lidszu 28.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nawet sąsiedzi cały syf sprzątnęli i droge dojazdową sobie zrobili. W końcu moga bliżej podjechać swoim autem. Bo to co tam stoi to własnie sąsiedzkie auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Oczywiście, żeby jasność była, zdjecie zrobiłam minut temu 3 z własnego tarasu. Kurde, co tam jestem, to mnie ekipa zagaduje i zapominam o cyknięciu dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Kurdeeeeeeeee, nie moge normalnie otworzyć żadnego linka na forum Ani tych co sa w stopce, ani nawet tego co teraz wkleiłam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ale ładna stodółka z guzem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No kawaaaaaaaaaał dachu mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Z jakim Wunia gruzem??????? Nooo to masz tempo.... i znając życie w czerwcu max przeprowadzka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A na dachu to świetlik mają ? Jeśli tak to do czego on? Znaczy czy do salonu, czy do strychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ze świetlikiem jak mniemam ArnikaDoprowadza światło do salonu. Wydawało mi się, że będzie ciemno, bo nie dość, że dach wychodzi sporo za mur, to salon jest jeszcze cofnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ze świetlikiem jak mniemam Arnika Doprowadza światło do salonu. Wydawało mi się, że będzie ciemno, bo nie dość, że dach wychodzi sporo za mur, to salon jest jeszcze cofnięty. No to co to jest na dachu po lewej stronie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ups... W Twoim poście nie było u mnie części tekstu. Czyli salon mają mniej więcej tak jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No to co to jest na dachu po lewej stronie????????? Tak, ta szklana kopulka. Nie wiem co masz na myśli mówiąc, że salon mają tak jak Ty?? Nie byłam u Ciebie na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ale skąd się Wioli ten gruz wziął to nie wiem:lol2: kawał dachu na którym można pięknie wyeksponować dachówkę będą mieli Twoi Rodzice super chałupke i wnętrze też niczego sobie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ups.... to ten świetlik doświetla taras_Bo myślałam, że doświetla salon, a sufit w salonie jest taki jak u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No tak Wusia masz racje ... Gruz z guzem mi się poplątał.... Ot dobrze czytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nieee, świetlik oświetla salon. Drugi koniec wychodzi na mniej więcej środku sufitu w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie, salon ma normalny sufit. Nie tak jak u Ciebie Arnika. Mieliby za mały strych wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No nie pitol, że tam byłby mały strych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No nie pitol, że tam byłby mały strych....NO jak nei jak tak. Powierzchnia domu ma 105m. Może ten dach sprawia, że dom wygląda na większy. Ile po podłodze może mieć strych? 60m? Nie wiem, aż jutro spytam. Gdyby była pustka nad salonem to i nad kuchnią bo to jedno pomieszczenie. Odeszłoby więc sporo strychu. Garaz jest jednostanowiskowy wiec dużo w nim nie upchną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ekipa strasznie marudziła, że nie mają co robić, wieć od środy nie będę wiedzieli co najpierw Kazalam przywieźć wszystki rzeczy do łazienek, bo od nich zaczną. Potem malowanie ścian i podłogi. Przyszły też drzwi wewnętrzne, ale na razie muszą poczekać w magazynie. Do wybrania pozostało mi jeszcze: jakaś sofa vel narożnik, ława i coś na ścianę z tv. Podejrzewam, że ławę i coś pod tv wybiorę z Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts