nitubaga 01.04.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja tylko powiem, ze tez zaglądam. I jak piszesz, żeś kobita upadła to mi się lepiej od razu robi, że nie ja jedna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dziś minęlo 8 lat odkąd pojawila się moja Zuzia. Zaprosiła 8 ( słownie: OSIEM) koleżanek z klasy !! 8 ośmiolatek potrafi zrobić hałas większy niż startujący jumbojet Mój Syn był molestowany non stop:D Az sie zamknął w pokoju:D NO i mam kolejny "wnętrzaski sukces", wszystkie dziewczynki były zachwycone naszym domem, cytuję: "mega wypas" Kasiu wszystkiego NAJ dla córci!!! Widzę, że też masz baranka w domu - u mnie Martysia z 30-go marca:cool: Właśnie skończyła 3 latka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.04.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 a ja mam baranka z 27 marca 6-latka, sprostuje: BARANA raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Barany to ja mam dwa Slubny i Zu. Przy czym ślubny to owieczka w porównaniu do Córy Wiecie co, obłędu można dostać. Weszłam dziś na 10 minut do Ikea i Rawy. Ale bajeranckie materiały w ikea!!! No szok! Dobrze, że mam nieaktualną kartę ( bank mi kurrrrr nie przyslal na czas) chociaż poniekąd to i dobrze, ze 300zł miałabym już dziś mniej na koncie W Rawie zajrzalam do Develde i do lazienek obok:) Echhh, powzdychalam i tyle mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 cześć Trwonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No jaki znowu trwonie! Nic dzis nie przetrwonilam, a jakie miałam plany!! łoo, torebka, buciki, pasek i bluzeczka Zrobionych zakupów? ZERO! Ponieważ zgubilam nawigację, pienążki na trwonienie musze przeznaczyc na odkupienie navi. Mąz mi zostawil naiwgację na dachu auta, bo go o to prosiłam i co zrobilam?? No wyjechałam sobie, dopiero jak przejchałam dobrych parę set metrow to zauważyłam jak mi coś spada z dachu auta, ale nei maiłam się jak zatrzymac nawet. To własnie była moja navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kasia czy slyszalas o tarasach z IROKO? jak to sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 dobreeeeeeeee:lol2::lol2::lol2: tez tak kiedys zrobilam z komora:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kasieńko zakupów zero bo karty nie miałaś jak sama przyznałaś strata navi bolesna oj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Malmucku, nie mam pojęcia jak się sprawują. Słyszałam, że dobrze. Ale na własnej skórze nie sprawdziłam No taka ze mnie blondynka, no! Zresztą, mój mąz kiedyś wyjechał z moja suszarką do włosów, do brama zamarzła i musiał ją trochę odmrozić, no to odmroził bramę i se ją odłozył na dach i pojechał. I tyle ją widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Niezli jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A suszarka z takich porządnych, salonowo-fryzjerskich była. Ale ta strata już wyrównana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.04.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Kasia czy slyszalas o tarasach z IROKO? jak to sie sprawuje? Jezeli moge cos powiedziec to np bangikirai ma lepsze wlasciwosci niz iroko - lepiej znosi warunki atm naszego klimatu, jest bardziej trwale, twardsze i ogolnie ma lepsze parametry techniczne drewna niz iroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 dzieki mhk, nie widuje tarasow z IROKO natomiast jest wymieniane obok bangikirai jako bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Pogoda marzenie Słonko, ciepło i kawa na tarasie Lada moment mój migdałek rozkwitnie, kilka dni takiej pogody i bedzie cudny:) A kosy jak śpiewają! Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.04.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja za to dzisiaj podziwiałam przelatujace zurawie - lecialo ich chyba z 200 - piekny widok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czy ktoś tu jeszcze zagląda?Czy zamknąć w cholere te komenty, żeby tlenu innym nie zabierały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 zaglada zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zagląda, zagląda i czyta, może mniej pisze bo i nie mam nic mądrego do napisania.... A jak jest mniej do czytania to co mamy czytać....Przeprowadzka już umówiona???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.04.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) ja zaglądam, ale Ty nic nie piszesz Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts