Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Rozumiem Cie, że chciałabyś usłyszeć dziękuję, ale to pokolenie tak ma... Ciekawe jak my będziemy jęczeć za dziesięć, dwadzieścia lat....

Jak nasze dzieci, wnuki będą nam coś przynosić....

moja babcia w piątek miała imieniny... I cokolwiek bym nie kupiła, nawet pierdołę, czy jedną różę, to zawsze wymawia, że po co to....

To chyba tak musi być i jest to wyrażenie największej euforii i zadowolenia. Raz z prezentu, a dwa, dlatego, że o Nich pamiętamy.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale oni powiedzieli dziekuję. Po czym zaraz nastapiła litania po co na co, za drogo.

Ja zawsze dziękuję za prezent, nawet jak mi się nei podoba. A jak mi sie podoba to zapodaję monolog: o mamuniuuu, super, jak dobrze, ze to dostałam, marzyłam o tym i takie tam.

I mam nadzieję, że tak mi zostanie.

a to ja ogladam wszytskie muzyczne i taneczne wiec YCD w wersji polskiej i amerykanskiej, bitwa na glosy, x faktor, must be the music no i top gear reszta to przez przypadek :)

:o:o:o

Marta kiedy Ty masz na to wszystko czas...?!

Ja łapię się na tym, że czasami przez cały tydzień telewizora nie włączam...:rolleyes:

Nawet wczoraj mówiłam do mojego Małżona, że w kolejnym domu nie będzie pudła w salonie...:no:

Cześć Babeczki;)

:o:o:o

Marta kiedy Ty masz na to wszystko czas...?!

Ja łapię się na tym, że czasami przez cały tydzień telewizora nie włączam...:rolleyes:

Nawet wczoraj mówiłam do mojego Małżona, że w kolejnym domu nie będzie pudła w salonie...:no:

Cześć Babeczki;)

Maryś, a ty już o kolejnym domie myślisz ? :o :rolleyes:

Ja też lubię oglądać YCD. Zresztą moje dziewczynki również. A X Factor mnie trochę rozczarował :(