lidszu 17.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ja też się w takim razie z koleżankami rekordzistkami poczęstuję drineczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 18.05.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam rekordzistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kasia czyli zaczyna się realizować projekt ogrodu Fajnie , że masz takich teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Cześć dziewczęta Lidka, masz krzepę. Masz przecież trochę tych okien Arnika, ekipa od podbitki bierze 40zł za metr. Ale zabij mnie, nie wiem czy bieżący czy kw. W każdym razie rodziciel mówił, ze mniej więcej tyle samo zapłacił za drewno co za robociznę. No i zapytani czy podjechaliby do Ciebie, odpowiedzieli, ze nawet w Suwałkach pracowali. Więc jak bys chciała to dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Cześć dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kuźwa trochę sobie policzyli... u mnie jest około 100 metrów bieżących... za same dechy wyszło z transportem 2300 + 740zł lakier i impregnat...Chyba zostanie wersja ekonomiczna tak jak w przypadku salonu... zrobi pan Piotr z pomocnikiem i wyjdzie znacznie taniej... Tylko nie wiem jak wyjdzie... oni będą robić to pierwszy raz.... Ale w salonie deski się trzymają.... Myślę, że będzie OK...Chociaż jak słyszę tempo Twoich od podbitki to aż coś mi się robi.... Jak wydobrzejesz i dasz radę podjechać do domku rodziców to pstryknij zdjęcie.... I zdrówka życzę... przeszło Ci troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ja mysle ze to jest normalna cena 35-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Cześć dziewczęta Lidka, masz krzepę. Masz przecież trochę tych okien Arnika, ekipa od podbitki bierze 40zł za metr. Ale zabij mnie, nie wiem czy bieżący czy kw. W każdym razie rodziciel mówił, ze mniej więcej tyle samo zapłacił za drewno co za robociznę. No i zapytani czy podjechaliby do Ciebie, odpowiedzieli, ze nawet w Suwałkach pracowali. Więc jak bys chciała to dam ci namiary wczoraj mi tej krzepy starczyło na jedno podwójne okno jak tak dalej pójdzie, to może do grudnia się ze wszystkimi wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jutro będą montowane drzwi wewnętrzne i zewnętrzne u moich Tynki zewnętrzne w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Łałłłłłł Kasia to super Markotka tak, to jest cena 35-40zł za metr, mnie już też powiedzieli 30zł/m... Ale mamy pana emeryta górnika, jeszcze absolutnie w sile wieku, który pomaga nam w różnych pracach przy budowie i płacimy mu na godziny, z tym, że pracuje i nie opyla..., nie trzeba go pilnować. Sufit w salonie też on nam robił. Pewnie jest się do czego doczepić, ale ci niby najlepsi i wcale nie tani też gafy i niedoróbki zrobili.... W sumie mnie się salon podoba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 widać Kasia że ręce masz sprawne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 hej Kasiulko doradczyni moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cze posiadaczko cudnej garderoby:) Drzwi po wielkich bojach zamontowane, ale zdjeć brak Zrobiłam ze 3 ale bez sesnu. Kolor w salonie mi wychodzi rózowy a jest beżowy, taki taupe w zasadzie. Kolor w małym pokoju jest szarawo-niebieski a wychodzi fiolet... W sypialnia nawet nie próbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cze posiadaczko cudnej garderoby:) Drzwi po wielkich bojach zamontowane, ale zdjeć brak Zrobiłam ze 3 ale bez sesnu. Kolor w salonie mi wychodzi rózowy a jest beżowy, taki taupe w zasadzie. Kolor w małym pokoju jest szarawo-niebieski a wychodzi fiolet... W sypialnia nawet nie próbowałam. po jakiemu ona gada??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 po inglisz, no po jakiemu!taupe to takie cos bezowo-szare, bardziej może bez niż szary, ale nie żółty beż, tylko taki szarawy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 zapisuje w notesiku, bede blyszczec na salonach, tylko powiedz jak sie to wymawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 skup się: tałp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 o!taupe to coś jak kolor tektury, kamienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 zapisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 no weź pokaż różowy też przełkniemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts