mario31 12.04.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 O tak, tak! Przystrzyżone tak równiutko, że mucha nie siada.. -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Boskie te bukszpany Ja tez chcę takie U mnie od północy nic nie rośnie a wiatr notorycznie rpzewraca donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.04.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no piękne bukszpany! a jak tam wkurw? poszedł se? zeby cię dobic powiem Ci, że z prajaktantami jest podobnie - też ludziska uważają, ze kasę za nic się bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 mhk ws szafy napisałam u Ciebie Kurde no i teraz szukam nowych donic bo te co mam to chyba juz sie do niczego nie nadadzą bo sie poobijały od tego przewracani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no piękne bukszpany! a jak tam wkurw? poszedł se? zeby cię dobic powiem Ci, że z prajaktantami jest podobnie - też ludziska uważają, ze kasę za nic się bierze Eeeee za nic.... Jeden klient mi powiedział za co.... za kilka kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 mnie jeden powiedział, że za kreski nie bierze tylko za pieczątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a no tak, zapomniałam, bylo coś o kilku kreskach i pieczątce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 12.04.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 W IKEI na stoisku ogrodowym widziłam fajne duze szare donice plastikowe, które wyglądały jak kamienne. Wiatr pewnie przewróci ale się nie poobijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Widziąłam je, fajne. Ale kurde stówe jedna... Do tego 90zł za bukszpany i... chyba mi się odechcieje na jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 12.04.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Z cena trochę przesadzili, po sezonie pewnie przecenią. Ja zastanawiam się nad takim pawilonem ogrodowym z IKEI. Chciłabym cos takiego koło ogniska ale chyba niestety od deszczu to nie ochroni tyle ze znaznie taniej wychodzi niz takie drewniane altany. Chciałam tam zorganizowac taki kącik gdzie mozna zjeść przy stoliku to co się upiecze nad ogniem i wciąż nie mam pomysłu co tam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czyli co? mam se jeszcze pieczątke wyrobić? Wkurw jest. Jak nei ten to inny Zresztą, tamten też jest Zadzwoniła klientka, której niedawno robilam 1 cześć projektu, mianowicie elektrykę i wod-kan. NO i wszystko super elektryk widział i wszystko mu pasi i gra. Nic nie zmaścilam. Aleeee jest jedno ale Otóż pan miał tego pecha i umówił się z ludźmi na określoną sumę pieniędzy a nie od punktu. Czyli co? Za dużo jest tych przełączników, wyłącznikow i źródeł światla Babeczka sama się śmiała jak do mnie dzwoniła, bo jak jej dawałam ten projekt to powiedziałam, że elektryk będzie chciał połowę wywalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no piękne bukszpany! a jak tam wkurw? poszedł se? zeby cię dobic powiem Ci, że z prajaktantami jest podobnie - też ludziska uważają, ze kasę za nic się bierze jednym słowem: zamienił stryjek motyczkę na kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kasia, masz przecudną kompozycję na wejsciu!!!.Cudną cudniastą. Świetne donice i zielepuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki Mysza:)Z innej bajki teraz. Nie wiem czy kiedyś już Wam mówiłam o super budynku jaki się buduje u mnie na wsi?To biurowiec pewnej firmy, długo szukałam go w necie, aż dziś znalazłamoto onhttp://www.republika.pl/pdv/optopol.html Reszta realizacji też świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ten dom w Piasecznie, co mają na stronie realizacji był chyba jakiś czas temu na sprzedaż -jesli czegoś nie pogmatwałam, ale był też w jakiej gazecie wnętrzarskiej. Tam jest sypialnia z takim nawisem na suficie jak u mnie i takimi ciemnymi zasłonami. W pierwszej chwili myślałam, ze to moja, ale kolejne zdjecia rozwiały moje nadzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jeden z tych arch jest z Zawiercia. Czasem jego realizacje pokazywane sa gdzies po magazynach wnętrzarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Z cena trochę przesadzili, po sezonie pewnie przecenią. Ja zastanawiam się nad takim pawilonem ogrodowym z IKEI. Chciłabym cos takiego koło ogniska ale chyba niestety od deszczu to nie ochroni tyle ze znaznie taniej wychodzi niz takie drewniane altany. Chciałam tam zorganizowac taki kącik gdzie mozna zjeść przy stoliku to co się upiecze nad ogniem i wciąż nie mam pomysłu co tam zrobić Dlatego ja właśnie postawiłam obok altane ale koszt....szkoda gadać. Miałabym samochód....a tak tylko gdzie zjeść kiełbaski i mieć dupe jak stodołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czy mogę wymownie przemilczeć temat zagospodarowania ogrodu? Tak? Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 nu Kazik pinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 aaaaaa to Ty masz ogród:jawdrop: a teraz grzecznie sama sobie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts