wu 09.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 cześć pełzaczku jak dooopsko boli to o plecach łatwiej zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wuska jestes okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ania, ja jej się kiedyś odwdziecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ania ja to z autopsji znam;) jednego razu we środę w jedno półdoopska dostałam ketonal a potem w sobotę w drugie półdoopska dostałam lek na duszność normalnie tak mnie całe doopsko bolało że nie wiedziałam która strona bardziej i tylko myślałam jak się położyć żeby tyłek nie bolał to o innych problemach nie myślałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 No to u mnie też będzie podbitka malowana na dole 3 albo 4 razy i przykręcona na górze....Drewienko zamówione....Czy kładzie się po długości deski czy w poprzek? Mnie podobają się po długości.A kolorki to nadal nie mam pojęcia jakie wybrać....A już byłby czas i trzeba by było zdecydować się jak to pokolorować... Mąż w drodze do Żywca miał odloty na temat kamienia wkoło okien i na narożnikach...Wybijałam mu to z głowy, a on, że to mu się podoba.... Ja, ze to nie ładne, a on swoje... ja że to drogie, a on nic... No w końcu powiedziałam, że mamy parapety granitowe i takie oklejenie piaskowcem to by naprawdę źle wyglądało.... Nooo zaczął myśleć....Powiedzcie czy dać dwa kolorki czy jeden, a jak dwa to w jaki sposób?I na jaki kolor machnąć podbitkę...? Chyba podobny do okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 10.05.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 oj Kasia współczuje bardzo i życzę szybkiego powrotu do pionu. a czy byłabyś tak uprzejma i podesłała mi swoja galerie bo gdziesik mi zniknęła. a istnieje galeria rodziców domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cze Monia, nie ma póki co galerii domu rodziców, ale jak już będzie co pokazać to założe Co do mojej galerii, to może znajdzie się tu jakaś kolezanka co ma do niej link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ty masz galerie czy o dziennik chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No galerię na Photobuckecie, ta stara wiekowa, co nic nowego w niej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja tu nie mam linka moge w domu poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Kaśka, jak dzisiaj samopoczucie, lepiej ? Arnika, podbitkę kładzie się w poprzek (prostopadle do ściany), nigdy nie widziałam, aby była kładziona wzdłuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 10.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 skoro stara to chodzi mi o "stara" galerie Kaski. generalnie nie ukrywam, chciałam obejrzeć ten nowy dom i myślałam że masz go w swojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nie ma, nowego tylko jedno zdjecia max 3 byly w komentach ale tylko z zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Hej, nie czuję się lepiej. Ale jadę dziś do mojego ortopety, moze mnie jakos nastawi.Przekichane jest. serio!Ale za to przyjechała koza! Jest piękna!Na razie stoi w kącie i nie ma nawet jak zdjęć zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 i tak sie dziwie, ze tak dlugo zwlekalas z tym ortopeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Byłam w czwartek, ale był tylko jego syn, a syn nie jest lekarzem tylko fizjoterapeutą i zbladł jak mnie zobaczył. A ze na dzis miałam umówioną wizytę na kręgosłup szyjny to przy okazji zerknie i na lędźwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ale to juz wiadomo co ci jest? to rwa czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No pisałam, na rtg wyszło, że kręgosłup zmiażdżony jak po urazie. Tyle mój mąż zdołał zobaczyć. Jakieś skrzydełka czy wachlarze zmiażdzone...nie wiem od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 no napisalas ze wyglada jak po urazie ale myslalam ze tak sie wygial a nie ze cos go tak uszkodzilo Kaska ty sie lepiej przyznaj ku przestrodze jaka pozycje trenowaliscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.05.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nie trenowali tylko maż kaskę po głowie walił patelnią aż jej zmiażdzył motylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts