz i zdejmniesz jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kasia, serwis jest super. Kupiłem Złociutkiej na pierwszą rocznicę ślubu taki, który wyciagamy dwa razy do roku, ze wszystkim co było (czyli 12 osób + flaczarki + kawa). Jest piękny ale ja nie myję go w zmywarce, żeby nie zmatowić srebrnych aplikacji. Sorry ale skoro uzywam go tak rzadko, to mogę sobie pobawić się w zmywanie i oszczędzać to cudo. Poza tym kosztował tak absurdalne pieniądze, że gdyby nie to, że mieliśmy akurat dużo kasy ( z kredytu hipotecznego na budowę domu hłeh hłeh hłeh) to w zyciu nie zapłaciłbym tyle za talerze. Na codzień mamy kwadraty z home & you i te wale do zmywary aż huczy. Sztućce tez ładne ale serwis najpiękniejszy. A jeżeli chodzi o buty to podobaja mi sie tylko te z dziennika chociaż nie pamiętam jak wyglądały więc bazuję na wrażeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.03.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 co to są spierdalajki? zakładasz i spierdalasz - proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 no tak...w takim razie ja też tylko takie noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 pfffff, projektantka zasrana w sperdalajach gania. a obcas szpilka złota? a szaty? TY JESTEŚ ARTYSTKĄ, TY JESTEŚ TO WINNA ŚWIATU. TY MASZ BYĆ EFEMERYCZNA I MASZ PALIĆ PAPIEROSY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Matko jedyna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 spier.dalasz albo zapier.dalasz;) Dandi co się Irmy czepiasz!! Ona spełnia jeden warunek;) pozatym zapisała sie do fry, o Irma, nie przejmuj się, ja pojdę do fry dopiero za jakies dwa miesiące, bo przeważnie tak dwa razy do roku ogarnia mnie dziwna mysl zrobienia w koncu porządku ze sobą, a to jeszcze nie ten moment mojej desperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 CZEPIAM SIĘ BO JUŻ SIĘ NIE MOGE DOCZEKAC CZERWCA. Ej, a Wy macie konta na fejsbuku? Bo tam jest wygodniej się komunikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mysz niestety papierosów już od dawna nei palę...masakraa do tego jeszcze mam być efemeryczna...kaaaaaanał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 CZEPIAM SIĘ BO JUŻ SIĘ NIE MOGE DOCZEKAC CZERWCA. Ej, a Wy macie konta na fejsbuku? Bo tam jest wygodniej się komunikować. macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.03.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 wiem, że macie. Ja pytam czy korzyszczecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 właśnie wysłałem Ci zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 nie, za trude jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts