kaśka maciej 07.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Ruszam się, ale co to za ruszanie.. Jesli chodzę to jak paralityk, a po takim spacerze boli mnie jak cholera. Moja "klientka" okazała się być masażystką i tez powiedziała, LEZEC! No i dobiła mnie, że to może potrwać jeszcze nawet do 2-3 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Kasiu współczuję szczerze.... Mam cichą nadzieję, że nie będzie trzymać Cię aż tak długo i życzę Ci tego z całego serducha! No i nie mogę się doczekać fotek z domu rodziców -) P.S. Jak drzewka - puściły się..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lada moment będzie robiona podbitka, a tuż za nią kładziony tynk. Robisz z drewna? Jeśli tak to czym malujesz i na jaki kolor? Jaki kolor tynku będzie / jest przewidziany? I najważniejsze pytanie - czy podbitkę powinno się robić po tynkach czy przed?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 zalezy od ekipy, moja robila najpierw tynk albo uwalisz podbitke albo tynk bo po polozeniu podbitki tzreba ja jeszcze pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 U mnie pomalują na dole i przykręcą podbitkę... Więc nie mam pojęcia co lepiej...Jadę po drewienko pod Żywiec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 u mnie malowali 2 razy na dole a potem jeszcze raz na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Kasia walnij sobie serię zastrzyków w pupkę, to Ci szybciej przejdzie. Taka typowa rwa trwa około 6 tygodni.wiem coś na ten temat.Lepsze te zastrzyki niż cholerny ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.05.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 U mnie najpierw kładli tynk, potem podbitkę, która była wcześniej pomalowana w garażu.Potem zabezpieczyli ściany i na "gotowo" pomalowali raz na górze -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wybrałam serię zastrzyków, po których czułam sie fatalnie. Trochę się polepszyło, ale tylko ociupine. Dupsko mam całe w sińcach, przekichane. Zrobiłam dziś rtg i wychodzi na to, że mam kręgosłup jak po urazie How nice!! Ech. Jutro jadę do mojego ortopedy, niech coś zadziała, bo mnie szlag trafi chyba..... A co do podbitki to u mnie było tak: najpierw tynk potem podbitka. Podbitka wcześniej była 3-krotnie malowana i przykręcona. Po przykręceniu nic już nie malowaliśmy. A trzeba było??? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Co do tynku to juz pisałam gdzies chyba. Kabe akrylowy (chyba) baranek. 2 kolory: białawy i delikatnie szarawy K11670 i 11680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Aha, podbitka drewniana. NIe wiem w końcu jaki kolor kupili, bo nie byłam z nimi. Ale pewnie wybrali złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Jedzie koza. Znaczy się kurier wiezie piecyk wolnostojący Invicta Pharos jakby ktoś nei pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 po pierwsze to usiądz w koncu na dupce i nie drażnij już tych nerwów, bo za rok bedziesz miała powtórkę z rozrywki. Nie bądz taka gierojka-zbuntuj się i nic nie rób!!! I nie dzwigaj broń Boże sama tej pharosowej kozy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 no wiem wiem...ale mnie już sie we łbie kręci od tego leżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 lepiej niech Ci się we łbie kręci od leżenia, niż żeby Cię miało pokręcić od chodzenia.No, bądź dzielna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 No będę! Najbardziej śmiac mi się chciało, jak mnie dziś pani na rtg prostowała, bo jej na zdjeciu krzywo wyjdzie :D:D:D: Tlumaczę kobicie, ze nie da rady, a ta swoej, że kręgosłup krzywo wyjdzie. Obłed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Super bedzie z tą kozą. Jeszcze sobie taką kupisz jak Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 No powiem ci, ze niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 a zdjecia beda jak juz sie tam doczolgasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ofkors, ze będą. Oczywiście z kozą to był falstart. Kurierowi się popiętroliło i to na jutro ma przywieźć No niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts