kaśka maciej 18.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No pani była, zrobiła zdjecia pogadałyśmy o tym co bym chciała i po świętach mi zrobi projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ale robi ci tylko projekt czy tez bedzie sadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Kasia fotki malusie ale przynajmniej kolor widać że to brązowa skóra a nie pomarańczyk:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ale robi ci tylko projekt czy tez bedzie sadzic? i jedno i drugie. ma ekipę do grubszych robót typu kostka, sama też sadzi i pieli i co tam trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Eeeeee to fajnie - to tylko chwila moment i ozbaczymy piekny ogrodek - no a ja nadal grzebie w ziemi - heuheu ale tez za "chwile" bede miec piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 To nie będzie zaraz. Ogród jest zbyt kosztownym przedsięwzięciem dla mnie na raz. Stopniowo będą zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ale ten ogród Kaśka to u Ciebie czy rodziców..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 U mnie Maryś. Ale jak rodzice usłyszeli ile taki projekt kosztuje to też sobie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 tak, sam projekt ogrodu to jednak pikus w porównaniu z nasadzeniamiczesc Kasiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 tak, sam projekt ogrodu to jednak pikus w porównaniu z nasadzeniami czesc Kasiczka I ja już też to wiem:(.... I powiem tylko, że ja stricte nie miałam projektu tylko konsultacje..... I to dopiero mam wyzwanie.... Bardzo drogie zastepuję podobnymi dużo tańszymi... Nie wstrzeliłam sie z niektórymi wymiarami... i musiałam pozmieniać kolejności... rezygnuję tez z roślin które mi się nie podobają na te które mi się podobają i je lubię... I powiem, że większość już mam.... Czasami się zastanawiam... po co ja tyle krzaków nakupowałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Kaska a ile za ten projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja wiem, ze koszt projektu to jest pikus. Ale ja nie mam zamiaru robic wszystkiego na raz. Powolutku. Daję sobie czas, w tym roku część i w przyszłym reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a to dwa lata to nie na raz? uuuuu, idzie przepaść w kapciach, albo drugi dom postawić, nawet jak się oszczędza na czym tylko da;)u mnie w projekcie były problemy z nasadzeniami, okazało się, ze jedna roślina nie da rady tu druga tam, jak się tknie jedną to trzeba zmienic drugą, bo tu glina, tam piach, tam woda tuz pod ziemią, tu snieg łamie rosliny, tak więc w zasadzie to z projektu zostały moje zalożenia projektowe, które zaproponowałam odnośnie ukształtowania i rabat, oraz dwa swierki, które juz rosły, no i lawenda na spacerniaku, choc roze, które miały być z nią posadziłam gdzie indziej, bo stwierdziłam, ze to ma przecież inne wymagania od lawendy i na piachu nie urośnie.Zostały mi też ładne odręczne rysunki Pani projektant:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No to na 3 lata, albo i 4. Jesli wytrzymałam 3 lata z tym dziadostwem to jeszcze chwile wytrzymam Zdecydowana jestem na totalną demolkę tego co jest. No może z wyjątkiem szmaragdów Co się sypie, żeby "odkwasić" ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ha, ha, ja też zamawialam projekt ogrodu i nic niego nie zostało zrobione, jedynie kształt podjazdu i wzór kostki. Sąsiad najpierw wywalił mi jedną skarpe, potem my dalismy dla równowagi drugą i nic juz nie pasowało. Potem przyszła ekipa od zakładania ogrodu i zrobili wszystko bez projektu - projekt był w głowie szefa . Teraz nowy ogrodnik opiekuje sie moim ogrodem i krytykuje poprzedników. Fakt parę nasadzań mi się zmarnowało i ogród jest pracochłonny bardzo a miał byc łatwy w obsłudze. Nowy obsikał mi chwasty randapem jak nas nie było a ja teraz boje się czy na pewno same chwasty. I jak tu nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 trawę sypie się dolomitem z tego co pamietam, ale może cos pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Aaaa, i moja pani ma super hiper program, króry robi fantastyczne wizualki.Juz nie chciałam jej zbijac z pantałyku, że nie jaram się wizualkami tylko projektem samym w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 albo siarczan wapnia. możemy też dokonac transakcji koleżenskiej wywrotka za wywrotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 tak! dolomit! Coś mi się z gorami kojarzyło Verunia, to chyba jest jakas przypadłość, bo pani pani równeiż skrytykowała wszystko. Suchej nitki nie zosatwiła. Nie lubię takich zagrywek, ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 albo siarczan wapnia. możemy też dokonac transakcji koleżenskiej wywrotka za wywrotkę Mysz, przyjeżdzaj chocby dziś. No albo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts