lidszu 04.05.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 a te tylko o seksie:rotfl: a o czym innym mają gadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Mój mąż dzwonił, ze złowił jakiegoś lina, że duży, że już rozmiar do rekordów i takie tam.... Nareszcie. Moze zjem jakąs rybe tym razem jak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Moi nie przepadają za rybami. Znaczy lubią tylko filety, bez ości i bez panierki. Zresztą tak ich sama nauczyłam. Smażę na maśle, z koperkiem czosnkiem i doprawiam cytryną. Mniam. Takie lubią, zreszta ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) Kaska znasz stronke buyvip.com ? Edytowane 4 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kasia bo Ty się lepiej przyznaj że to od figli z małżem podczas których w oko wpadło Ci jakoweś pęknięcie na ścianie kręgosłup Ci zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kaska znasz stronke buyvip.com ? znam, ale jeszcze nic tam nie kupowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Na maśle? To ja sobie też tak zrobię i spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ale tego lina nie będziesz filetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kaska znasz stronke buyvip.com ? ja też znam, mój M tam często kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ale tego lina nie będziesz filetować Nie muszę. Mi nie robi różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) Nie muszę. Mi nie robi różnicy dobry był a i jaki duży, mój rekord 47cm, ale to za wczesnego Gierka było Kaska, czy Ty przypadkiem na matury się nie wybrałaś a z tymi chorobami to jakaś zaraza ..... do karku mi coś wlazło, w lewo nie potrafię się obrócić Edytowane 6 Maja 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.05.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 wyszlo z Kaski - wlazlo na Jamlesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jamles, no i co walisz łbem, jak Cie kark boli Ze mnie nie wylazło, do wtorku jestem na zwolnieniu. Więc na maturach nei byłam, zresztą, dziś i tak mam ustawowo wolne, a poza tym to teraz taka moda, że angliści na angielski pisemny nie chodzą. Cześć tak w ogóle. Z tematów budowlanych: - ekipa oszalała, na już ma być wszystko. Cudem spod ziemi wynalazłam więc sklep, który handluje i ma dostępne płytki Paradyż Masto ( Irma, jak będą beee to zwalę na Ciebie ) będą w kuchni, korytarzu, wiatrołapie. Do kotłowni zamówiłam Stargres Alaska Creme. Fajne, podobają mi się. Lada moment będzie robiona podbitka, a tuż za nią kładziony tynk. PS. Mała łazienka to chyba już skończona, brakuje lustra i tapety jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Korekta: wszystkie płytki w łazienkach są wyklejone. Ja nei wiem co oni boirą, jakie dopalacze. Wczoraj duża łazienka nie była nawet ruszona. A ja nie dam rady tam dojść!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jamles, no i co walisz łbem, jak Cie kark boli teraz to mnie łeb boli, a kark chyba już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kaśka wiesz to świństwo się wychwalić co to zrobione i nie pokazać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 OOOooo odezwała się ta co to od razu wszystko wszystkim pokazała : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 OOOooo odezwała się ta co to od razu wszystko wszystkim pokazała : mamusia mnie skromności uczyła:P a nie zaraz wszystko wszystkim pokazywać i odezwała się ta co to niby nic nie widziała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 kurde, to nie jest mój dom niby zakazu nie mam, ale poczekajcie az bedzie skonczone, to juz naprawde niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 jak nie Twój jak Twój;) ruszasz się nieco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts