mayland 08.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kostki z Lidla są ok W5. Ja myję kostkami+sól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Przetestowałam te tanie z Rossmana są też OK, te drogie w/g mnie to to samo tylko reklamę mają w TV.... Myć chcę samą zmywarkę... zlew myjesz a zmywarkę czym i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 u mnie rozpuszcza się kostka do końca a naczynia są kryształowo czyste:) Wiola a do mycia zmywarki reklamują takie cóś z Calgona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Do mycia zmywarek są specalne płyny. Ja używam z Calgonitu, czy jak on się tam teraz nazywa Finish. Rzadko co prawda, tak 1 na 3 miesiące, albo jakczuje, że śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A jest coś dobrego i taniego czego nie reklamują? Nie chcę płacić za durne reklamy.I co ile się myje zmywarkę i na jaki program Wy nastawiacie? Jeszcze zapytam na jakim programie myjecie naczynia , głównie talerze, szklanki i filiżanki.... Jaki czas i jaka temp??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Do umycia zmywarki kupuje sie specjalny środek, jednorazowy pojemnik. Wkładasz i właczasz zmywarke. Sama sie myje w środku i odświeża. Ja mam też powieszony w zmywarce zapach. Bardoz mi to odpowiada bo nieraz niezbyt zapachy były...Myłam tym:http://www.calgonit.pl/finish-fusion-powder-dishwasher-cleaner.phpi ten zapach mamhttp://www.calgonit.pl/finish-dishwasher-freshener.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Na krótkim 30min temp 45st.Albo jak sa po jakimś tłustym obiedzie czy imprezie to na auto , ale on trwa ponad 2 godziny. Temp 55-65 stmam tez jakies 2 inne ale nigdzzy na nich nie mylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 May, ja podobnie. Zawsze wisi ten zapach i tez tym myje zmywarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 oops to ja jeszcze zmywarki nie mylam, wydawalo mi ze jak myje to i siebie umyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mi sie też tak wydawało Ale jest różnica wyczuwalna.... nosem No i te wszystkie rureczki się przepłukują odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No dobra... kupie tą buteleczkę. Ona jaest jednorazowa czy na kilka razy? I gdzie się zawartość wlewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 jednorazowa, nigdzie nei wlewasz. Wszystko masz napisane na buteleczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja też przetestowałm to mycie zmywarki i myje po tym o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 To jeszcze jedno pytanie gdzie kupujecie te płyny do zmywarki i zapach?Jak pojadę do marketu to przynajmniej będę wiedziała którego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Są w każdym, ja akurat kupiłam w Auchan bo mam najbliżej.Ja mam inny problem ze zmywarką- sztućce tak jakby rdzewieją, nie jest to może dosłowna rdza ale taki trudny do usunięcia nalot, który jest tylko miejscami . Kupiłam juz kolejne sztuće nawet z napisem że nadają się do mycia w zmywarce i mam to samo. Macie tak może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Verunia ja swoje wprawdzie myłam dopiero może ze 3 razy ale mam taki ślubny komplet ze złotym paseczkiem miałam obawy że mi zmywarka złotko też umyje a tu nic są czyściutkie i błyszczące i ze złotkiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Są w każdym, ja akurat kupiłam w Auchan bo mam najbliżej. Ja mam inny problem ze zmywarką- sztućce tak jakby rdzewieją, nie jest to może dosłowna rdza ale taki trudny do usunięcia nalot, który jest tylko miejscami . Kupiłam juz kolejne sztuće nawet z napisem że nadają się do mycia w zmywarce i mam to samo. Macie tak może? te z ikei najmniej mi rdzewieja w zmywarce. jak u Was sledzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mam czasami rdzawe plamki na nożach. Stal oczywiście nierdzewna, jakaś tam specjalna samurajska, drogie były dość, a nalot się pojawia... Ale nie zawsze... Nie wiem od czego to zależy. Może jak wrzucam coś stalowego to ten nalot się osadza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ania jak widać za klawiaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 wg mnie tam gdzie jest jakies uszkodzenie sztucca to sie najnormalniej rdza robimi nie rdzewieje z ikei ale takie co wygladaja jak typowa stal nierdzewna nie chromowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts