kaśka maciej 24.03.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 I to bardzo Czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Cześć Kasiołku, zapracowana Kobito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Boże, upadłą kobietą jestem. Żeby tak spaść, na łeb i szyje?? Wpadłam donieśc, że u moich odz dziś działa ekipa wykończeniowa Brama, furtka i całe ogrodzenie zamówione, montaż w maju, tynk z Kabe wybrany. Ocieplanie zewnętrzne odbędzie się z połowie kwietnia. A ja jestem w czarnej dupie jesli chodzi o płytki do doużej lazienki. Miały być szare, ale chyba będą czarne, ot taka mała change of plans Najprawdopodonie Piumetta/Piume z Paradyża lub jakiś inny czarny poler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ale to do rodzicow czy pod ta umywalke czarna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Boże, upadłą kobietą jestem. Żeby tak spaść, na łeb i szyje?? Wpadłam donieśc, że u moich odz dziś działa ekipa wykończeniowa Brama, furtka i całe ogrodzenie zamówione, montaż w maju, tynk z Kabe wybrany. Ocieplanie zewnętrzne odbędzie się z połowie kwietnia. A ja jestem w czarnej dupie jesli chodzi o płytki do doużej lazienki. Miały być szare, ale chyba będą czarne, ot taka mała change of plans Najprawdopodonie Piumetta/Piume z Paradyża lub jakiś inny czarny poler No pięknie - tak to można budować! A co rodzice na czarną łazienkę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 czesc Kasienko. zgodza sie rodzice na czarna lazienke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 piumetta wchodzi w granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Rodzice dali mi wolna rękę wspomniałam im o czarnej łazience i mieli trochę duże oczy:) ale ona ma być taka czarno-biała- lustrzana w sumie, w każdym razie ja mam zdecydować Irma, a masz jakieś konkretne czarne polery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 rozumiem, ze twoja mama lubi sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Marta, do rodziców Do tamtej łazienki pójdzie wezowy Zien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Rodzice dali mi wolna rękę wspomniałam im o czarnej łazience i mieli trochę duże oczy:) ale ona ma być taka czarno-biała- lustrzana w sumie, w każdym razie ja mam zdecydować Irma, a masz jakieś konkretne czarne polery? tubadzin colours ale ta Piumetta jest bardzo ładna tylko jak dla mnie wchodzi w granat...nie w taką czystą czern ale moze sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 rozumiem, ze twoja mama lubi sprzatac Looo Jezzuu co wy macie z tym sprzątaniem ??? Zreszta podłoga i tak ma być biała lub srebrna. A jeśli chodzi o moich rodziców to u nich się pastuje panele co tydzień. Okna co 2 tygodnie są myte i w ogóle jest błysk jak na sali operacyjnej wstyd się przyznać, ale ja nic po nich nie mam. Choć dziś rano umylam 3 okna. Woda była jak z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a bo mam czarne kafle ale na podlodze z bialymi nie mam doswiadczenia ...na szczescie cholerka nie przypominaj mi o myciu okien...juz nie pamietam kiedy je mylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja mam białe na dole w łazience zreszta po raz drugi. W bloku tez miałam. W kuchni mam jasne płytki i owszem znać brudek ale mnie on aż tak nie przeraża. Na białych w łazience nic nie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) weźcie mnie nie dobijajcie z tą białą podłogą, bo ją dziewczynkom w łazience zrobiłam i mam nadzieję, że nie będzie się bardzo brudzić Edytowane 29 Marca 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Moja mama ma c.brazową łazienkę W kazdym razie ciemna bardzo ale uzupełniona dużym lustrem. Jej sie podoba choć robiła ją ....wieki temu. Ja mam na dole ciemne i jasne płytki na podłodze. Kurde, na jasnych widać wszystko, włosa, plamy z wody...normalnie wszystko. Jak czasem rozsypie nieco proszek do prania to na ciemnych go tak nie widac jak na tych jasnych Ale pewnei nie przeżywałabym tego tak, gdyby były tylko jasne a nie porównywałabym z ciemnymi Acha, czarny gres polerowany ma Opoczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dziś minęlo 8 lat odkąd pojawila się moja Zuzia. Zaprosiła 8 ( słownie: OSIEM) koleżanek z klasy !! 8 ośmiolatek potrafi zrobić hałas większy niż startujący jumbojet Mój Syn był molestowany non stop:D Az sie zamknął w pokoju:D NO i mam kolejny "wnętrzaski sukces", wszystkie dziewczynki były zachwycone naszym domem, cytuję: "mega wypas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kaśka, sto lat dla córci !!! Moja ma za 9 dni 7 urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kasiula jeszcze raz buziaki dla Zuzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kasiuchna sto lat dla ślicznej małej Zuzi i dla Ciebie w też, no tyś ją w końcu urodziła;) Cieszę się, ze masz "wypas" w domu, ale i tak coś czuję, że sie dopiero rozkręcasz. Jak ja ci zazdroszczę, ze możesz znowu wykańczać i wybierać i szperać i dumać nad domem rodziców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts