wu 03.05.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 rozumiem że spocona a nie że przeciekasz;) Kasia może być rwa, mogą być korzonki a może coś Ci się przesuneło i dysk uciska nerwy:( niech Ci małżon Saldiam kupi taką maść dla reumatyków, przeciwzapalna i przeciwbólowa i wmasuje w plecy może trochę ulży mnie przeważnie pomaga no i jeszcze miks może być taki że jak nisko boli to i nera może szarpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 03.05.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wu, ale ją pocieszyłaś . Może jednak to tylko albo aż nadto rwa. Zdrówka życzę. Pogodna paskudna. Miałam dzisiaj wkopać krzaczki borówki i agrestu ale nie chce mi sie nosa na dwor wystawiać. Nadrobiłam za to zaległości z angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Maść dla reumatyków, o mamuniu... Na co mi przyszło..Nery w porządku. Ikea znowu górą! Moja Córa ma takie lekkie fotele i chodzę przy ich pomocy, bo łatwo je przesunąć. No ja pierd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A co konkretnie z angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 03.05.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Różne takie- idiomy, ćwiczenia z rozumienia tekstu i z gramatyki - Past Simple, Past Continous, Past Perfect, Past Perfect Continous. Chodze na ten angielski raz w tygodniu i nie chce mi się nawet zadań domowych odrobiac, nagromadziło sie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Zdrowiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Różne takie- idiomy, ćwiczenia z rozumienia tekstu i z gramatyki - Past Simple, Past Continous, Past Perfect, Past Perfect Continous. Chodze na ten angielski raz w tygodniu i nie chce mi się nawet zadań domowych odrobiac, nagromadziło sie trochęPast Perfect Continuous??? O mamuniu.. Po co ludziom takie czasy? No ale dobrze, ze chodzisz Cześć Nela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.05.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Kaśka, zdrówka życzę, bo właśnie przeczytałam, że ledwo dychasz dobrze przynajmniej, że pogoda za oknem kiepska, to ci przynajmniej długiego weekendu nie będzie tak bardzo szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Kasia to się starość Kochanie nazywa:lol2: jak łazisz przy pomocy stołków to ja obstawiam przesuniecie w kręgosłupie nie dźwigałaś czasem czegoś albo nie stanęłaś jakoś kiepsko, ewentualnie jakiś wygibas Ci nie wyszedł a konkretnie w którym miejscu Cię boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Konkretnie to po prawej stronie w okolicach krzyża.Ból promienuje do prawej nogi i dlatego chodze o krześlę, bo nie moge na nią stawać. Nic nie dźwigałam, nic nei nosiłam, źle nie stanęłam. Jedyne na co moge zwalić to bardzo wysokie obcasy, te które tak namiętnie wam ostatnio fotografowałam. CZY U WAS TEŻ PADA ŚNIEG?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 CZY U WAS TEŻ PADA ŚNIEG?????????????????????? tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 tak bokiem uda sobie ten ból lezie może?? nie skąd nie pada sypie jakby się wściekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 U nas jest juz biało!!!!!!!! Masakra!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.05.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 u nas wyszlo slonko biale gowno sie roztopilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.05.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Czyli jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 U mnie też pada śnieg, ale się topi, więc jest nadzieja, że nie będzie z czego lepić bałwana w maju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Kasiu - biedaku! zdrowiej szybko, bo wiesz...czerwiec się zbliża a poza tym - u nas też snieg:jawdrop:swiat zwariował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 melduję, ze u nas było dzisiaj grillowanko majowe, oczywiście na śniegu;)Kaśka Ciebie też rwa dopadła? ona zawsze na wiosnę łapie, tak ma i już.Mam nadzieję, ze sześciu tygodni z życia nie wyjmie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 nas tez snieg sypal no to na bank owocow nie bedzie, nie dosc ze pszczol jak na lekarstwo to jeszcze ten bialy badziew z nieba leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kasiu - biedaku! zdrowiej szybko, bo wiesz...czerwiec się zbliża a poza tym - u nas też snieg:jawdrop:swiat zwariował! Nie martw się, znieczulę Ją U nas też bialo a mąż na Mazury na ryby w nocy wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts