markoto 20.05.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 a nie jest to greige?? ostatnio bardzo modny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 greige to jest bardziej szary niż beżowy taupe jest jest bardziej beżowy niż szary poza tym to chyba amerykańska nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.05.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Taupe, greige??? Takie kolory ziemi znaczy sie? Człowiek to się jednak uczy cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tak, kolory ziemi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kurcze u mnie ziemia jest i czarna i brązowa.... No ale żeby była w kolorze "Taupe" to Verunia ma racje... człowiek całe życie się uczy.... Kasiu już lepiej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Arnika, Ty to potrafisz mnie rozbawić, dobre:DLepiej, lepiej. trochę boli, ale tyle to wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.05.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Moją taupę dzisiaj obrabia nowy ogrodnik-jestem ciekawa jak sie spisze bo juz nastepny w kolejce jest chętny jakby co. Poprzedni przesłał rozpaczliwego maila ze sie poprawi, zeby dac mu jeszcze jedną szansą. Nic z tego, ten obecny jest o połowę tańszy:rolleyes: i nie marudzi na razie ze mu się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 O widzisz!!Do mnie tez przychodzi dziś pani do ogrodu:)Nie moge się doczkeać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 oo wreszcie to zdaj relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ale Wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kasia to chyba trzeba by Cię odwiedzić, bo już dałabyś radę ekspres do kawy uruchomić, albo rozpuszczalnej zrobić z mleczkiem Skoro już jest lepiej.... Nooo nieźle.... jakiś ktoś wymyślił na potrzeby pewnie marketingowe nowe kolory, a my musimy się uczyć, języki łamać, i poprawnie wymówić... i nie, żeby tak powiedzieć, moja ziemia jest w kolorze "Taupe" ( tak jak piszesz) , tylko łamać język i mówić "tałp" (ciekawe gdzie akcent postawić i czy trzeba mieć kluskę w buzi, żeby nie zmaścić... ) , i jeszcze jeden kolor wymyślili "greige" , i pewnie nie mówi się moja bluzka jest szara tylko G.... ( ciekawe jaka wymowa...)... Muszę niezmazywalnym markerem ściągę sobie zrobić, żeby się nie pomylić Popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tu dopiero zaczyn rabat tu się przeniosła śliwa, żylistek i szafirki. Dojdzie tam jeszcze migdałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kasia to chyba trzeba by Cię odwiedzić, bo już dałabyś radę ekspres do kawy uruchomić, albo rozpuszczalnej zrobić z mleczkiem Skoro już jest lepiej.... Nooo nieźle.... jakiś ktoś wymyślił na potrzeby pewnie marketingowe nowe kolory, a my musimy się uczyć, języki łamać, i poprawnie wymówić... i nie, żeby tak powiedzieć, moja ziemia jest w kolorze "Taupe" .....Popłakałam się ze śmiechu ja się też popłakałam ziemia w kolorze taupe D::D:D:D:D matko jedyna ekspresu nie mam jeszcze, może dopiero po wakacjach, bo znając tempo mojego pana kuchennego trochę to potrwa.. ale jeśli ktoś reflektuje na rozpuszczalną to ja zapraszam. A co do mojego stanu zdrowia, to dziś byłam na wizycie i mój ukochany pan doktor w ten o to sposób skomentowal stan mojego kręgosłupa: no to wyszliście z gówna Maciejowa, jesteście na brzegu:) Miły nie? Uśmialiśmy się do łez i pojechałam z mężem do domu. W czwartek jadę znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.05.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kasia drzwi wewnętrzne supranckie, to dre?Wogole zapowiada się śliczna chata. Super pasuje to Masto - idealnie wręcz! A ogród - ło matko! I to ta kobita sama tak? na jakichs dopalaczach chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hej:)Drzwi Dre. Super wykonane, wyglądaja na fornirowane. A Masto jest rewelacyjne! Jak już ten cały syf pójdzie won to zrobię porządniejsze zdjęcia.A ogród to wyobraź sobie, ze ona sama jedna to wszystko zrobiła. Oczywiście na razie to słabo wygląda, ale mam nadzieje,ze jak sie rozrośnie to będzie fajnie. Zresztą na wizkach mi się podobało więc bez obaw. Jutro tez ma przyjść skończyć drugą stronę. No i pokaże mojemu teściowi jak i gdzie ma murowac te murko-ławki-donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ale masz zajebiste rabaty z przodu Kacha pani nie chcialaby do mnie przyjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Zapytam ją jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jak dla mnie to wcale to nie wygląda słabo. Porządnie. Ale babka ma niezły motorek słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts