Arnika 06.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Rozumiem Cie, że chciałabyś usłyszeć dziękuję, ale to pokolenie tak ma... Ciekawe jak my będziemy jęczeć za dziesięć, dwadzieścia lat....Jak nasze dzieci, wnuki będą nam coś przynosić....moja babcia w piątek miała imieniny... I cokolwiek bym nie kupiła, nawet pierdołę, czy jedną różę, to zawsze wymawia, że po co to.... To chyba tak musi być i jest to wyrażenie największej euforii i zadowolenia. Raz z prezentu, a dwa, dlatego, że o Nich pamiętamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No ja tez nie lubie tego: nie trzeba, a po co - mam tak jak wy :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ale oni powiedzieli dziekuję. Po czym zaraz nastapiła litania po co na co, za drogo.Ja zawsze dziękuję za prezent, nawet jak mi się nei podoba. A jak mi sie podoba to zapodaję monolog: o mamuniuuu, super, jak dobrze, ze to dostałam, marzyłam o tym i takie tam.I mam nadzieję, że tak mi zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.03.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No ja tez tak mam - bardzo sie ciesze z kazdego prezentu - a jak mi sie nie podoba to tez sie ciesze bo ktos pamietal o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Czy jest ktoś jeszcze tutaj, kto nie trawi Pieńkowskiej??? Słonko świeci, ale bardzo zimno u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ja nie mam problemu bo w tygodniu jej nie ogladam ale wiem ze nie trawie Sablewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no to po imprezkach Kasiczko:).a propos tv, to ja byłam w szoku jak właczyłam pudło w sobotę i zobaczyłam nówka-serial z A. Muchą. Mamy wreszcie swoją rodzimą telenowelę brazylijską.Czułam, ze do tego musi kiedyś dojść. Makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ja nie oglądam TV... Mąż skoki namiętnie i Justynkę... Przy reszcie programów dobrze mu się śpi na kanapie.... Jak była u nas teściowa to leciały wszystkie teleturnieje... Masakra.... Chciałam ranczo pooglądać i niestety ... X faktor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a to ja ogladam wszytskie muzyczne i taneczne wiec YCD w wersji polskiej i amerykanskiej, bitwa na glosy, x faktor, must be the music no i top gear reszta to przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ja zaliczyłam wczoraj x factor i koles będący kumulacją Merkurego, Prince'a i inxs spiewający Niemena powalił mnie na łopaty totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a tego samego Niemena zaspiewal gostek 16 lat w must be the music i tez powalil na kolana mnie powalily jego wlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A mnie jego uklad choreograficzny i gesty sceniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a to ja ogladam wszytskie muzyczne i taneczne wiec YCD w wersji polskiej i amerykanskiej, bitwa na glosy, x faktor, must be the music no i top gear reszta to przez przypadek :o:o Marta kiedy Ty masz na to wszystko czas...?! Ja łapię się na tym, że czasami przez cały tydzień telewizora nie włączam... Nawet wczoraj mówiłam do mojego Małżona, że w kolejnym domu nie będzie pudła w salonie... Cześć Babeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 bitwa na glosy w przerwach reklamowych do must be the music, ycd jest jak juz dzieci polozone top gear tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 :o:o Marta kiedy Ty masz na to wszystko czas...?! Ja łapię się na tym, że czasami przez cały tydzień telewizora nie włączam... Nawet wczoraj mówiłam do mojego Małżona, że w kolejnym domu nie będzie pudła w salonie... Cześć Babeczki;) Maryś, a ty już o kolejnym domie myślisz ? Ja też lubię oglądać YCD. Zresztą moje dziewczynki również. A X Factor mnie trochę rozczarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jesooo to ja jestem moooooocno z tyłu U mnie za to króluje Bolek z Lolkiem, Reksio, Tom i Jerry... a ostatnio jak chorzy to nawet Barbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Lidziu na foxlife o 22 w piatek a w sobote jest powtorka o 10 amerykanskiego YCD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.03.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A mnie jego uklad choreograficzny i gesty sceniczne boski był!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.03.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 boski był!!! widzę, ze nie jedyna zostałam zahipnotyzowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ja to w sumie przeważnie telewizora słucham:lol2: cześć Boska nie wyrobiłam się nieopatrznie pojawiłam się a 5 minut w robocie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts