Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z.jebiste

Kaska te Twoje tez fantastyczne.

Ja mam kilka par takich wysokich za sryliony kupione, ale motywacji nie mam zadnej zeby to zakładac. chodzę w spierdalajkach, a tamte lezą w szafie w pudełkach. moze powinnam to sprzedać. Nie chce mi sie kurcze dbac o siebie, az wstyd.

W zarze są piękne wiosenne bluzki w kwiaty-jesli ktos ma ochote na wiosnę

Ja juz kiedyś pisalam u Anjamenki, że chodząc na płaskim czuję się karzeł, któremu tyłek włóczy się po ziemi:D

Niecierpię chronicznie butów na płaskim, mam moze ze 2 pary takich, w których czaaasem wystąpię.

Uwielbiam takie jak te wyżej. Koturna+ obcas. Bardzo wygodne, choćby obcas miał z 10cm.

Kasia, serwis jest super. Kupiłem Złociutkiej na pierwszą rocznicę ślubu taki, który wyciagamy dwa razy do roku, ze wszystkim co było (czyli 12 osób + flaczarki + kawa). Jest piękny ale ja nie myję go w zmywarce, żeby nie zmatowić srebrnych aplikacji. Sorry ale skoro uzywam go tak rzadko, to mogę sobie pobawić się w zmywanie i oszczędzać to cudo. Poza tym kosztował tak absurdalne pieniądze, że gdyby nie to, że mieliśmy akurat dużo kasy ( z kredytu hipotecznego na budowę domu hłeh hłeh hłeh) to w zyciu nie zapłaciłbym tyle za talerze. Na codzień mamy kwadraty z home & you i te wale do zmywary aż huczy. Sztućce tez ładne ale serwis najpiękniejszy. A jeżeli chodzi o buty to podobaja mi sie tylko te z dziennika chociaż nie pamiętam jak wyglądały więc bazuję na wrażeniu.

spier.dalasz albo zapier.dalasz;)

Dandi co się Irmy czepiasz!! Ona spełnia jeden warunek;)

pozatym zapisała sie do fry, o ;)

Irma, nie przejmuj się, ja pojdę do fry dopiero za jakies dwa miesiące, bo przeważnie tak dwa razy do roku ogarnia mnie dziwna mysl zrobienia w koncu porządku ze sobą, a to jeszcze nie ten moment mojej desperacji