kaśka maciej 08.04.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 NIe zrobiłam zdjęć, wieje, mży, ogólnie pogoda pod psem. Lidszu, no zadzwonił z przeprosinami, ale od razu się obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pacz pani u mnie tak samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Kurde, Wunia no pacz pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No popatrzcie Panie... u mnie też tak samo jest... wieje i piź...i jak nie wiem, łeb chce urwać... Ja dziś do ogródka czapkę na głowę założyłam.... Masakra ta wichura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i to jak patrzyłam na długoterminową to jeszcze przyszły tydzień parszywie się zapowiada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Nawet w prognozy nie zaglądam... aż strach się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kasiu czy szkola w dniach wolnych np ferie swiateczne wielkanocne kiedy jest wiecej dni wolnych niz te ustawowo wolne dla normalnego robola to szkola wasza organizuje jakas opieke dzieciom czy szkola jest zamknieta w tych dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 u nas chociaż wiatr trochę ucichł, ale zapowiada się deszczowy dzień. Ja chcę słońcaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 wysylam troche sloncca, u nas swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kasiu czy szkola w dniach wolnych np ferie swiateczne wielkanocne kiedy jest wiecej dni wolnych niz te ustawowo wolne dla normalnego robola to szkola wasza organizuje jakas opieke dzieciom czy szkola jest zamknieta w tych dniach Szkoła może (nie musi) zorganizować zajęcia np. sportowe w ferie i nasz szkoła tak robi. Podobnie w rekolekcje. Natomiast w ferie świąteczne pracuje tylko i wylącznie obsługa administracyjna, nauczyciele nie. I to akurat nie jest jakimś widzimi sie dyrekcji i nauczycieli tylko jest to ustalone z dawien dawna odgórnie przez MEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 dlatego sie zapytalam zanim zaczelam robic rozpierduche w reklekcje musi byc swietlica to juz wiem, tylko kurcze coraz mniej dni urlopu mam, nie wiedzialam ze w szkole jest tyle dni wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No są wolne. Dzieci mojej siostry gdy musiały isć do szkoły gdy inne dzieci siedziały w domu to płakały. W końcu odpusciła sobie i organizuje dla nich opiekę. Dzieciakom bylo popostu przykro siedziec w szkole z panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No powiem Ci Marta, że ja też mam dosć tych wolnych dni Ciągle słyszę, że mi sie w dupie poprzewracało, że tyle wolnego i narzekam. Każdy niezadowolony: uczniowie, bo coś wymagam, dyrekcja, że nic nie robię ewentualnie że za mło, albo źle, rodzice, że jestem nauczycielem a nie matką.. Naprawdę, dojrzałam to tego, żeby przesiedziec te 8 godzin od 8 do 16 i wyjsc, zabrać beret i kapote, pożegnac szefa i robote. Zadnych wycieczek, wywiadówki w godzinach urzędowania, wszelkie konferencje również. Miałabym wlasne biurko, komputer, drukarkę, nieograniczony dostęp do Internetu ( mogłabym klikać z Wami do woli ), urlop w maju w trakcie matur i takie tam Takie mam marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja wiem ze bycie nauczycielem to nie latwa praca ale bycie rodzicem dziecka w 1 kl w szkole w ktorej nie ma swietlicy jest na prawde trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kaśka jak ja Cię zaraz kopsnę w dupsko to tydzień na stojąco lekcje będziesz prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wunia, a za co konkretnie? Wiem Marta, wiem. Sama mam dziecko w 1 kl. I Wyobraź sobie, ze jako nauczyciel pracujący na pół etatu, nie jestem w stanie normalnei odbierać swoich dzieci ze szkoły..Tak mam fantastycznie ułożony plan. W pizdu okienek ( za przeporszeniem), kończę o 14.30 najwcześniej. A moje dzieci o 12.30. Chciał nie chciał 2 godziny muszą czekać. Ale to nic. O 14tej świetlica pustoszeje i moje dzieci niemal zawsze czekają tylko z panią. I ktoś by powiedział: matka-nauczycielka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ech Kasia, Kasia nie narzekaj, zawsze moze byc gorzej, pomysl o paniach na kasie, jak je musza nadgarstwi napier. od tego przesuwania towaru:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dziewczyny czy mozecie mi pomoc - bo zaraz oszaleje chodzi o szafe wnekowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 najpierw miala byc w bialym lakobelu i tak ustalalam z nmalzem - ale ogolnie cos mi sie odwidzailo i chce miec w czarnym lakobelu - ale mlody jak sie dowiedzila to strzelil focha i tearz juz zglupialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Aniu, gdyby panie na kasie skończyły jakies studia to by je łeb napi.. od pracy, a nie tylko nadgarstek. PS. Skończmy ten temat, robię się nerwowa jak się porównuje nauczycieli do kasjerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts