kaśka maciej 06.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 z Brazy wyboru małżowi podobały się te przed ostatnie Pozdrowienia dla małża Z tych ostatnich to wzór nie bardzo, ale ten kolor ... no ekstra!!! kolor by mi pasił do dachu, ale chyba musze się kierować kolorem okien czyli wypada mi dac jakiś złoty dąb, do tej cholernej amareny tylko to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Kasia Prosze Cie tylko nie ten zloty dab , litosci. Duzo lepiej szare do dachu , albo szukaj czegos do okien , innego niz ten dab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Kasia Prosze Cie tylko nie ten zloty dab , litosci. Duzo lepiej szare do dachu , albo szukaj czegos do okien , innego niz ten dab no własnie wiem do okien identiko nic raczej nie dobiorę, chyba, że za jakąś abstrakcyjną dopłatą. Mówisz szare?? Nie jestem zachwycona tym złotym dębem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 To Wy tu dziewczyny myślcie co i jak z tym kolorem, a ja uderzam w kimono. Głowa mi pęka, migrena Nie wiem kiedy się to skończy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja wybieram te: http://drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_611,1.jpghttp://drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_633.jpghttp://drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_dwuskrzydlowe_911,1.jpg heheheh, no ja wybrałam dokładnie te same, ze wskazaniem na te pierwsze te pierwsze kiedyś wybrałam, tylko bałam się o ciepło bo w środku jest szyba, nawet pytałam się ludzi i różnie mi radzili w końcu stanęło na obecnych Przyznam sie, że bardzo mi się podobaly i podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Miko Ja mam cale szklane i zyje Calusienkie od gory do dolu Pies ma dobre miejsce do obserwacji. Kasia Nie wiem co zdecydujesz , ale wolalabym szare niz zloty dab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Miko Ja mam cale szklane i zyje Calusienkie od gory do dolu Pies ma dobre miejsce do obserwacji. Kasia Nie wiem co zdecydujesz , ale wolalabym szare niz zloty dab dlaczego mi tego wcześniej nie powiedziałaś tak w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Drzwi super. Tylko czemu tak daleko ode mnie Tez bym nie zrobiła zlotego dębu do amareny. Ktos mi tłukł do głowy, ze nie trzeba wszystkiego robić pod jeden kolor ( jak chciałam bramę garażową przemalowywać ) więc zrób jakikolwiek inny kolor i też będzie dobrze. A grafit do dachówki będzie super. Nie pamiętam czy zdecydowałaś się na jasną elewację ale jeśli tak to będzie fajny kontrast. Ps. No i fakt, że nie jestem na bieżąco ale nie aż tak żeby o tej przeprowadzce mówić na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A bramę garażowa to w jakim kolorze bedziesz miała?Fajnie by było jakby drzwi i brama były w jednym kolorze bo są obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak trzymaja ciepło drzwi ze szkłem w srodku zależy w jakim są profilu.Ja też mam podobne:http://www.urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=166&nazwa_kategorii=DRZWI%20%20ZEWNĘTRZNE%20Z%20PRZESZKLENIEM&uklad=3&kat_id=143DZ409...mają profil 88 - solidny - waża 200kg. Trzech chłopa miało problemy z zamontowaniem ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak trzymaja ciepło drzwi ze szkłem w srodku zależy w jakim są profilu. Ja też mam podobne: http://www.urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=166&nazwa_kategorii=DRZWI%20%20ZEWNĘTRZNE%20Z%20PRZESZKLENIEM&uklad=3&kat_id=143 DZ409 ...mają profil 88 - solidny - waża 200kg. Trzech chłopa miało problemy z zamontowaniem ich... oooo właśnie o tych mówiłam- 412, 420 i 414 a będziemy mieć 419 też fajne chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak trzymaja ciepło drzwi ze szkłem w srodku zależy w jakim są profilu. Ja też mam podobne: http://www.urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=166&nazwa_kategorii=DRZWI%20%20ZEWNĘTRZNE%20Z%20PRZESZKLENIEM&uklad=3&kat_id=143 DZ409 ...mają profil 88 - solidny - waża 200kg. Trzech chłopa miało problemy z zamontowaniem ich... oooo właśnie o tych mówiłam- 412, 420 i 414 a będziemy mieć 419 też fajne chyba Wszystki te drzi jeśli chodzi o wzornictwo nie są na topie. Są maxymalnie klasyczne i tyle. Już pare lat temu inne fimy miały te wzory. Ale liczy się profil i jakość w tym wypadku. Ja mam proste kształty stąd moja decyzja. Jak się je otwiera lub zamyka robią wrażenie - czuć ich moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No witajcie moi mili widzę, że dyskusja trwa w sprawie bramy do garażu to malż zamawiał, kolor podobno dąb, ale już nie złoty jakiś taki ciemniejszy niż nasze okna Uwierzyłam mu na słowo, że będzie pasować. Czy w takim razie iść w inny kolor drzwi jesli brama i okna będą jednak z tej samej parafii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No witajcie moi mili widzę, że dyskusja trwa w sprawie bramy do garażu to malż zamawiał, kolor podobno dąb, ale już nie złoty jakiś taki ciemniejszy niż nasze okna Uwierzyłam mu na słowo, że będzie pasować. Czy w takim razie iść w inny kolor drzwi jesli brama i okna będą jednak z tej samej parafii?? idź do tych co montują te bramy oni mają kawałki profili z bram i wtedy będziesz mogła dobierać...u mnie okna i drzwi są takie same , brama trochę inna ale nie dało się lepiej dobrać i mam to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No witajcie moi mili widzę, że dyskusja trwa w sprawie bramy do garażu to malż zamawiał, kolor podobno dąb, ale już nie złoty jakiś taki ciemniejszy niż nasze okna Uwierzyłam mu na słowo, że będzie pasować. Czy w takim razie iść w inny kolor drzwi jesli brama i okna będą jednak z tej samej parafii?? idź do tych co montują te bramy oni mają kawałki profili z bram i wtedy będziesz mogła dobierać...u mnie okna i drzwi są takie same , brama trochę inna ale nie dało się lepiej dobrać i mam to.... czyli mówisz, że olać te kolory i wziąć zupełnie inne drzwi powiem ci, że mam ochotę na jakieś szare, ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja nie trafiłam z kolorem drzwi. Bramę mam aluminiową, drzwi c. orzech a okna dąb bagienny Jak skońzy sie gwarancja na drzwi to je maźniemy na srebrny kolor proszkowo i bądzie git Mogłyby być ciut ciemniejsze w odcieniu obecnie to by pasowały do okien. ALe i tak sądzę, że sie czepiam i że jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No witajcie moi mili widzę, że dyskusja trwa w sprawie bramy do garażu to malż zamawiał, kolor podobno dąb, ale już nie złoty jakiś taki ciemniejszy niż nasze okna Uwierzyłam mu na słowo, że będzie pasować. Czy w takim razie iść w inny kolor drzwi jesli brama i okna będą jednak z tej samej parafii?? idź do tych co montują te bramy oni mają kawałki profili z bram i wtedy będziesz mogła dobierać...u mnie okna i drzwi są takie same , brama trochę inna ale nie dało się lepiej dobrać i mam to.... czyli mówisz, że olać te kolory i wziąć zupełnie inne drzwi powiem ci, że mam ochotę na jakieś szare, ciemne mówię ci , weź kawałek od nich , przyłóż do okien i atedy zdecydujesz czy za dużo będzie różnych odcieni czy nie , ja tak bym zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 U nas brama i okna biale.Drzwi szklane z palisandrowym kolorem dookola .Moim zdaniem pasuje , mi sie podoba , a tak naprawde to jest roznica jak sie wybiera i kupuje i mysli.Pozniej juz jakos tak sie przyzwyczaja.U mnie biale drzwi nie mogly byc .Nie mialam wizji na biale. Nie wzielabym jednak szarych , ale cos na podobe tej Twojej amareny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaska weź złoty dąb i namaluj na drzwiach wisienki Będzie...zabawnie A tak serio to rrmi ma racje, poszukaj czegoś w podobnym kolorze. Obawiam sie tylko, że ten złoty dąb moze jednak byc kolorem najbardziej zblizońym z dostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka widze ze wycena za garderoby jeszcze wyższa niz moja. Ja szukam dalej. Nie zdecydowałam się. Gdzie zdjecia spiżarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts