markoto 04.05.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 robicie coroczne zloty czerwcowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ja nic o zlocie nie wiem. A Murek coś organizuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 nie nie myslalam o zlocie u Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ja na takie dalekie eskapady teraz nie mogę sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kasia, Ty z tą rwą dzisiaj już w szkole, czy dopiero w piątek, biedaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.05.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A jaki zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 zadnego zlotu niestety nie ma , wyczytalam miedzy wierszami co chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Czołgiem dziewczęta Leżę w domu. Srody i piątki mam wolne od szkoły, ale zadzwoniłam dziś, że jutro tez nie przyjadę i dyrekcja zadowolona nie była. W sumie to się nie dziwie, matury są. Nie wiem jak długo to potrwa, ale nei zanosi, żebym była zupełnie na chodzie w poniedziałek. Dziś trochę wstałam, przeszłam się do toalety, na doł dzieciom śniadanie do szkoły zrobić i byłam upocona jak mysz. Musiałam się od razu położyć, bo mnie tak rozbolało. Dobrze, że mam fanastyczną przyjaciółkę i zawiozła mi dzieci do szkoły . Ola, pójdziesz z ciałem do neiba Duża buźka. O żadnym zlocie nic nie wiem. Murkowi się pewnie odechciało, forum hula bez zlotów, więc po się wysilac i narażać na koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Leżenie źle mi robi na samopoczucie. Zauważyłam jakie mam brudne ściany, gdzie popekało ( teraz rezyduję u Syna - zmieniam sobie, a co - tu dopiero jest brudno i popekane), ile pajęczyn... Generalnie remont by się zdał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kasiu z toba coraz gorzej, do tej pory chcialas remontu dopiero po wizycie u kogos kto sie wybudowal teraz juz nawet w czasie miedzy wizytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No sama widzisz:D Zero poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no zero a wrecz pogorszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kasiu z toba coraz gorzej, do tej pory chcialas remontu dopiero po wizycie u kogos kto sie wybudowal teraz juz nawet w czasie miedzy wizytami przecież była ........... u syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no tak to ja tlumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Pogarsza się Kasi czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no ja rozumiem że w trakcie seksu jako typowa Polka planujesz malowanie sufitu ale żeby tak w trakcie wypoczynku:lol2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kurde Wusia....ja do dziś myślałam, ze jestem typówka, niemalze katalogowa..... Ale o sufitach to ja w innych okolicznosciach mysle.... Choc może to ta domieszka niemieckiej krwi w żyłach.... Zastanowie się... w innej sytuacji jak napisalaś Nie wiem czemu, ale znów Cię Kaśka seksuologicznie widzę natchnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No właśnie, kurde, o wszystko bym się podejrzewała, ale nie o typowe matko-polkowe zachowania seksualne...nie wiem skąd takie skojarzenia masz Wunia Mój mąż potrafi skutecznie odwrócić moją uwagę od sufitów, ścian i całej tej reszty. Zresztą, ja wcale nie pisałam o sufitach tylko o ścianach Wunia, coś mi się zdaje, że głodnemu chleb ma myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No właśnie, kurde, o wszystko bym się podejrzewała, ale nie o typowe matko-polkowe zachowania seksualne...nie wiem skąd takie skojarzenia masz Wunia ;) Mój mąż potrafi skutecznie odwrócić moją uwagę od sufitów, ścian i całej tej reszty. Zresztą, ja wcale nie pisałam o sufitach tylko o ścianach Wunia, coś mi się zdaje, że głodnemu chleb ma myśli Z autopsji :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.05.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 a te tylko o seksie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts