Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na inspekcję możesz choćby już :)

Ależ wkurwa załapałam od rana :mad: :bash:

Dostałam mandat 100zł i 1 pkt karny za zaparkowanie na chodniku. Cała gadka tępego strażnika i wypisywanie manadatu trwało dłużej niż ja tam stalam.

Bo weszłam tylko do OknoPlastu potwierdzić kolor parapetów, a ci kurwa już są!!!!!!!!!!!! :mad:

Bo niby mieszkańcy dzwonili, ta jasne. Przechodzili akurat i im sie trafiło jak ślepej kurze ziarno.

Miejsca było full, spokojnie można było przejść, bo akurat tam chodnik był szeroki. Zakaz był, zatrzymywania i postoju, ale moim zdaniem tam już nei obowiązywał, bo stał przed skrzyżowaniem. Słowem też nie wspomniano o chodniku, bo czasem tak jest, że jest informacja, która mówi, że dotyczy tez chodnika.

Ja przedwczoraj dostałabym 200 za gadanie komórką.... Utargowałam do 50zł... :(

Wszystko przez męża i Orange, bo ma do mnie dar4mowe i dzwoni i dzwoni i dupę mi zawraca....

Wczoraj kontrola drogowa trzeźwości... dmuchać kazali i mandat za niemanie świateł 100zł... Nosz tłumaczę, że na myjce byłam i kazali wyłączyć wszystkie światła, żeby zwarcia nie było i tyle co wyjechałam... Ten był sympatyczny i puścił mnie.....

To się odwołaj... tylko tyle, że przyjęłaś mandat.... A to policja czy straż była?

Ja odmówiłam przyjęcia mandatu, bo nie mam kasy... pan policjant straszył mnie sądem, a ja mu na to, że pójdę do tego sądu i niech się robi co chce, a kasy aż tylu nie mam....

To była straż miejska, policji nie było.( Jakby była policja to by mnie najprawdopodobnie puścili ;))

No argumentem było to, że mieszkańcy dzwonili, że nie mają biedacy jak przejść ( gówno prawda), no i by mi darował, bo z auto na katowickich rejestracjach, ale jak pokazałam mu prawko to sie okazało, że jednak nie Katowic jestem. No i kapa. Zobaczył porządne auto i nie odpuścił. A na koniec to ja go wkurwiłam jeszcze, bo mu powiedziałam, żeby mnie albo puścił, albo manadat pisał, bo czasu nie mam na jego dywagacje:D Pewnie nei zrozumiał co to dywagacje i sięgnął po bloczek :D