verunia 09.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Zwykła zmywarka a jaka ciekawa dyskuja na jej temat Ja też nie płuczę, jedynie większe pozostałości zsuwam do młynka. Wszystko się ładnie myje jeśli naczynia są dobrze poukładane i nie brakuje soli i nabłyszczacza. Czasem mam za dużo naczyń i wtedy przeładowywuję zmywarkę co skutkuje gorszym myciem. To mycie samej zmywarki też naprawdę pomaga jak zmywarka zaczyna gorzej myć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nie sądziłam, że tak się dziewczęta rozkręcicie w tym temacie, ale ok Teraz oczekuję, że rozkręcicie sie w innym. Otóż, w domu u moich rodziców sa juz wylewki! Dziś były robione. Więc wszystki idzie zgodnie z planem i ekipa od wykończeń wchodzi na początku kwietnia. Co prawda chłopaki zaczną od ocieplania stryszku i zrobienia podwieszanych syfitów, ale najwyższy czas podjąć decyzję co do drzwi, podłóg i tego typu dupereli Liczę na Waszą pomoc. Ogólnie wizję mam taką, że ma być jasno. W domach parterowych w daleko wypuszczonym dachem jest po prostu ciemno. Najgorzej będzie w salonie i tam namowiłam ich na świetlik. Myślę, że da to ciekawy efekt. Co do podłogi http://www.sklep.swiatpaneli.com/photo/product_info/a/3/a/2_a3a012ce185c.jpg Dąb bielony Parador. http://www.dre.pl/images/phocagallery/ramowe/premium/thumbs/phoca_thumb_m_3.jpg Drzwi DRE Premium 3 dab bielony ryfla. Listwy przypodłogowe raczej biale z NMC profil FD2 Taupe jako kolor ścian. Ale za to zaszaleję z dodatkami. Jedynie musze odpuścić sypialnię. MUSI być zielona Czy ktoś zna znośny zielony na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja to uwielbia ciemne zielenie - wiec pytanko - jasna czy ciemna zielen ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jasna. Tylko i wylącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 oliwka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 No może masz rację. Teraz mają taka pistację. Bo niby uspokaja. A mnie drażni, podobnie jak żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Kasia moze taki - ciemno jest i dobrze nie widze na wzorniku S0530-G50Y http://www.formicaiki.fi/publish/products/euen/laminate/colors/k3236.Specifications.0001.LargeImage.Image.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 S1010-G70Y http://www.corium.se/BF/Citrus%20454122.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Mam próbnik z tikkurili to sprawdzę sobie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 No i jak te kolory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 jak dla mnie to są za jaskraweja bym szukała czegoś co na początku ma 1005, wtedy to bedzie takie szarawe na próbce a naścianie ładne lekko zgaszone i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.03.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 w nocy szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A ja jeszcze w ogóle nie szukałam. Czasu nei mam. Jutro wracam do pracy po 6 tygodniach zwolnienia i 2 tygodniach ferii. Wiecie jak się czuję? Beznadziejnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Nie wracaj Mam obsesje butową tej wiosny Kupiłam juz jedne a myśle o 2 kolejnych parach Tylko kiedy ja je założe? Wiosną pewnie kalosze będą moim dyżurnym obuwiem na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Włamały się jakieś dziady jedne do moich na budowę Zniszczyli wylewki, bo jeszcze byly świeże. Na szczęscie nic nie ukradli. Ale już mnie łeb boli od tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Włamały się jakieś dziady jedne do moich na budowę Zniszczyli wylewki, bo jeszcze byly świeże. Na szczęscie nic nie ukradli. Ale już mnie łeb boli od tego wszystkiego. Aż to cholery jedne :mad: całe szczęście, że nic nie zginęło, ale wylewki pewnie trzeba będzie naprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.03.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Włamały się jakieś dziady jedne do moich na budowę Zniszczyli wylewki, bo jeszcze byly świeże. Na szczęscie nic nie ukradli. Ale już mnie łeb boli od tego wszystkiego. kur...no szlag mnie trafia jak coś takiego się dzieje. współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Juz sama nie wiem co o tym myśleć. Czy to rzeczywiście jakiś żul, który zobaczył, że drzwi garażowe są oparte tylko ( bo po wylewkach były za długie, ale dziś już są docięte i zamontowane jak trzeba) czy też może akcja jakiejś agencji ochrony, żeby zmotywować do współpracy?Ale z drugiej strony, nie czekaliby na otwarte drzwi w garazu, tylko by je wyłamali, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.03.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nie mam pojęcia...a były jedne ślady tylko? bo wydaje mi się, ze jakby ochronarze to cos bardziej spektakularnego by odwalili a btw - nie wracaj do roboty!i drugie btw = bardzo mi się podobają drzwi i podłoga którą wybrałaśdrzwi widziałam na zywo = gites są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No ale sygnał juz macie - byc czujnym i wszystkiego pilnować. Dobrze, że szkody niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts