Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

rozumiem że spocona a nie że przeciekasz;) Kasia może być rwa, mogą być korzonki a może coś Ci się przesuneło i dysk uciska nerwy:( niech Ci małżon Saldiam kupi taką maść dla reumatyków, przeciwzapalna i przeciwbólowa i wmasuje w plecy może trochę ulży mnie przeważnie pomaga

no i jeszcze miks może być taki że jak nisko boli to i nera może szarpać:(

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wu, ale ją pocieszyłaś :eek:. Może jednak to tylko albo aż nadto rwa. Zdrówka życzę.

Pogodna paskudna. Miałam dzisiaj wkopać krzaczki borówki i agrestu ale nie chce mi sie nosa na dwor wystawiać. Nadrobiłam za to zaległości z angielskiego.

Różne takie- idiomy, ćwiczenia z rozumienia tekstu i z gramatyki - Past Simple, Past Continous, Past Perfect, Past Perfect Continous. Chodze na ten angielski raz w tygodniu i nie chce mi się nawet zadań domowych odrobiac, nagromadziło sie trochę

Różne takie- idiomy, ćwiczenia z rozumienia tekstu i z gramatyki - Past Simple, Past Continous, Past Perfect, Past Perfect Continous. Chodze na ten angielski raz w tygodniu i nie chce mi się nawet zadań domowych odrobiac, nagromadziło sie trochę
Past Perfect Continuous??? O mamuniu.. Po co ludziom takie czasy? No ale dobrze, ze chodzisz :)

Cześć Nela:)

Kasia to się starość Kochanie nazywa:lol2: jak łazisz przy pomocy stołków to ja obstawiam przesuniecie w kręgosłupie nie dźwigałaś czasem czegoś albo nie stanęłaś jakoś kiepsko, ewentualnie jakiś wygibas Ci nie wyszedł:(

a konkretnie w którym miejscu Cię boli:(

Konkretnie to po prawej stronie w okolicach krzyża.Ból promienuje do prawej nogi i dlatego chodze o krześlę, bo nie moge na nią stawać. Nic nie dźwigałam, nic nei nosiłam, źle nie stanęłam. Jedyne na co moge zwalić to bardzo wysokie obcasy, te które tak namiętnie wam ostatnio fotografowałam.

CZY U WAS TEŻ PADA ŚNIEG?????????????????????? :mad: :bash: