Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczęta :)

Lidka, masz krzepę. Masz przecież trochę tych okien :rolleyes:

Arnika, ekipa od podbitki bierze 40zł za metr. Ale zabij mnie, nie wiem czy bieżący czy kw. W każdym razie rodziciel mówił, ze mniej więcej tyle samo zapłacił za drewno co za robociznę. No i zapytani czy podjechaliby do Ciebie, odpowiedzieli, ze nawet w Suwałkach pracowali. Więc jak bys chciała to dam ci namiary

Kuźwa trochę sobie policzyli... u mnie jest około 100 metrów bieżących... za same dechy wyszło z transportem 2300 + 740zł lakier i impregnat...

Chyba zostanie wersja ekonomiczna tak jak w przypadku salonu... zrobi pan Piotr z pomocnikiem i wyjdzie znacznie taniej... Tylko nie wiem jak wyjdzie... oni będą robić to pierwszy raz.... Ale w salonie deski się trzymają.... Myślę, że będzie OK...

Chociaż jak słyszę tempo Twoich od podbitki to aż coś mi się robi....

Jak wydobrzejesz i dasz radę podjechać do domku rodziców to pstryknij zdjęcie....

I zdrówka życzę... przeszło Ci troszkę?

Cześć dziewczęta :)

Lidka, masz krzepę. Masz przecież trochę tych okien :rolleyes:

Arnika, ekipa od podbitki bierze 40zł za metr. Ale zabij mnie, nie wiem czy bieżący czy kw. W każdym razie rodziciel mówił, ze mniej więcej tyle samo zapłacił za drewno co za robociznę. No i zapytani czy podjechaliby do Ciebie, odpowiedzieli, ze nawet w Suwałkach pracowali. Więc jak bys chciała to dam ci namiary

wczoraj mi tej krzepy starczyło na jedno podwójne okno :rotfl:

jak tak dalej pójdzie, to może do grudnia się ze wszystkimi wyrobię :lol2:

Łałłłłłł Kasia to super :)

Markotka tak, to jest cena 35-40zł za metr, mnie już też powiedzieli 30zł/m... Ale mamy pana emeryta górnika, jeszcze absolutnie w sile wieku, który pomaga nam w różnych pracach przy budowie i płacimy mu na godziny, z tym, że pracuje i nie opyla..., nie trzeba go pilnować. Sufit w salonie też on nam robił.

Pewnie jest się do czego doczepić, ale ci niby najlepsi i wcale nie tani też gafy i niedoróbki zrobili.... W sumie mnie się salon podoba.....

Cze posiadaczko cudnej garderoby:)

Drzwi po wielkich bojach zamontowane, ale zdjeć brak :rolleyes:

Zrobiłam ze 3 ale bez sesnu. Kolor w salonie mi wychodzi rózowy a jest beżowy, taki taupe w zasadzie.

Kolor w małym pokoju jest szarawo-niebieski a wychodzi fiolet...

W sypialnia nawet nie próbowałam.

Cze posiadaczko cudnej garderoby:)

Drzwi po wielkich bojach zamontowane, ale zdjeć brak :rolleyes:

Zrobiłam ze 3 ale bez sesnu. Kolor w salonie mi wychodzi rózowy a jest beżowy, taki taupe w zasadzie.

Kolor w małym pokoju jest szarawo-niebieski a wychodzi fiolet...

W sypialnia nawet nie próbowałam.

po jakiemu ona gada???????????:rolleyes: