78mysz 19.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 z taczkami po trasie mam zadylac, po ciemku? mam wykop pod domem, nie dam rady przejechac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Kasia a bo to to samo co u fryzjera jak idziesz do innego to pierwsze co to kto panią obcinał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Odkwasić można tak jak dziewczyny pisały siarczan wapnia i dolomitem, albo zwykłym wapnem, ale uwaga... nie spal roślin.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 i jedno i drugie. ma ekipę do grubszych robót typu kostka, sama też sadzi i pieli i co tam trzeba O ja cię! super! to kiedy mam przyjechac na inspekcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 doczytałam Ale i tak fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Na inspekcję możesz choćby już Ależ wkurwa załapałam od rana Dostałam mandat 100zł i 1 pkt karny za zaparkowanie na chodniku. Cała gadka tępego strażnika i wypisywanie manadatu trwało dłużej niż ja tam stalam. Bo weszłam tylko do OknoPlastu potwierdzić kolor parapetów, a ci kurwa już są!!!!!!!!!!!! Bo niby mieszkańcy dzwonili, ta jasne. Przechodzili akurat i im sie trafiło jak ślepej kurze ziarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 100zl za parkowanie i 1 pkt?? jakis wyjatkowo upierdliwy straznik, byl zakaz ?? zostawilas za malo miejsca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Miejsca było full, spokojnie można było przejść, bo akurat tam chodnik był szeroki. Zakaz był, zatrzymywania i postoju, ale moim zdaniem tam już nei obowiązywał, bo stał przed skrzyżowaniem. Słowem też nie wspomniano o chodniku, bo czasem tak jest, że jest informacja, która mówi, że dotyczy tez chodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 O nie dzaidy jedne - eee no ale znak to do skrzyzowania obowiazuje - i co zplacilas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No nie zapłaciłam jeszcze, to było godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ja przedwczoraj dostałabym 200 za gadanie komórką.... Utargowałam do 50zł... Wszystko przez męża i Orange, bo ma do mnie dar4mowe i dzwoni i dzwoni i dupę mi zawraca.... Wczoraj kontrola drogowa trzeźwości... dmuchać kazali i mandat za niemanie świateł 100zł... Nosz tłumaczę, że na myjce byłam i kazali wyłączyć wszystkie światła, żeby zwarcia nie było i tyle co wyjechałam... Ten był sympatyczny i puścił mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 no to ja bym sie klocila, jakie on mial argumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 To się odwołaj... tylko tyle, że przyjęłaś mandat.... A to policja czy straż była?Ja odmówiłam przyjęcia mandatu, bo nie mam kasy... pan policjant straszył mnie sądem, a ja mu na to, że pójdę do tego sądu i niech się robi co chce, a kasy aż tylu nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A bo człowiek nie wie co moze - postrasza go sadem i przyjmuje sie te cholerne mandaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 To była straż miejska, policji nie było.( Jakby była policja to by mnie najprawdopodobnie puścili ) No argumentem było to, że mieszkańcy dzwonili, że nie mają biedacy jak przejść ( gówno prawda), no i by mi darował, bo z auto na katowickich rejestracjach, ale jak pokazałam mu prawko to sie okazało, że jednak nie Katowic jestem. No i kapa. Zobaczył porządne auto i nie odpuścił. A na koniec to ja go wkurwiłam jeszcze, bo mu powiedziałam, żeby mnie albo puścił, albo manadat pisał, bo czasu nie mam na jego dywagacje:D Pewnie nei zrozumiał co to dywagacje i sięgnął po bloczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 a ile tam tego chodnika zostalo?? bo niby 1.5m ma zostac ale ta straz teraz szybko dziala no no, wystarczy zadzwonic a oni w 5 sekund sa na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Spokojnie tyle było. No takie prędkie chłopaki Ale ten charakter pisma.......... No widać, ze ledwo szkołe skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.04.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ja bym sie klocila jesli jest 1.5 m to nie ma mowy o utrudnionym przejsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 To wyżej to tak dla rozluźnienia atmosfery. Mam nadzieję że widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts