kaśka maciej 04.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Nie widzę żadnego sexy. Nie ściemniaj mi tu Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 no fiesz... dodałaś zdjęcie do profilu na fb You see, that improves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Jak na tym FB was tam znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 na poprzedniej stronie Irma napisała jak na FB nazywa się Kasia zaś jeżeli chodzi o Irmę, musisz znać jej imię i nazwisko bo ta z kolei na FB nazywa się tak jak sie naprawdę nazywa a nie jak wołowy hit wiosny w Mc Donald's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 a Ty się nazywasz jak uchodźca kubański, albo coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 No ja tez wasssukam ale jakos znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Boże , Ty nie wiesz kim był ten, któego imieniem się ochrzciłem na FB? To jeden z muzyków Buena Vista Social Club. Za wyjazd do La Habana oddam rękę księżniczki i pół królestwa. Jako próbeczka, fragment chan chan. Słuchajcie i płaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Verunia, wyslalam Ci zaproszenieMonia, Ciebie też zaraz znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ok Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Verunia mam cie a raczej ty mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Boże , Ty nie wiesz kim był ten, któego imieniem się ochrzciłem na FB? To jeden z muzyków Buena Vista Social Club. Za wyjazd do La Habana oddam rękę księżniczki i pół królestwa. Jako próbeczka, fragment chan chan. Słuchajcie i płaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g No ja jestem blond, ale nie aż taka Zresztą, to chyba kubański zespół, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 To gdzie teraz gadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Monia, wyslałam Ci zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 No ja jestem blond, ale nie aż taka Zresztą, to chyba kubański zespół, nie?? tak kochanie. To ZESPÓŁ, podobnie jak nasza Piwnica Pod Baranami z tą jedynie różnicą, że oni składają się z uchodźców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Walsnie cie znalazlam przez Verunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 tak kochanie. To ZESPÓŁ, podobnie jak nasza Piwnica Pod Baranami z tą jedynie różnicą, że oni składają się z uchodźców Czepiasz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Stwierdzilam, że brakuje mi asertywności Wlaśnie wyszli goście z imienin mojego męża. Czy Wy też ogranizujecie tego typu imprezy?? Z rodzinką??? No masakra. My obchodzimy wszystko co się da, koorwa mać Imieniny, urodziny, urodziny dzieci....... I nie, że jest kawka i ciasto. Nie, impreza na pelne gacie, full. Obiadki lub gorące dania, zimna płyta. Jakby zwyczajnie nie ożna było przyjsć w ten dzień na kawę i ciasto ( jak już koniecznie trzeba się spotkać) Choś postęp jest, jakieś parę lat etmu się zbuntowalam i powiedzialam, że rocznicę ślubu obchodze jedynei z meżem, a rodzina jak chce to moze zabrac wtedy dzieci do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A jak podasz kawę ciasto, jakąś skromną płytę i po drinku to nie wystarczy????Ja lubię gości... Nawet bardzo. Ale jak już przychodzą to padam na pysk....Zależy jacy goście i jakie dania przygotowuję... Wcześniejsze sprzątanie dodam, że o trzy razy więcej niż w blokach, na dodatek zwykle sama, przygotowanie ciepłych dań i jeszcze zakupy to wszystko na mojej głowie, to jak już się spotykam to mam dość...Dopiero po dwóch dniach jak dojdę do siebie to żałuję, ze nie opowiadałam kawałów, za mało się uśmiechałam itd....Noooo chyba się starzeję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Nie byłaś czasami na urodzinach u rodziców?????Chyba, ze to wczoraj było....I co prezent się podobał? Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No bylam wczoraj. Widać było, że byli prezentem zachwyceni. Ale te gadki, których niecierpię: a po co, nie trzeba bylo, tyle żeście się wykosztowały.. zamiast po prostu dziekuję. A jak się spodoba, to: super prezent, bardzo się cieszymy. No ale to pokolenie chyba tak ma. Trzeba jęczeć i stękąć bez względu na okoliczności Dziś mialam gości u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts