Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania ja to z autopsji znam;) jednego razu we środę w jedno półdoopska dostałam ketonal a potem w sobotę w drugie półdoopska dostałam lek na duszność normalnie tak mnie całe doopsko bolało że nie wiedziałam która strona bardziej i tylko myślałam jak się położyć żeby tyłek nie bolał to o innych problemach nie myślałam:rotfl:

No to u mnie też będzie podbitka malowana na dole 3 albo 4 razy i przykręcona na górze....

Drewienko zamówione....

Czy kładzie się po długości deski czy w poprzek? Mnie podobają się po długości.

A kolorki to nadal nie mam pojęcia jakie wybrać....

A już byłby czas i trzeba by było zdecydować się jak to pokolorować... Mąż w drodze do Żywca miał odloty na temat kamienia wkoło okien i na narożnikach...

Wybijałam mu to z głowy, a on, że to mu się podoba.... Ja, ze to nie ładne, a on swoje... ja że to drogie, a on nic... No w końcu powiedziałam, że mamy parapety granitowe i takie oklejenie piaskowcem to by naprawdę źle wyglądało.... Nooo zaczął myśleć....

Powiedzcie czy dać dwa kolorki czy jeden, a jak dwa to w jaki sposób?

I na jaki kolor machnąć podbitkę...? Chyba podobny do okien...