anjamen 13.05.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ech widac sa jeszcze fachowcy, ktorym zalezy na skonczeniu roboty i otrzymaniu kasy.Dejw dzis przeprowadzil rozmowe z wlascicielem firmy od tych nieszczesnych moich schodow, pan mu caly czas jakis kit wciska, no ale puenta jest taka ze mu powiedxzial ze zaplate za schody bedzie dostawal w ratach i w takim tempie i jak oni robia te schody. moze go to zmotywuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Brawo Dejw!To jest normalnie skandal..A ekipa od podbitki jest ze Szczekocin. Robiła im cały dach. Nie wiem ile biorą i jak liczą, ale nie sądzę, żeby byli bardzo drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Przez okna widzę, że ekipa podbitkowa działa znowu. Mają pałer chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 a propos powera to moi tez przyjechali:rolleyes: juz wiem czemu firma Dejwowi tyle placi za jego negocjacje:lol2:jest cholernie skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 No to wszystko jasne Ania! Ekipie podbitkowej brakło podbitki. Bagatela jedynie 30m Na szczęscie market za miedzą niemalże i na szcescie mieli taką więc mozna było dokupić. Ale cos tam coś tam i jeszcze w poniedziałek mają skończyć. Tynki zewnętrzne 23 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kaśka a telefonu w ręce utrzymać nie możesz żeby dać znać że chcesz odwiedzin:P jak ja kurde kawę rzucam to Ona ekspres kupuje:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 A czemu Ty Wusia kawę rzucasz????? ona taka dobra z mleczkiem, a podobno jakiś nałóg trzeba mieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 no z nałogów to mi plucie i psalmy zostały:rolleyes: cóś mi kawa ostatnio nie służy:( ciśnienie niskie mam jak sporadycznie jedną niezbyt mocną kawę wypiję to jeszcze oki ale jakby tak dwie to mnie tak na drugi dzień łeb boli że pojęcia nie masz:( odkąd rzuciłam kawę to mnie głowa nie boli uświadomiłam to sobie dopiero jak właśnie po kawie zabolała więc unikam no chyba że z dobrego ekspresu to mi od razu siada słaba-silna wola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 A czemu Ty Wusia kawę rzucasz????? ona taka dobra z mleczkiem, a podobno jakiś nałóg trzeba mieć..... z mleczkiem nie może być dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 z mleczkiem nie może być dobra oj moze moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 taaa i jeszcze z cukrem rzucam ten nałóg, przechodzę na wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 ja juz przeszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.05.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 a nie można dwoch?bo ja to i kawę i wódkę, a na dodatek jeszcze czekoladę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Irma, już wiem dlaczego Cię tak lubie!Mam tak samo:yes: kawa, Cuba i Milka toffe wholenut............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ostatnio u mnie trochę inny skład zestawu ale aż wstyd się przyznać wiec tego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Eee, nie wstydź się, też lubię to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Jakby co to ja mam pyszne malosolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Małosolne mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wiecie co? Mam fajnych teściów. Wiedząc, żem zaniemogła przyszli i wyplewili mi cały plac Obrazek był cudny: ja leżę na tarasie na leżaku, a dwoje starszych ludzi plewi Plewienie to jest wstępem do realizacji projektu ogrodu. Mam już wizualizacje i mogłabym zacząć gdyby nie fakt zaniemognięcia mojego. Stąd też moi teściowie pośpieszyli z pomocą znacząco poprawiając mi humor. Teść dostał w rękę kartkę z listą rzeczy do kupienia i tak oto mam już kupione 3 dodatkowe szmaragdy ( nawet są już wsadzone) 2 jałowce blue arrow, no i cudny klon palmowy krzewiasty:) Jutro ciąg dalszy sadzenia, oczywiście przez teściów. Ja dalej się bycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.05.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Nie masz o jak rodzina, zwłaszcza fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts