kaśka maciej 11.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Zerknij tuhttp://www.tenerodesign.pl/index.php?id=kuchnia&id2=kuchnia&nr=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kasia nie marudzi robotę masz mało wdzięczną ale dużo wolnego ja nie dość że mam niewdzięczną robotę, mało wolnego to jeszcze rzeczonego wolnego nie mogę wykorzystać wtedy kiedy słońce i pogoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no i poszly sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no szafy piekne - mayland mi je kiedyc pokazywala - u mnie bedzie widac te cholerne profile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 zastanawiam sie czy nie dac tych widocznych bocznych płyt do ktorych dochodza drzwi w czarnym kolorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Kiedys byla propozycja, żeby nauczyciele zbierali truskawki, ale nie wyszło, gdzyż truskawki zbiera się głównie w czerwcu. A czerwiec jak wiadomo to czas lementu rodzicow i uczniów i nacisków dyrekcji na przepuszczanie chociażby za czyste paznokcie i kołnierzyk ( serio, wydarzenie autentyczne). Potem był pomysł, żeby tam może jabłka, ale tez termin nie halo. No to potem ktos wpadł na pomysł, żeby zatrudnić nauczycieli rzecz jasna za darmo przy żniwach:DAle rolnicy podnieśli lament, że absolutnie nie.I tak więc, zbijam bąki sobie w wakacje. Jestem nierobem, na które całe społeczeństwo płaci. Dziewczyny, bardzo zły czas wybrałyście na ta dyskusję, baaaaaaardzo:DMam MEGA WKURWA, którego podlapałam dzis własnie w pracy... Ech.....Podobno wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no skończ co po jabłkach było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 zastanawiam sie czy nie dac tych widocznych bocznych płyt do ktorych dochodza drzwi w czarnym kolorze??Jesli już, to ja bym dała w kolorze drzwi. Zajrzałaś do linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Aaaaa i jeszcze jedno!!Byla tez propozycja, żeby matury były w lipcu. Wtedy całe społeczeństwo byłoby usatysfakcjonowane i byłoby cacy! Aleeee nie!Kto się nie zgodził?? No??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 nie no wiesz matury w lipcu to przegięcie toż to się z naturalnym porządkiem świata kłóci któren stanowi że matury w maju być mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kola a ja nie widze w tym Twoim wiatrolapie, ani czarnej ani bialej, najbardziej chyba w kolorze drzwi... hmmmmmm chyba nie pomoglam:rolleyes: juz widze Kasie przy plugu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) No ale MEN za wszelką cenę chce coś udoskonalić, zmienić, wprowadzić innowacje! I jesli chodzi o mnie to pomysł pierwsza klasa! W końcu nie musiałabym wysłuchiwac, ze mam full wolnego Ale nieee, nie przeszło. Bo uczelnie powiedziały: wykluczone I kółko sie zamyka. PS. Zastanawia mnie jedno: dlaczego nie mówi się o czasie pracy innych zawodów? Np prawników pracujacych w sądownictwie, nauczycieli akademickich, dziennikarzy?? . Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 juz widze Kasie przy plugu:lol2: w moich szpilakch Takie własnei pomysły swiadczą o tym, kto tam w MENie siedzi i duuumaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jesli już, to ja bym dała w kolorze drzwi. Zajrzałaś do linka? no zajrzalam sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kola a ja nie widze w tym Twoim wiatrolapie, ani czarnej ani bialej, najbardziej chyba w kolorze drzwi... hmmmmmm chyba nie pomoglam:rolleyes: Ja juz bym nie chciala w kolorze drewna - myslalam jeszcze o lustrach ale jakos nie moglam sie w sumie na nie zdecydowac i jakos mi nie pasowaly - a czarny lakobel to prawie jak takie ciemne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A zróbrze se wizke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no nie umiem wyobraz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 jakbym umiala to bym was nie meczyla tutaj wieczorowa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no nie jaka Kasiula cfana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No dobra, nie mecze Was - dzieki papappa cos mi sie przysni i jutro podejme decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts