Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boże , Ty nie wiesz kim był ten, któego imieniem się ochrzciłem na FB? To jeden z muzyków Buena Vista Social Club. Za wyjazd do La Habana oddam rękę księżniczki i pół królestwa. Jako próbeczka, fragment chan chan. Słuchajcie i płaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g

Boże , Ty nie wiesz kim był ten, któego imieniem się ochrzciłem na FB? To jeden z muzyków Buena Vista Social Club. Za wyjazd do La Habana oddam rękę księżniczki i pół królestwa. Jako próbeczka, fragment chan chan. Słuchajcie i płaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g

No ja jestem blond, ale nie aż taka

Zresztą, to chyba kubański zespół, nie??

Stwierdzilam, że brakuje mi asertywności :yes:

Wlaśnie wyszli goście z imienin mojego męża. Czy Wy też ogranizujecie tego typu imprezy?? Z rodzinką???

No masakra. My obchodzimy wszystko co się da, koorwa mać :mad: Imieniny, urodziny, urodziny dzieci....... I nie, że jest kawka i ciasto. Nie, impreza na pelne gacie, full. Obiadki lub gorące dania, zimna płyta. Jakby zwyczajnie nie ożna było przyjsć w ten dzień na kawę i ciasto ( jak już koniecznie trzeba się spotkać)

Choś postęp jest, jakieś parę lat etmu się zbuntowalam i powiedzialam, że rocznicę ślubu obchodze jedynei z meżem, a rodzina jak chce to moze zabrac wtedy dzieci do siebie :lol2:

A jak podasz kawę ciasto, jakąś skromną płytę i po drinku to nie wystarczy????

Ja lubię gości... Nawet bardzo. Ale jak już przychodzą to padam na pysk....

Zależy jacy goście i jakie dania przygotowuję... Wcześniejsze sprzątanie dodam, że o trzy razy więcej niż w blokach, na dodatek zwykle sama, przygotowanie ciepłych dań i jeszcze zakupy to wszystko na mojej głowie, to jak już się spotykam to mam dość...

Dopiero po dwóch dniach jak dojdę do siebie to żałuję, ze nie opowiadałam kawałów, za mało się uśmiechałam itd....

Noooo chyba się starzeję....

No bylam wczoraj. Widać było, że byli prezentem zachwyceni. Ale te gadki, których niecierpię: a po co, nie trzeba bylo, tyle żeście się wykosztowały.. :bash: zamiast po prostu dziekuję. A jak się spodoba, to: super prezent, bardzo się cieszymy. No ale to pokolenie chyba tak ma. Trzeba jęczeć i stękąć bez względu na okoliczności

Dziś mialam gości u siebie.