kaśka maciej 04.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Piękne te schody!!!! I nie wyglądają jak trumna dzięki tym jasnym wstawkom!!! Co to jest??? Szczerze ci powiem, że nie wiem Od miko ściągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kaska a przy alarmie robicie rozne bajery typu "inteligentny dom"? a inteligentni właściciele to już nie wystarczą?? dorbie, raczej nic z tych rzeczy chyba, ze coś nam jeszcze podpowiedzą a co konkretnie masz na myśli?? Typu sterowanie alarmem np jak zalaczasz alarm to wylaczaja sie swiatla i wszystkie odbiorniki typu Tv czuwanie, oprocz tych ktore nie moga - lodowka wentylacja itd, pod centralke montujesz sobie sterowanie otwieraniem bram ogrodzeniowcyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Piękne te schody!!!! I nie wyglądają jak trumna dzięki tym jasnym wstawkom!!! Co to jest??? Szczerze ci powiem, że nie wiem Od miko ściągnęłam Okey, zapytam Miko!!! A teraz na imprezę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 U nas jeden za schody (obłożenie) krzyknął uwaga 28tyś popier@##$ gościa ostro Kaśka jest taki portal schody .pl wejdź tam i znajdziesz różne namiary , ja wysyłałam maile z prośbą o wstępną wycenę...chyba z 40 maili wysłałam no to lece na te schody.pl i sprobuj na allegro, duzo firm z poludniowej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kaska a przy alarmie robicie rozne bajery typu "inteligentny dom"? a inteligentni właściciele to już nie wystarczą?? dorbie, raczej nic z tych rzeczy chyba, ze coś nam jeszcze podpowiedzą a co konkretnie masz na myśli?? Typu sterowanie alarmem np jak zalaczasz alarm to wylaczaja sie swiatla i wszystkie odbiorniki typu Tv czuwanie, oprocz tych ktore nie moga - lodowka wentylacja itd, pod centralke montujesz sobie sterowanie otwieraniem bram ogrodzeniowcyh aaaaaaa, chyba coś takiego mają mi zamonotwać kurczę, jakoś ten alarm nie zajmuje moich myśli aż tak żeby wiedzieć co on jeszcze będzie robił ale się dowiem, wkrótce mają go zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Piękne te schody!!!! I nie wyglądają jak trumna dzięki tym jasnym wstawkom!!! Co to jest??? Szczerze ci powiem, że nie wiem Od miko ściągnęłam Okey, zapytam Miko!!! A teraz na imprezę!!!! mleczne szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Piękne te schody!!!! I nie wyglądają jak trumna dzięki tym jasnym wstawkom!!! Co to jest??? Szczerze ci powiem, że nie wiem Od miko ściągnęłam Okey, zapytam Miko!!! A teraz na imprezę!!!! mleczne szkło Dzięki, kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzien dobry wieczór Nie mam pojecia kiedy przebrnę przez moje zaległosci u Ciebie ale widzę, ze caly czas się dzieje I to jest najważniejsza informacja, którą wychwyciłam na pierwszy rzut oka. A jak rzucę okiem dalej - pewnie się zaraz okaze, że już się pakujesz a przeprowadzka za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzien dobry wieczór Nie mam pojecia kiedy przebrnę przez moje zaległosci u Ciebie ale widzę, ze caly czas się dzieje I to jest najważniejsza informacja, którą wychwyciłam na pierwszy rzut oka. A jak rzucę okiem dalej - pewnie się zaraz okaze, że już się pakujesz a przeprowadzka za tydzień Reyzel, bo na bieżąco nie jesteś Szwendasz się nie wiadomo gdzie i takie są skutki Za tydzień przeprowadzka mówisz?? no jak zajrzysz za jakieś 6-7 miesięcy to być może wtedy będzie to za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kze mój czy Kasi? Ona chyba nei ma jeszcze żyrandoli Jesli mój to bardzo dziękuję Ten sam wzór powtórzymy na górze na panelach. Będą wstawki prostokątne z ciemnych paneli na korytarzu i niektórych dojściach do okien. Tak żebym nie musiała potem układać chodników Pewnie, że Twój! Trzeba mieć koncepcję wykończenia domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Trzeba mieć koncepcję wykończenia domu.. no właśnie u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzień dobry u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie Spokojnie - starsi ludzie godojom, że tylko krowy nie zmieniają poglądów W końcu wszystko Ci się wyklaruje, a teraz kombinuj, dopasowuj i zmieniaj nawet co 10min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Trzeba mieć koncepcję wykończenia domu.. no właśnie u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie No ale jeśli masz ogólną koncepcje to jak się coś zmienia to tylko drobne korekty i .. do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Trzeba mieć koncepcję wykończenia domu.. no właśnie u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie No ale jeśli masz ogólną koncepcje to jak się coś zmienia to tylko drobne korekty i .. do przodu! kze, no jak ty potrafisz podnieść człeka na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Do wieczora Idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Bardzo drogo ten Wisniowski. Ja za Hormana rok temu placilam podobnie. Rozmiar ten sam. Wysatczajaco dobrze sie rozejrzalas w ofertach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Bardzo drogo ten Wisniowski. Ja za Hormana rok temu placilam podobnie. Rozmiar ten sam. Wysatczajaco dobrze sie rozejrzalas w ofertach ? wszędzie ten sam rozmiar był jakieś 500zł droższy pytałam chyba w 6 miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Trzeba mieć koncepcję wykończenia domu.. no właśnie u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie No ale jeśli masz ogólną koncepcje to jak się coś zmienia to tylko drobne korekty i .. do przodu! kze, no jak ty potrafisz podnieść człeka na duchu Dziękuję. Jako Project Manager tak postepuję na codzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Project Manager powiadasz fajny zawód?? jakie trzeba miec kwalifikacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Śledzia jedliście dzisiaj?? Bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts