Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszly plytki Masto z Paradyża, półpoler. REWELACJA!!

Dzieki Irma, co ja bym bez Ciebie zrobiła? :rolleyes:

Podłoga w bielonym dębie pasuje jak ulał. Kuźwaaa, będa mieli fajniej ode mnie :bash:

Chłopaki zdążyli położyć już w kuchni i czesci salonu te płytki, w salnie tam, gdzie będzie stała Kózka. Kózka podoba mi sie coraz bardziej :bash: Kurdeee, ale first things first, czyli najpierw expres do kawy. Przyszedł dziś chłopak, który robił mi kuchnię zeby zobczyc co i jak trzeba będzie przerobić pod ten expres. Powiedzial, ze wszystko się da ( lubię takich fachowców :yes: ) no zastanowi się i mi powie co i ile. Wysłałam go równiez, żeby zerknął na drzwi do sypialni u moich rodziców. Ma wymyslić coś lekkiego. Dosłownie i w przenośni.

No i wszystkie drzwi mają być wstawiane w przyszły czwartek.

Kurdeee, oni naprawdę wprowadza się w czerwcu!!

Ekspres ma być u mnie. Mam wstręt do sprzętów stojących na blacie, te co już mam wyczerpuja ilość jaką zniosę. Poza tym, to tak naprawdę nie mam specjalnie miejsca na blacie, za to w zabudowei i owszem. Nad piekarnikiem. Ale cchę tez zachować tą pólkę którą mam teraz nad piekarnikiem, stąd ciutkę zamieszania

A jak myślisz?

Przebąkiwal coś o zwolnieniu z pracy :D

Ze ludzie gadają, że ja tak na zwolnienia chodzę:D

Ze to i owo, generalnie, życzył mi szybkiego powrotu do zdrowai :)

Aaa, najlepsze było hasło:

"No ale mówiłaś, że Ci przejdzie" Czujesz?????? To jest dorosły czlowiek, dyrektor szkoły???